Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога е Великден през 2008 г.?
Кои са някои от подвижните празници през следващите години?
Какво е мнението за къпането с гореща вода по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога е Великден през 2008 г.?
-
Кои са някои от подвижните празници през следващите години?
През 2009 г. - Великден ще бъде на 19 април, през 2010 г. - на 4 април, през 2011 г. - на 24 април, през 2012 г. - на 15 април, през 2013 г. - на май , През 2014 г. – на 20 април, през 2015 г. – на 12 април, през 2016 г. – на 1 май, през 2017 г. – на 16 април, през 2018 г. - на 8 април , През 2019 г. - на 28 април, през 2020 г. - на 19 април.
-
Какво е мнението за къпането с гореща вода по време на бременност?
-
Какви са някои от симптомите и преживяванията на бъдещите майки по време на бременност, които обсъждат във форуми?
-
Какви са мненията и преживяванията на бъдещите майки относно сексуалния живот по време на бременност?

.аз нямям газове,ама немога да ходя до тоалетна
.да ви питам-защо всички се притеснявяте толкова да кажете в работата,че сте бременни
?
и добре дошли на новите мами 
!Аз от днес се водя три дни в болницата за да мога да взема после 30 дни болничен.Имам едно голямо оплакване-апетит
.Колегите ми знаят отдавна защото карам на болнични и при нас няма скрито-покрито.При мен не минава номера с увеличаване на осиг.доход защото съм на държавна работа,но съветвам всички които могат да го направят.мислете позитивно и само за хубавите неща коита ни очакват в бъдеще,
.Аз хапвам Активиа за запека и като ,че ли помага а също така ябълки и си варя прясно мляко с овесени ядки.Но имам една ужасна хрема,кихам като ненормална а не мисля че съм настилна
.весела и забавна вечер желая
. щЕ ПОЛУДЕЯ
.
и бях до късно вън на студено и ето го резултата. Направо ме е яд на себе си, как се оставих да стигна до тези болки, заради един сладолед.
Еее колко много ставаме!
. Ядат ми се прясно изпечени чушки, мамка му!
.