На ясла или у дома ще посрещнат есента АПРИЛските деца

• 8 972
  • 300
  •   1
Отговори
# 180
Дея, подкрепям те с две ръце. И ние започваме другата седмица и незнам какво да очаквам и аз. Много интересни хора има, как може да ти се свиди за детето, ами не го давай на ясла тогава.

# 181
Сминси, да е живо и здраво братчето ти!!!   bouquet  bouquet  bouquet

Дея, абсолютно си права и моето мнение е, че детето ми прекарва по-голяма част от времето си там /както и всички останали/ следователно по всякакъв начин ще се погрижа да му осигуря нужните помагала и играчки, за да му е конфортно там. Естествено има и майки, които си мислят, че градината им е длъжна да осигурява всичко на детето им и правят скандали за дреболии, без дори да имат нужното уважение към жените, гледащи детето им. И после детето им не било гледано както трябва.
Но психически се подготви, че от тук нататък ти предстоят такива сблъсъци.

Красе, моят мъж е абсолютен въздържател /за разлика от мен  Mr. Green/.

С тези вируси и болести съм постоянно нащрек, особено пък сега, когато се завръщам на пълен работен ден се моля да не се разболяват сериозно.

# 182
Здравейте, момичета  Hug. Страшно ми е домъчняло за всички вас , но нашето лято беше дълго. Страхотно го изкарахме, но за съжаление накрая ни се  пообъркаха нещата. Отидохме на море без Ема, изкарахме си страхотно , след това отидохме да си я видим за два дена и трябваше да ходим в Гърция, но вместо там последните десет дена прекарах в болница. Всичко започна като бъбречна криза, но се оказа , че имам възпаление на бъбреците и бактерии, които най-вероятно са ми от катетъра при секциото  #2gunfire и от тогава си работят. Абе въобще голяма гадост, много ме беше яд, че ни пропадна екскурзията, но пък добре , че белята не стана там. Вече пия трети антибиотик и въобще лечението ще е доста дълго , към 3 месеца.

Иначе Ема е добре, на гърне не сме я слагали, сега ще пробвам да видя дали нещо ще направим. Нещо спря с бърборенето и само Ъ - ъ. Днес махнах решетките от леглото й и го допрях до нашето , тя така или иначе все при нас спи, така се надявам да се научи да си спи отделно.

Черапахова, много се радвам, че всичко е ОК  Hug.

Дея, радвам се, че има хора и от другата страна , които виждат тези неща. Какво да ти кажа като в училище не купуват на децата си учебници и тетрадки, а телефони за по 1000 лева . Не ми се коментира.

Тези дни ще се включа повече, сега бързам да пооправя малко къщата.

Всичко болнички да оздравяват бързо  Praynig.

# 183
Привет и от мен днес. Мале, вижда се че времето е лошо и активността тук се повишава и това много ма радва.
Дея, напълно те подкрепям  Peace и на мен би ми станало мъчно за другите дечица, които ще гледат отстрани без книжки  Tired
Чорапогащник и аз взех на Сали, много ми харесва.
Възглавница ползваме голяма, но доста по-тънка и си спи на нея.
Смин, честит празник на брат ти.
Янче, това са наистина страхотни новини  Hug
Тези дни пиша по-рядко, защото използвам всяка свободна минута, за да чета за изпита.
Болничките, да се оправят и да са на линия на 30  Hug
Добре завърнали се на Роди, Бубка и Флауърчето   bouquet

# 184
  • Русе
Черепахче, браво за резултата! Hug Сега да палцестискаме за Тина - бързо да пребори гадовете! Praynig

Смини, ЧРД на братчето, и да е все така прекрасен и любящ вуйчо!  bouquet

Дея, всички сме на твоето мнение...И аз седя и се чудя как ни гледат децата с толкова малко пари, (направо смешни в Русе), блокчетата и книжките са най-малкото, което могат да поискат - направо е нищо! Как може да им свиди за собствените им деца! Naughty

Красе, "мези" всяка вечер, и още как..., че и аз покрай него. Blush

И аз имам един сополивец вкъщи - Познайте от 3 пъти кой!...-"Пуйчето" естествено! Twisted Evil Да видим Диди докога ще устиска. Confused

Поздравления на американските мами за ентусиазма да се връщат в БГ.  bouquet Аз се върнах веднъж(изнуди ме родителското тяло) и хиляди пъти съжалих...Сега вече ми е някак късно за емигриране, пък и мъжът ми е домошар...

# 185
Здравейте Grinning
И Яна я удари някакъв вирус. Става оня ден и в продължение на 2 часа е повръщала през 6 минути точно. Така се изплаших, но я оправихме с едни свещички. Гледам да не я събирам с никой, че тя от най-малкото нещо и е болна...за съжаление...

Бубкеее, да ти имам оптимизма. Предай ми малко и на мен, че съм на ръба да си хвана багажа, детето и мъжа и да зае..  всичко в тая страна. Няма да ви разказвам за нервите ми, но те напоследък са доста.

Дея, то глупостта ходи по хората. Идиоти всякакви и навсякъде. Лошото е, че децата гледат от родителите си, попиват всичко и някой ден същото поведение и те ще имат Tired

Янче, радвам се за теб, много Hug

Тина, първо добре дошла  bouquet Бързо възстановяване ти желая! Ще имаме среща скоро, ето темата http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=222763.0

юлче, бързо да ти оздравее патето и да спре да му тече цифката Hug И на Иленка пуйчето също да се оправя бързо Hug

Сминс, честит рожден ден на брат ти Party

Красе
, на нас с моя мъж не ни остава време да пием ракии и да мезим Laughing Вечер се прибираме скапани и заспиваме още на масата.

Наде, върви ли четенето? Аз също за държавен уча, но...с 300 зора, нито желание имам, нито време, а трябва да го взема задължително ooooh!

# 186
  • Русе
Вени, поздравления за сайта! Grinning За непрофесионалист е повече от отличен! Peace Откъм визия и функционалност е просто идеален за вашата сфера - изчистен и делови! Имаш много добро око за layout на основните и най-важни елементи. Виждам, че още работиш по него (някои линкове не работят) - предплагам затова си изместила футъра толкова надолу Wink. Единствената ми забележка е да смениш шрифта на Arial или Verdana (по-изчистени са и се виждат еднакво добре на всички операционни с-ми и браузъри) - на Mac ще излиза Helvetica, който е много подобен. Иначе е перфектен!  bouquet

# 187
  • София
Иленка, мерси, но я дай на български: layout какво е и футъра кое е ? Да си призная, че незнам как да активирам линковете и как да го редактирам след като го качих - нали ви казвам, че не съм сигурна кое точно го качи на адреса. Също незнам как да сложа разни екстри - часовник, времето, валутни курсови и пр.
Просто съм си боса в това!

Дея, така е, мила и от тук нататъв винаги ще има такива родители да ти отровят деня!

# 188
  • Русе
Вени, под layout имах предвид цялостната визия и разположението на елементите. Футър (footer) са линковете най-долу (и които не работят). Предполагам, че използваш някаква програма генератор на html страници - такива програми вършат чудесна работа за непрофесионалисти, ама аз нямам представа как точно работят  Confused. Мога да кажа как трябва да изглежда генерирания код, отворен в текстов редактор примерно. Екстрите (валутни курсове и пр.) обикновено се вземат от други сайтове, които ги предоставят безплатно като код, който само копираш на твоя сайт (питай Google), освен ако не са някакви опции на твоята програма  Thinking. Ако не се оправиш с неработещите линкове в програмата, която използваш, кажи да ти пиша на ЛС как да ги пипнеш ръчно в текстов редактор.
Въй, голям спам направих... Flushed                       

# 189
  • Boston, MA
Тина, добре се завърнала... Ама и ти неприятности, ужас. Добре, че си добре.

На Иво, Преслав и Теди да им пресъхват нослетата! Пресил оздравя ли?

Дея, и мен би ме подразнило това, има си хас. Но понеже сега нали съм ултра позитивна  Wink, си налагам да не се впечатлявам от кой как си гледа децата. Ако имам възможност, бих дала пари за всички. Ако не - не. Изобщо ставам зен.  Laughing

# 190
Бубка, личи ти, че си почиваш  Mr. Green

Дея, какво още има да видиш... Но иначе тези родители сигурно са много загрижени за децата си  Confused  И колко ли струва едно детско блокче - хиляди ли? Но аз вече на нищо не се учудвам, то не може хем да искаш детето ти да е  добре гледано, да се грижат за него и да го учат, хем да не положиш усилие това да става - като се знае какви пари отпуска общината за издръжката на градините и каква е таксата.

# 191
  • Boston, MA
Бубка, личи ти, че си почиваш  Mr. Green

Дея, какво още има да видиш... Но иначе тези родители сигурно са много загрижени за децата си  Confused  И колко ли струва едно детско блокче - хиляди ли? Но аз вече на нищо не се учудвам, то не може хем да искаш детето ти да е  добре гледано, да се грижат за него и да го учат, хем да не положиш усилие това да става - като се знае какви пари отпуска общината за издръжката на градините и каква е таксата.

Нали ми личи?  Mr. Green

# 192
Привет!

Приспах си детето и ето ме, цял ден не ми остана време.

Първо искам да честитя на Черепахчето страхотната новина! Hug Hug Hug
Много се радвам за теб, бях сигурна, че всичко ще бъде наред! Hug

Тина, на теб стискам много палци по-бързо да се възстановиш! Hug

Болните момченца бързо да се оправят! Heart Eyes

Пресил не е оздравял още TiredВчера ходихме да му вземат гърлен секрет, да видим от там какво ще изскочи Rolling Eyes
Вече 4-5 нощи подред вдига висока Т, слава богу с Хексалгин я сваля, но сме гроги.

# 193

Определено, и аз бях изпаднала в зен-състояние, когато пратих Иво за цял ден на село с баща му и баба му. Следобеда вече се чувствах като single white female  Mr. Green  Жалко, че се случва веднъж на високосна.

Фил, надявам се да не изскочи нищо от секрета.

# 194
  • София
Фил, пожелавам ви тази нощ да е спокойна!

Иленка, пипнах тук-там и разбрах как съм го качила! Но на тази програма / publisher/ недава възможност да се вмъкват такива неща май! Поне не съм откриа как!

Общи условия

Активация на акаунт