Хубав ресторант с хубав детски кът?- София

• 175 047
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
мерси!
Идеален е за зимни условия- няма сянка, но няма и кал Hug

# 226
  • София
Панчарево, бившата Гребна база, онзи ден бяхме там, страхотен ресторант, с голям детски кът, спокойно, обезопасено, въздух, гледка, всичко си има. Много доволни останахме и двете страни. Sunglasses

# 227
Панчарево, бившата Гребна база, онзи ден бяхме там, страхотен ресторант, с голям детски кът, спокойно, обезопасено, въздух, гледка, всичко си има. Много доволни останахме и двете страни. Sunglasses

Здравей аз исках да те пиптам дали детския къ е витре или е навън става ли за детки РД през зимата?
И какви са цените как се казва ресторанта и т.тк.

Благодаря ти предварително  Hug

# 228
  • София

Здравей аз исках да те пиптам дали детския къ е витре или е навън става ли за детки РД през зимата?
И какви са цените как се казва ресторанта и т.тк.

Благодаря ти предварително  Hug

Вън е... Не върши работа при лошо време. Rolling Eyes
Вътре ресторанта е доста голям, обстановката си я бива, но няма детски съоражения (освен ако не ги внесат вътре след като застудее... newsm78)

# 229
Някой ходил ли е в "Добро" скоро и какви са отзивите за детския кът и ресторанта?

# 230
Скоро ходихме в Добро в Лозенец. Не съм много впечатлена от гледането на децата в детския кът. Децата постоянно излизаха и тичаха при майките си ( включително и мойто- поне 10 пъти дойде на масата сам). Ако не бяхме седнали до вратата и не виждах, че излиза, доста щях да се притеснявам. Знам ли го какво ще го осени и на къде ще тръгне. Честно казано, не ми хареса. И телешкото беше ужасно Sad

# 231
  • София
А за "Добро" при Заимов ?

# 232
  • София
А за "Добро" при Заимов ?

A там има ли детски кът?

# 233
  • София
И аз това питам  Laughing

# 234
Времето доста застудя и мисля е време да се пише за ресторанти с вътрешен детски кът. За съжаление те май са по-малко.

# 235

няма

Бяхме в http://www.o-cafe.bg/.
Цените им са високи, плащаш за пребиваване на детето във вътрешната зала-5лв/час, никакво внимание от "каката", но ако играете отвън на пързалката и лълката- не се плаща наем.

# 236
  • София
Времето доста застудя и мисля е време да се пише за ресторанти с вътрешен детски кът. За съжаление те май са по-малко.

"Добро" в Лозенец е с вътрешен кът.Иначе си права,че инфото за ресторанти с вътр.детски кът би била по-ценна в момента.
Но все пак,защо да не се споделя и за такива,на които от вън има занимания за деца?Отново ще настъпи хубавото време.
Сори за офф-а.

# 237
По темата за детски кът на закрито: вчера минахме покрай "Добро" на "Гоце Делчев" и са сложили надпис, че вече има място за деца. Не съм ходила все още, но скоро ще го посетим и ще дам повече впечатления!

# 238
Преди около 2 седмици бяхме там (в "Добро на "Гоце Делчев"), на децата (на 3,6 г., 4 г. и почти 7 г.) много им хареса в детския кът, не се плаща допълнително за ползването му. Определено е добър вариант за вечер с приятели и деца Simple Smile, но е маалко над средната ценова категория, по моите критерии (в никакъв случай обаче не е много скъпо).

# 239
Много съм доволна от пицатия Буено в Дианабад.
Има хубав детски кът, храната е вкусна и цените са нормални.
http://pizzabueno.bg

Общи условия

Активация на акаунт