Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога е Великден през 2008 г.?
Кои са някои от подвижните празници през следващите години?
Какво е мнението за къпането с гореща вода по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога е Великден през 2008 г.?
-
Кои са някои от подвижните празници през следващите години?
През 2009 г. - Великден ще бъде на 19 април, през 2010 г. - на 4 април, през 2011 г. - на 24 април, през 2012 г. - на 15 април, през 2013 г. - на май , През 2014 г. – на 20 април, през 2015 г. – на 12 април, през 2016 г. – на 1 май, през 2017 г. – на 16 април, през 2018 г. - на 8 април , През 2019 г. - на 28 април, през 2020 г. - на 19 април.
-
Какво е мнението за къпането с гореща вода по време на бременност?
-
Какви са някои от симптомите и преживяванията на бъдещите майки по време на бременност, които обсъждат във форуми?
-
Какви са мненията и преживяванията на бъдещите майки относно сексуалния живот по време на бременност?

Замисляли ли сте се да си увеличите осигурителния доход заради майчинството? Аз На Вики майч. съм го прехвърлила на майка ми и се самоосигурявам.Мисля да си вдигна осигуровките,за да имам 6 месеца високи доходи преди болничния
. щЕ ПОЛУДЕЯ
.
и бях до късно вън на студено и ето го резултата. Направо ме е яд на себе си, как се оставих да стигна до тези болки, заради един сладолед.
Еее колко много ставаме!