от няколко дена само ви чета и аха се наканя да пиша и Емо ми спретва изненада, която ме държи известно време далеч от компютъра. Не знам вашите деца как се държат в къщи, но аз си имам подвижно бедствие. За секунди обръща къщата с краката нагоре, цапа, кекне се по шкафовете, пипа където не трябва. Днес мъжът ми прибра всички ножове в един шкаф, след като видя Емо старателно да бута стол, изкатерва се върху него с една едничка цел - да си вземе най-големия нож от комплекта. Не можеше да повярва, че малката главичка намери решение на този на пръв поглед труден казус. Аз не бях изненадана, защото съм виждала как носи леген, за да го обърне с дъното нагоре и да го използва за степенка и така да достига го кранчето на чешмата или до по-високи досега недостъпни за него места. Взе да му щрака мозъчето и всеки ден ме изненадва с нещо ново.
Вече ми липсват роднините и малко завиждам на всички с баби наблизо. Само седмица откак се върнахме и се чувствам преуморена от зверчето
. Усещам, че все по-често взех да завишавам децибелите. А като вземе да ми се радва съм изпоскубана и нахапана. Все повече се замислям да го дам на ясла и да се върна към нормално ежедневие и малко да си почина и аз.Та за всеки случай от понеделник тръгвам на обиколка из държавните и частните ясли и да видя къде какво е положението. Оплаках ви се и ми поолекна. Сега отивам да поспя, че душа бера вече.На болничките много прегръдки от нас с Емо и бързо да оздравяват.

Фил , погледни дали не му излиза някой кътник на Преско. Емо с Т и изринато дупе изкара 4-те кътника. Та да попитам: сега е с 16 зъба да очаквам ли включване от останалите 4 кътника скоро?
Дея, нали знаеш, че във всяко стадо има черни овце и за съжаление не можем да ги избягваме. Пази си нервите, че тепърва повече ще ти трябват. Жалко за децата им на онези тарикати.
Янче, радвам се, че всичко се е оказало ОК. Молех се за теб, мила.
Тина, бързо и успешно оздравяване ти пожелавам.
Красе, мъжът ми не е от големите пиячи и често става обект на шеги. Ако пийне 50гр. ракия и в 22:30 заспива по часовник. Приятелите ни си правят майтап, че могат да си сверяват часовника с него. Затова и рядко се пие в нас. Но за сметка на това баща ми и братята ми са професионалисти в областа - пият като за световно и то всяка вечер. Добре, че не научиха Косе на този "занаят".

Смини да ви е жив, здрав и много обичлив вуйчото

Как се чувстват децата в яслата, свикнаха ли бързо? А вие как го преживяхте?
.Ей, тез хора с тоз алкохол, аман!
Докога ще я караме така, не знам. Направо си мечтая за друг град вече може и друга държава, то много рода много нещо!
При Преслав изобщо не съм разбрала кога са излезли. Диди е все още с 12 зъба.

/много точно си го казала
/. Стенли ме вижда, че изключвам компютъра от задната му страна и ме дебне да не го гледам и го избутва, че той е на колелца и сяда отзад и почва да човърка да види как става
има и други такива, но не се сещам в момента 

.