Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се използва частицата "не" при задаване на въпрос в италианския език?
Какво да правя, ако детето ми иска да яде през нощта и как мога да го убедя да не го прави?
С какво мога да заменя храненето на бебето на обяд?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се използва частицата "не" при задаване на въпрос в италианския език?
В италианския език частицата "не" често се използва при задаване на въпроси, като се поставя в края на изречението. Например: „Hai comprato la carne, ne?“ (Купихте ли месото?) Този начин на формулиране на въпроси е характерен за определени диалекти, като венециански и ломбардски. Използването на "не" при задаване на въпроси обаче може да варира в зависимост от региона и диалект.
-
Какво да правя, ако детето ми иска да яде през нощта и как мога да го убедя да не го прави?
Не се препоръчва да лъжете дете, за да го спрете да яде през нощта. Вместо това педиатрите препоръчват постепенно привикване на детето към по-дълги периоди без хранене през нощта чрез постепенно намаляване на количеството храна в нощните хранения. Важно е да се консултирате с педиатър за подходящи методи за вашето дете.
-
С какво мога да заменя храненето на бебето на обяд?
-
Какво представляват лиофилизирането и омгенизирането на месо?
-
Какви са бисквитките на грахов зърна без глутен на Plasmon?

и се разпростират как им дойде
нямам думи

Гледахте ли " маи дире ле Иейне" в4ера: някакъв майтап правеха в лукс. бутик в Милано, практи4ески "директорът" питаШе хората колко пари изкарват, заЩото иска да пресее клиентелата си и да има само заможни пазаруваЩи, казваШе им, ако карате стара кола или не сте обле4ен добре не ставате за мой клиент (Шега естествено): леле как масово клиентите му отговаряха колко взимат, 4асовникът им каква марка е и го поЩряваха за инициативата, 4е само богати могат да влизат там 
,ами свикнала съм на омоджинизати и си падам малко консервативна.Постепенно,когато е било възможно/ако е било за нея и ие харесвало/ядеше от нашето и така мина на карне фреска.Това с яденето ве4ер,всеки спира по разли4но време,аз нали кърмех и не съм имала проблем,вадех и давах,не съм гледала 4асовник.Предполагам оба4е,4е да ставаш и да приготвяш мляко посред нощите е много по сложно и отнема време преди вси4ко.Опитай с термос с топла вода до главата ти и млякото на прах в шишето,така направо сипваш и готово.Другото е махане наистина...То е ясно,4е няма нужда голяма,но когато детето си го иска няма как,както казах,моята и до сега иска...Аз съм давала и гранулираните бисквити,няма проблем,пробвай,макар 4е буденето за мляко е по скоро по навик,от колкото до глад.Можеш и нормални да слагаш,без глутен са до 6тия месец.