Ритниче отляво,ритниче отдясно,на ЯНУАРЧЕТО му става тясно!

• 15 903
  • 285
  •   1
Отговори
# 120
Честит празник на всички които днес имат повод да почерпят! Много здраве и щастие ви пожелавам и най-най милите бебчовци!

Аз се включвам да се оплача- стоя до фурната и ми се плаче! правя кекс и какво да ви кажа- не ми върви и това е! Иска да изгори и от вътре суров! Хем с хубава фурна с вентилатор хен на 180 градуса.... пак провал!
Отивам пак да го видя ама нямам много надежди!
поне мирише хубаво!!!

# 121
ani4ka,ventilatora az go vkliu4vam nakaraia,kogato iskam da se polu4li leka kori4ka na tova,koeto gotvia.mislia,4e kogato pe4e6 keks ne ti e nujno da go puska6,za6toto taka 6te izgori otvyn,o6te predi da se  e opekyl ot vytre Simple Smile

# 122
А аз се разболях yu5Ходих и на лекар и ми предписаха едно лекарство за впръскване в гърлото...че кашлям ужасно много и не мога да спя даже.Също така и витамин Ц.Дано да се оправя,че се страхувам така да не навредя на беба Rolling Eyes

# 123
  • Варна
Аничка, и аз да се включа с един съвет за следващия път  Grinning И на мен все така ми изгаряха...Първо го пъхам в напълно загряла на 180 градуса, и първите 20-30 минути изобщо не отварям фурната. После го местя отдолу. Дано ти се получи по-нататък, че е много гадно като не стане  Sad
Герито, дано ти минат бързо болките и да няма нищо обезпокоително.
Елеонора  Praynig

# 124
Мерси  за съветите, обаче то взема, че се получи, спрях вентилатора и изключих фурната и си викам "абе каквото стане" отварям след 10 мин- и какво да видя  Shocked кекса готов, обърнах го в пластмасова тавичка и чудото стана! хихи малко преувеличено изглежда ама за първи път ми е и ....разбирате! снимах го за спомен- може и вече да не ми се получи!
Хайде спирам да не ви се прияде че ще ме гризе съвестта!
забравих!!! ето ви и рецептата ако ви се прииска да си направите вкъщи

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=104792.0

Последна редакция: пн, 17 сеп 2007, 18:42 от ani4kata86

# 125
аничката, направо си ми замириса на кекс, много вкусен  ще да е-довечера и аз ще си направя:))))

Елеонора- как моя да се разболееш:( вземай мерки и си пий лекарството.

# 126
Коконка, честит празник!!! Да е жива и здрава малката Софи и много, много да ви радва.

Аз днес след работа тичах до аптеката и си взех Калции + Магнезии + Цинк, не можах да намеря без цинк, ама ... карай. Дано помогне.

# 127
  • София
Добро утро,аз покрай тези рецепти и разговори за ядене,снощи забърках един козунак в машината за печене и тази сутрин като станах той ме чакаше:)Сега съм си взела за работата и като огладнея го почвам:)
Някой има ли вече първи придобивки за бебето?Ние бяхме купили една розова блузка за подарък,но не отидохме на мероприятието и дрешката ще си остане за нас,вярно че е размер за две години,но е розова и я отредих като първото нещо за бебето:)
Успешен ден на всички!

# 128
  • Карлово
Добро утро и от мен!
Мартина ми е болна отново, възпалено ухо, вдига до 39,5, пищи като я заболи ушенцето...Две нощи почти безсънни, днес уж е по-спокойна. Ние засега бяхме до тук с яслите, като се роди бебето, тогава ще мислим варианти.
Хубав ден на всички!

# 129
  • В полите на Пирин планина
Добро утро!

Микки, това с болестите е ужасно. Горкото дете. Аз миналата есен бях на ръба да се откажа да пускам моя син на детска градина заради постоянното боледуване, но тъкмо тогава той започна да си изгражда имунитет. И все пак боледува по-често, отколкото, когато не ходи на градина.

ani4kata86 - браво за кекса. Това ми напомня и аз да взема да спретна нещо в къщи.

EleoHopa - дръж се, не се давай на болестите.

# 130
  • Бургас

Добро утро и от мен   food002

микки ,съчувствам ти и ние бяхме преди около седмица болни,ужас нашия неще да пие и лекарствата и + плюс високата Т беше кошмар.
Затова съм решила никакви ясли,после се тормозя двойно .Мисля да го пратя направо на градина от юни месец догодина,а след като се роди бебо да го въртим с бабите(уж,ще помагат да видим).Оправяй те се бързо! Hug
slan4ogled,аз започнах по-малко с пазаруването за бебо Grinning дрешки не,защото имаме в изобилие нали пак ще е мъж  Grinning,ще купувам само комплект за изписване.Ама си купувам други работи стерилизатор за МВ,поставка за ваничка разни работи малко по малко,купувам.Доставя ми удоволствие да го правя. Heart Eyes
Това е от нас,след малко с дребния излизаме навън.
Хубав ден на всички  Hug Peace

# 131
Добро утро!

микки, много неприятно SadГоркото дете!
И аз от това се тревожа, да не боледува Пресил толкова, че да трябва да го спра Confused
Вече 11-12 дена никакво подобрение, сега пак ще го водя на доктор Sad

Аз още нямам нищо купено за бебето, все не идва ред за него Simple Smile

# 132
Еххх ама какви сте само...да се зачете малко човек и ето на прияде ми се кекс  chef Laughing

Днес ще ходя при доки с куп оплаквания-набъбнали вени(много се притеснявам да не станат разширени вени),отоци(тази дума не съм убедена дали с едно "т" се пише),за калций и желязо съм на мнение и аз да си купя да пия дори доки да каже ,че не е нужно.Усещам ,че зъбите са ми са по чувствителни към студено и горещо от преди.Ще ми помогнете ли с наименования на лекарствата в аптеките(със съдържание на Ca и Fe)?
Мики,щерка ми често пищеше от уши докато един ден не отидох при друга докторка и тя ми изписа капки Макситрол.Те са както за уши така и за нос,че и за гърло даже стават(не щипят и не са мазни ).Дотогава все ми изписваха стандартните мазни капки от които детето пищеше от болки,а един път и тъпанче спука(заздравява напълно за около седмица).Консултирай се с твоя доктор за тези капки.Аз съм много доволна.

Ще споделя следобед как е минало при докторицата:)))
Спорен и усмихнат ден на всички мами:)

# 133
ето ви и рецептата ако ви се прииска да си направите вкъщи

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=104792.0

Добро утро,  хареса ми тази идея и рецепта да направя и аз кексчето тези дни .
Кажи ми моля те, колко време ти отнема да го направиш и колко време го печеш ?!
и да пускам ли вентилатора или не ?!

# 134
Добро утро и от мен! Аз днес едвам се добрах до работата със закъснение от половин час, но при нас текат ремонти и движението е кошмарно. По таз-и причина мисля да си взема болничен следващите 3 дни, че нещо в повече ми идва тези дни и съм страшно изнервена. Непрекъснато създавам скандали вкъщи, чак аз не мога да се тръпя.

Ще ми помогнете ли с наименования на лекарствата в аптеките(със съдържание на Ca и Fe)?

Кикска, ако правилно съм разбрала въпроса ти става дума за калций и желязо Wink.
Хубав ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт