Хубав ресторант с хубав детски кът?- София

• 175 064
  • 741
  •   1
Отговори
# 450
Искам да попитам - при закупуването от тези сайтове - нали изрично пише, че се ползват след запазен час и разговор по тела със съответното заведение или хотел и тн. Така - обаче - ако закупя талон, звънна и не мога да го ползвам за съответния искан от мен час, защото е пълно - как се процедира? Задължават ме да избера друг ден и час или мога и да се откажа от ваучера? Нещо не ги знам тия работи и затова се въздържам да пазарувам така...Благодаря предварително за отговора!

# 451
  • София
вили, макар и малко встрани от темата, ще ти отговоря.
Точно преди 3 дни харесах жестока оферта за 5-звезди хотел в Родопите именно от такъв сайт с отстъпки и промоции. Преди да платя се обадих да резервирам места в хотела. От там се опънаха, че първо трябва да платя и да получа ваучер, после да направя резервация  Shocked Изхилих се и им казах, че няма начин да платя за почивка, без да имам хабер кога във времето ще се състои. Ами резервирах, въпреки първоначалния им отказ! Мрънкаха ми, обаче аз съм си права. Питам се обаче колко ли балами ще платят, а после ще се окаже, че исканите от тях дати са заети и хотелът е фул.
Когато човек плаща за нещо, трябва добре да е проучил нещата и да се опита да избегне възможни рискове.

# 452
Точно това питам  Peace Има хубави оферти, но системата за мен просто куца!

# 453
  • София
Абе системата може и да куца, и да се опитва да те прецака, ама ако имаш глава на раменете, няма да й мине номерът на системата  Wink

# 454
Абе системата може и да куца, и да се опитва да те прецака, ама ако имаш глава на раменете, няма да й мине номерът на системата  Wink

Е, нали видя - за детския рд - и двете страни са прави за себе си  Tired
Както и да е, ясно, това, което си мислех - излезе точно така...

# 455
  • София
Аз не успях да вникна в случката с рождения ден, но след като и двете страни са били прави, защо за уволнили управителя? Или той е послужил за изкупителна жертва  Grinning

# 456
Аз не успях да вникна в случката с рождения ден, но след като и двете страни са били прави, защо за уволнили управителя? Или той е послужил за изкупителна жертва  Grinning

Joy Де да знам и аз - майката беше недоволна, сега излезе, че са предложили друг час или връщане на пари, управителя уволнен...не знам.

# 457
  • София
относно сайтове за групово пазаруване си  заслужава. аз самата вече на няколко пъти пазарувам от там и съм доволна. наистина ако става въпрос за резервация за някъде трябва предварително да се попита дали има места за желаната дата. аз обикновено процедирам така- обаждам се и питам, ако има места- запазвам, и след няколко дена им звъня да им кажа номера на ваучера че да са спокойни:)
иначе те са длъжни да ви намерят свободни дати- въпросът е обаче до колко тези дати са ви удобни на вас:)
мисля че пари обаче едва ли ще върнат.
случаят с О кафе е прецедент според мене.
затова ако си купувате ваучери веднага се обаждайте и си резервирайте дати.

# 458
Здравейте!
Имам син, който скоро става на 1 годинка и като разгледах темата се спрях на Ресторант и Пица 3. Искам да ви питам детският кът заграден ли е, че от снимките в сайта ми се струва, че е в някакво междублоково пространство. Могат ли да тичат децата без да ни е страх, че ще излязат на някой улица или ще тръгнат на някъде. Може ли някой, който е посещавал заведението на скоро да ми  даде актуална информация за цените и големината на порциите.

# 459
За ресторант и пица "Три", детския кът с пясъчника, до масите, който е, е ограден с дървена ограда, ниска, но има пътека за вход към заведението, от нея децата могат да излязат на улицата. Моята дъщеря веднага намери този път за бягство.  Mr. Green Значи в смисъла, в който питаш, не е обезопасено съвсем. Трябва да държиш децата под око непрекъснато. Ако се заиграят в пясъчника, където имаше пързалка, ако добре помня, нямаш проблем, няма къде да избягат.
От миналото лято не съм ходила там и не мога да ти кажа за цените. Порциите бяха нормални, клонят по-скоро към големи.

# 460
  • София
Миналата година бяхме в ресторант Импако http://sofia.zavedenia.com/802/photos/. Останах доволна от храната. Дъщеря ми беше на годинка, така че люлките й бяха достатъчни. Не е луксозно, а по- скоро квартално заведение, но цените са нормални, украсиха ни с балони и управителят беше много разбран.
За тази година съм харесала О'Cafe,но ни е малко далече и ще се следя темата за други предложения.

# 461
  • София
Мацки, днес ходихме до хотел Света София на Пиротска 18, те нямат работещ ресторант, точните думи на момчето бяха: Ресторантът е под земята, но не работи"....

# 462
Уф, и аз много се чудих кой е този ресторант с градина в хотел "Света София". Преди няколко месеца бях там на семинар и не видях никаква градина, действително ресторантът е едно ниво под земята, обядвах там, нищо особено, мрачно е, понеже няма прозорци. Доколкото схванах тогава, ресторантът е само за гости на хотела, но може да не съм разбрала.

viliko , да не би да не си обяснила точно къде се намира ресторанта "Той и тя"? В търговската част на Пиротска няма друг хотел освен "Света София".
рони, нали и ти си ходила там, помагай да уточним адреса. Явно с viliko говорите за друг хотел.  Thinking 

# 463
  • София
Не го знам този ресторант, но ето и на сайта му пише, че е в хотел Света София http://www.toitia.dir.bg/_wm/contacts/?df=10&GDirId=d309cfa0 … 1cfd62054e3688321
 newsm78

# 464
  • София
Аз останах с впечатление, че има един ресторант в Драгалевци и един - на ул.Пиротска.

Общи условия

Активация на акаунт