ВЕЧЕ гукам от безсилие и безсъние 
една патка прогукала

- а тя вече в другия ъгъл скрита от страничната преграда

Бихте могли и с нас да пътувате или поне да дадете багажа при нас...ние сме с джип и отзад има още 2 допълнителни седалки, а багажът със сигурност ще се събере в багажника.Ако решиш нещо свиркай...ще се радвам да пътуваме заедно или поне да помогнем с нещо.
Ще гледам да се включа.
ще гледам да се включа.
Сигурно вече съм с първа степен глухота 
И Теа понякога така се завърта и като се опита да се обърне започва една истерия 

Направо изтръпнах
Извиках я аз, но не се появи както обикновено прави, но се чува едно шумолене от някъде
Последвах посоката на шума и познайте къде я открих...изпълзяла зад дивана в хола и седнала там да си играе с едно пакетче кърпички 

Страхотно сте я отбелязали с почивката 

от напрежение.
добро утро,днес ще ми трябва двойна доза кафе.Седнала съм пред компютъра и направо не виждам,спи ми се,на вън вали и е мрачно...няма разходка,на всичко отгоре ми и дойде,корема ще ми се пръсни...отвратителен ден
Дано при вас нещата да са по розови ,лек и спокоен ден момичета.имаме ли заглавие на нова тема:ноемврийското човече,шета в кухнята на мама вече(във връзка със шкафчетата)=

...не че е много студено, но е мрачно и подтискащо, а и може във всеки един момент да завали дъжд
...трябва да се правят тренировки за зимата, че както свикнахме все навън да сме...
, като се има впредвид колко много деца се раждат напоследък в Заарата 

За сиренето - аз купувам от кварталното магазинче, но не го знам каква марка е(май е от тези в тенекията)...със сигурност е краве и на мен много ми харесва...ще питам като отида до магазина 
на последната консултация се оказа, че Ивана не качило нито грам, а пък и пораснала с 4 см- сега е 9 700 и 76 см. То се очакваше - напоследък тотално отказва всякаква храна - направо си се храни по два пъти вместо по 4 - и е така от две седмици - добре, че си има запаси и не и личи много-много. Иначе не лази, обаче непрекъснато иска да ходи- е, далеч е от понятието "проходила", но сигурно скоро ще можем да се похвалим и ние с това.
хубав ден на всички 
За бекграунд слушам Вивалди, навън вали, Габи спи .. ееееххх 

Мрачното време си има своето очарование ... 
страхотни снимки на страхотно място
след театрите, това е следващото нещо, за което страшно много завиждам на софиянци - детските кътове