Отговори
# 150
  • Пловдив
Нека и твоята вечер е хубава, Пепи! И да оздравявате много бързо!!!  newsm68

# 151
Здравейте  Hug
И добре дошли на новите мами.

Да се похваля - днес бях при моя доктор, всичко е наред. Бебето е перфектно (това са негови думи).
Обаче ме смъмри, че все още не съм се записала на ЖК и не съм правила никакви изследвания, а вече съм в 12 г.с.  Прав беше да ми се накара едно хубаво, аз като още се лутам и се чудя къде да се запиша. Иначе при него ще си ходя редовно, но платено, а и все пак той ме лекува вече 2 години. Но поне за изследванията да минавам през касата.
Препоръчаха ми една лекарка, но тя е отпуск до 24.09.
И така милички, твърдо съм решила понеделник сутринта отивам в Студентска поликлиника (понеже там ми е личната лекара) и се записвам при една от двете гинеколожки там.
Какви изследвания да очаквам да ми пуснат?

# 152
Абе тази ЖК не се ли включва при прегледите при гинеколога. newsm78 Аз никъде не съм се записала мислех че трябва да си ходя само на един лекар.

# 153
veni_j, аз има предвид ЖК по здравна каса. Аз съм решила да си ходя при моя си гинеколог, но отделно да се запиша и при някой друг по здравната каса. Моя доктор не работи със здравната каса и няма как да ми пуска направления за изследванията.

# 154
Аха благодаря ти че ми разясни аз се притесних, че не съм ходила никъде другаде, а за изследванията моята лекарка за сега ми е пуснала само кръв и урина, ама има още изследвания за венерически болести а за други незнам

# 155
  • Пловдив
Изследванията са доста. Имаше таблицата по наредба 39, която е към сега действащия рамков договор, но в момента не иска да ми я отвори. Утре ще пробвам пак и ще пусна линка. Аз съм си ги разпечатала и може да потормозя лекарката, ама така и така ми се плагат - да си ги направя...

# 156
Добро утро и хубав и слънчев ден на всички   bouquet.

Lara1, благодаря ти, но аз май намерих изследванията.
Това е сайта: http://www.biberonbg.com/info/izsledvaniq.htm
Съжалявам, но не знам как се прави линк.
Моя доктор засега иска възможно най-бързо да ми се направи кръвна картина и веднага да му занеса резултатите. Надявам се още утре сутринта да успея.

# 157
  • Някъде на път....
Здравейте, момичета! Хайде и аз да се присъединя към априлските мами! Термина за второто бебче ми е 17 април! Много сме щастливи и двамата със съпруга ми - показах на сина ни къде е бебето и той сега го гали и казва: О-о-о-! Лека бременност на всички и успех!   bouquet

# 158
  • Пловдив
Bibobibo, да, това  е част от табличката. Ето линк към цялата. http://old.zachatie.org/modules.php?name=Sections&op=viewart … cle&artid=163
П.П. Абсолютно успешно си се справила с линка  Wink
t_ilieva, това, което описваш звучи много мило  Simple Smile

# 159
Здравейте, Априлки!
Днес нали е ненделя и почти никой не е писал. Ами разбира се нали всички сте поели по разходки?надявам се да е така/. То и ние с тати и малката ходихме малко на разходка. Сега дъщерями спи и си мисля-сега ще седна ще прочета какво са писали моите колежки о корем, а то какво се оказа никой не е писал, Е почти никой, да не обидя някой. Мами много се успокоявам когато седна и ви прочета какво сте разказали.
Да ви кажа в началото на бременността бях изпаднала в нервна криза. За най-малкото се ядосвах, но сега вече не е така. като изключим сутрините.
Многооооо ми е трудно сутрин, защото ми се гади, кофти ми е на стомаха, а малката трябва да се храни, да я сложа на гърнето, пък тя не стои и направо какво да ви кажа иде ми всяка сутрин да скоча от 5 етаж. Но добре, че след всяка сутрин идва и обед, че тогава вече съм по-добре.
Аз още не съм ходила на ЖК, защото моето джи пи има повечко работа с учениците и каза по-късно да ида за направление, дано да няма проблем. То вече веднъж ме видяха на ехограф и всичко беше добре, дано и сега да е така. Стискам палци за това.
Момичета какво ядете сутрин?
А колко време ви е кофти?

# 160
нека се запиша днес.добре дошла т-илиева  bouquet .радвам се за всички ви момичета и се пазете

# 161
  • Стара Загора
Здравейте на всички

Добре дошла на t ilieva, моят термин също е за 17-ти, поне за сега Simple Smile
По повод питането на Пепи, единственото което ми понася сутрин е препечена филийка с крема сирене или кисели ябълки. Не че се оплаквам, досега съм имала само леко гадене от време на време, ама тази сутрин беше ужасно - направихме сефтето на Мис WC, всичко което хапнех до 20 мин се връщаше обратно, добре че вече ми поотмина

Приятно бременеене и усмивки Hug

# 162

на мен пък за разлика от всички ми става лошо вечер.също вечер ми се вие и свят.дали е от утрогестана или от самата бременност-незнам,но е много гадно. Sick
и на мен корема много ми си издува през деня и вечер, но го отдавам на много ядене. Laughing
още не съм се записала на консултация,но вече трябва да реша къде искам Thinking
забравих да приветствам всички нови мами Hug
и да си призная,че пуша по две,три цигари на ден.все пак пушех по кутия преди да забременея.ще се опитам да ги спра напълно,но не знам дали ще успея Rolling Eyes

# 163
Приематели още априлки?
Аз съм Марина на 30съм и очаквам своето 2ро дете на 1април.Имам една дъщеря на 8месеца Ростислава.     

# 164
  • Popovo
Марина, Т-Илиева, добре дошли в отбора, радвам се, че се увеличаваме с всеки изминал ден. Пожелавам ви лека и безпроблемна бременност.
Криси, и на мен ми става гадно вечер, а не сутрин и след като хапна за вечеря веднага лягам иначе ще върна всичко. Кофти е но се успокоявам, че остава още малко и неразположенията ще отминат.
А утре е понеделник и хич не ми се ходи на работа Tired

Общи условия

Активация на акаунт