Хубав ресторант с хубав детски кът?- София

• 174 128
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
Да, аз затова назад бях спиделила, че това не е ресторант за всяка вечер с приятели. Поне за мен де.

# 181
Здравейте  Hug

Искам да помоля по опитните мами да ми дадат съвет.

Малката има рожден ден на 01.11 и както се досещате тогава е студено. И се чудя къде да направя празненството.
Със сигурност няма да е в къщи защото ще ни е малко тясно. Иска ми се да е в заведение, но все пак ще поканя главно
семейства с деца и трябва да има забавление за тях , а и все пак парти-клуб не става , защото там пък ние
възрастните нямаме какво да правим. А и също в парти-клубовете излиза доста солено.
Моля мамите на зимни бебета да дадат съвет за заведение в София където да е подходящо и за възрастни и за деца.

Благодаря предварително.  Hug

# 182
Точно втория пост преди твоя разказва за ресторант Спаго на ул.Св.Наум. Отзиви за това заведение има доста и все положителни, просто прочети последните страници на темата.
Ако пък имаш време да я прегледаш цялата, можеш да си направиш списък със заведенията, които са препоръчани тук като подходящи за парти с деца. Аз така направих преди време, беше ми много полезно.
Все пак темата не е голяма, само 13 страници.  Peace

Относно детските парти-клубове ще си позволя да не се съглася с теб. Там не е по-скъпо от всяко добро заведение, тъкмо наопаки. Възрастните могат да си пият, ядат и говорят съвсем спокойно, само трябва да избереш подходящото място. Аз съм ходила няколко пъти на детски рожден ден в парти-клуб и беше много приятно, на едното място родителите бяха седнали в отделна зала с монитори, на които наблюдаваха децата в другите помещения. На бара се поръчваше всякакъв алкохол, а кетъринга беше съвсем приличен. Е, пушачите излизаха навън да пушат, в това отношение класически ресторант предлага по-голямо удобство за тях  Mr. Green, но пък аз бих се погрижила приоритетно за комфорта на децата, не на възрастните, при положение, че рожденния ден е детски.
Освен това майките с по-малки деца са ангажирани с тях през повечето време където и да се намират, тъй че дали е ресторант или детски клуб все тая, но в клуба има повече шанс малките да се заиграят покрай големите или каките да заангажират и тях с игри и забавления поне за известно време. Това го казвам, защото виждам, че рожденничката ти е съвсем малка още.  Simple Smile
Има отделна тема за детските клубове, може да я погледнеш.

# 183
Бих препоръчала пица Виктория, в Кино Арена-Младост, веднага до нея е детски огромен  кът.
За рождените дни в детските клубове - само това мога да кажа  Sick

# 184
  • Някъде на път....
http://familybg.net/

# 185

Много ми хареса твоето предложение, а само да те попитам те дали имат детски кът или просто е предвидено нещо за деца?

Ако можеш да ми разкажеш малко повечко за самия ресторант. Обслужване добро ли е? Плаща ли се резервациите или се оставя само капаро?
Има ли минимален праг на гостите или максимален?

Просто нещо повече да ми кажеш.
Благодаря ти предварително. Hug

# 186
  • София
Здравейте, има ли някой скорошни отзиви от ресторант "На Върха"?
Дали има нужда от резервация ако се ходи през седмицата?
Мерси!
 Hug

Посетихме го тази вечер.Направихме резервация по телефона.Наистина има страхотна панорама към София.Обслужването е на ниво.
Обаче какво беше учудването ни,когато към 21.20 дойде келнерът и ни попита дали ще имаме поръчки за кухнята,защото кухнята скоро ще приключи.
В 22 часа вече беше късно да поръчам порция пържени картофи  Shocked
За летен ресторант и то не от нисък ценови клас според е недопустимо кухнята да приключва в 22 часа.

# 187
Е какво се пулиш? Цените не определят работното време. Просто всеки си преценява до кога да работи, още повече август, когато Сф е просто празна и повечето магазини и заведения са или с намалено раб.време или въобще не работят.

# 188
  • София
Е какво се пулиш? Цените не определят работното време. Просто всеки си преценява до кога да работи, още повече август, когато Сф е просто празна и повечето магазини и заведения са или с намалено раб.време или въобще не работят.
Не се пуля,но явно във форума всеки има право на изказ.
Ти сериозно ли пишеш това за магазините и заведенията?Моите впечатления от тях съвсем не са такива през август.
А този ресторант е такъв,че просто е смешно кухнята му да работи до 22 часа през лятото.

# 189
Ти сериозно ли пишеш това за магазините и заведенията?Моите впечатления от тях съвсем не са такива през август.
А този ресторант е такъв,че просто е смешно кухнята му да работи до 22 часа през лятото.

Да не говорим, че първия коментар като цяло е излишен и извън темата.
Aли&Мели , благодаря за инфото.

# 190
Ми не знам какви са ти наблюденията, но събота и неделя бомба е паднала в центъра  Wink
А дали ми е излишен коментара - си е изцяло моя работа, мога да пиша каквото си искам.
Говорим за ресторант с детски кът. С дете след 22.00 ч - който иска нека ходи по дискотеки, ресторанта си е ОК с това раб.време, на когото не му изнася - да не ходи. На мен не ми харесва обслужването там, препълнените пепелници и високите цени на храната.

# 191
  • София
viliko това е ресторант с детски кът,а не детски клуб!Детският кът е една екстра,ако отидеш с дете,но съвсем не е задължително да си с дете.
И има хора,които работят до по-късно и преди 20-20.30 не могат да стигнат до там.Все пак петък си е делничен ден.
Просто е смехотворно за мен ресторант като този да не функционира пълноценно,тогава когато му е силния сезон.
Приемам,че си права т.е. София е празна и липсват клиенти,но когато ти идват на крака мисля,че трябва да се опитваш да ги задържиш,а не да ги караш да се замислят дали да се върнат отново.
Относно коментара ти,пиши каквото искаш /не са мои думите,че коментарът ти е излишен/,но нека не звучи като заяждане  Peace.

# 192
Не е заяждане, просто реагирам на поста ти.
Или не може?  Wink

# 193
  • София
Не е заяждане, просто реагирам на поста ти.
Или не може?  Wink
Може,може,но не се пуля.
Просто съм озадачена и това е!Имам право,нали?
Исках да споделя така както и ти сподели твоите впечатления от там.
Хайде,че много оспамихме темата.

# 194
  • Някъде на път....

Много ми хареса твоето предложение, а само да те попитам те дали имат детски кът или просто е предвидено нещо за деца?

Ако можеш да ми разкажеш малко повечко за самия ресторант. Обслужване добро ли е? Плаща ли се резервациите или се оставя само капаро?
Има ли минимален праг на гостите или максимален?

Просто нещо повече да ми кажеш.
Благодаря ти предварително. Hug

Здрасти!
Ходили сме и в Студентски град, и в Хаджи Димитър. Резервация съм правила само по телефона, не съм оставяла капаро - мисля, че няма минимален праг.
Ама това си е хубаво заведение за семейни двойки с деца- не е нещо супер лъскаво... Не е скъпо - салатите са по 4-6 лева... Обслужването и в двата ресторанта е много добро, ненатрапчиво.
В Ст. град си има детски кът, а в Хаджи Димитър има 2 пързалки и една къщичка в заведението...
Надявам се да ви хареса!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт