Отговори
# 165
Здравейте милички.
Добре дошли на новите мами Априлки.

Аз не съм писала от 3 дни ,но миналата седмица бях отпуск и със сина ми като излезем в 10 сутринта и се прибираме към 15.00 и веднага си лягаме,защото сме изтощени.След като се наспим вече е вечер и сядаме да вечеряме и да се видим с нашия тати и така само успявам да ви прочета.Днес нашия тати излезе с Боби и аз си свърших цялата къщна работа и сядам да пиша.

Да ви се оплача,че от 4 дни ми е много гадно.Почти по цял ден ми се гади и ме боли глава,ужас и нищо не ми се яде #Crazy.Не е ли много късно сега да започват тези симптоми? newsm78

В петък бях при д-р Цанкова от МД.С бебето всичко е наред,но шийката ми е къса и искаше   най -много след10 дни да ме оперира.След като и казах,че още не съм казала в работата,че съм бременна и трябва да им дам време да ми намерят заместник,се съгласи най късно до 10.10. да ме приеме в болницата.Каза ми да съм с готови изследвания за да ме оперира веднага. Предупреди ме да се пазя и да ми се следи шийката за да не изпуснем момента. Сега ме е много страх.Моля се да устискам поне 3 седмици. PraynigРазбира се ако шийката започне да се скъсява ще ме оперира по спешност.

Чувствам се много отпаднала и не знам как от утре ще тръгна на работа.
Това от мен.Приятна вечер.

# 166
Добре дошли и от мен на новите мами лека и безпроблемна бременност. SLADKA MAMA  ще ти стискаме палци, само не се пренатоварвай. Hug
А сега и аз да се пооплача малко много ми е нервно тия дни, сигурно защото мойто мило ще го няма цял месец Cry и аз не мога да си намеря място направо, а е минала само седмица. Confused
Лека вечер на всички мами newsm53

# 167
  • Пловдив
Сладка мама, имаш още едни стиснати палци. А за теб добре ли е да се разхождаш толкова?
Добре дошли на двете нови мами. Мале, като гледам с какви бебенца се решавате на второ, пък аз съм се запритеснявала с моя голям човек, който тогава ще бъде на цели 2,5 години Laughing

# 168
  • Някъде на път....
marina_77_ , добре дошла и на теб! Леко бременеене!   bouquet

# 169
добро утро.пу първа днес hahaha.добре дошла марина  bouquet.лек ден и сте мина после Grinning

# 170
  • София
Добро утро и от мен Simple Smile

Добре дошли на новите мами и лека бременност Simple Smile

Аз да ви се похваля от 4 дни не ми е прилошавало и съм много щастлива и течението за което ви разказах го няма от вчера  Hug
Дано всичко е наред Simple Smile Най-накрая съм отпуска и смятам като си свърша работата вкъщи да се отдам на една седмица мързелуване Simple Smile Сега поне ще имам време да пиша повече Simple Smile
Сладка Мама стискам палци всичко да е наред.

# 171
Добро утро в този прекрасен слънчев ден ! Grinning

Днес направих първите изследвания, не ми прилоша и съм много доволна. Grinning

Стискам палци на всички проблемни майчета всичко да е наред.  Hug

Лек ден на всички ! Grinning

# 172
Добро утро на всички Hug

Добре дошли на новодошлите мами welcome

SLADKA MAMA, стискам палци fingerscrossed

Лека седмица на всички ни  bouquet

# 173
  • варна
Добро утро на всички и добре дошли на новите мами!
SLADKA MAMA,и аз ти стискам палци всичко да е наред.Да ви се похваля,че и аз утре ще ходя на лекар и се надявам пак да чуя сърчицето на бебока. предния път като го чух почти се разплаках. На каката сърдечна дейност чух в много по-напреднала бременност.Таткото и той е много нетърпелив и ме пита защо съм записала час ЧАК за 9.15 GrinningДано всичко е наред! успешен ден на всички!

# 174
  • Пловдив
Привет и от мен в новата седмичка! Вчера и днес не съм чела и писала, че ме гони едно главоболие, ама гледам, че вие доста наваксвате  Wink
Добре дошлш на всички нови мами! Лека и безпроблемна!
Честит имен ден и на всички именички днес!   bouquet
Стискам палци на всички момичета, които имат някакви притеснения скоро напълно да се освободят от тях!
Доли дог, и аз чакам с нетърпение да спре да ми прилошава!  Joy Радвам се, че при теб вече е факт!
Тази сутрин най-сетне се записах и на ЖК и утре сутрин ще пусна изследванията. Много съм доволна от лекарката при този първи прглед. Най-много обаче се зарадвах на бебока - върти се, рита с крачета и маха с ръчички  Hug baby_neutral Дълги сме вече цели 4 см  Flutter
Хубава седмичка на всички майчета тук!   bouquet

# 175
Добро утро и от мен!!
Уикенда всичко беше ОК. Не ми прилошаваше много и днес... Имах среща с шефа и трябваше да дойда по-рано на работа (с това прилошаване закъснявам за работа обикновено поне 30 мин Simple Smile, в които седя на дивана облечена и се чудя да ходя ли или не). И естествено като ми стана едно лошо... В последната секунда дойдох за срещата Simple Smile Добре, че беше кратка и сега мога да си поседна спокойно пред компа. Казах на шефа, че не искам да си подновявам договора с 3 месеца, защото искам да се прибера в БГ, да си почина, защото имам здравословен проблем Simple Smile И той като се облещи и притесни... Казах му, че е хубав здравословен проблем и той зацепи веднага и като се захили... И започна да си спомня за първото си дете. Само изчака да изляза и отиде при секретарката, за да й каже.

# 176
  • варна
Честит празник на всички именички! Да сте живи и здрави,много обичани и щастливи!

# 177
Здравейте и от мен мамчета! Аз по табличката съм за 10.04, ама докторката нищо не ми каза и сега не съм сигурна в нищо! Тази табличка с достатъчна точност ли е? Искам да ви питам кога казахте на работа........за ВАС и как се прие новината! Защото аз още не съм казала и много се притеснявам как ще реагират всички!
  Весел ден на всички с по-малко срещи с капитан Драйфус Grinning

# 178
  • Пловдив
Аз съм казала само на колегата в моята стая. Иначе, като се върна на работа в началото на октомври - живот и здраве, ще кажа и на шефа...

# 179
Аз съм казала на всички в работата  Peace

НА мен още много ми се гади, почти целодневно. Питам се кога ще свършва вече това  smile3514
Особено вечер и сутрин ми е много зле.
Пия Деган по сутрин и вечер и почти никакъв ефект  #Cussing out

Сладка мама, стискам палци!  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт