Хубав ресторант с хубав детски кът?- София

• 175 076
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
FACE Bar & Dinner, кв.Горна Баня, ул.Маджарица №55 - все още нямат сайт.
Намира се преди хотел-ресторант "На върха".
Нова сграда, градина с шатри и маси без тревна площ.
Детския кът е вътре на втори етаж - има джунгла с топки.

Допълвам  Wink
Направи ми впечатление че е достъпно и за хора с инвалидни колички. Този знак беше на една от wc.
И не на последно място - главния готвач,
който е Миладин - един от участниците в  Lord Of The Chefs  Grinning

# 481
Отидохме, видяхме и много хареса на всички ни - малки и големи! Благодаря на mam@ и didi83 за идеята и обясненията!

# 482
  • София
След като т.г. правихме рожден ден в детски клуб, догодина сигурно ще търсим този вариант, та влизам да ви следя!

# 483
FACE Bar & Dinner, кв.Горна Баня, ул.Маджарица №55 - все още нямат сайт.
Намира се преди хотел-ресторант "На върха".
Нова сграда, градина с шатри и маси без тревна площ.
Детския кът е вътре на втори етаж - има джунгла с топки.

Допълвам  Wink
Направи ми впечатление че е достъпно и за хора с инвалидни колички. Този знак беше на една от wc.
И не на последно място - главния готвач,
който е Миладин - един от участниците в  Lord Of The Chefs  Grinning

Ако може някакво инфо за ориентировачни цени?!
Моля  Hug

# 484
Цени не помня  Crazy

# 485
Ние често вечеряме в Пицария-ресторант Ветрило, защото е заграден двора и винаги има деца от кооперацията отсреща. Обаче има сериозен проблем с паркирането!

# 486
  • София
вчера случайно попаднах на едно страхотно място - ресторант - пицария -кафе- басейн и детски кът - "Snoopy"-( не знам дали някои е писал по нагоре за него , че не съм изчела темата )
става въпрос за пица "Baci" в кв."Слатина "- правят и рожденни дни - страхотно е - поне така ми се видя на мен !

http://slatinacenter.com/panorama/?p=7

може да видите ,а ето и цените на клуба :

1ч.- 4 лв.
2ч.- 6
3ч.- 8 лв.
4 ч.- 10 лв.

опс адреса забравих Smile
коп :
ул.Слатинска №1
Бизнес Център Слатина

# 487
  • София
вчера случайно попаднах на едно страхотно място - ресторант - пицария -кафе- басейн и детски кът - "Snoopy"-( не знам дали някои е писал по нагоре за него , че не съм изчела темата )
става въпрос за пица "Baci" в кв."Слатина "- правят и рожденни дни - страхотно е - поне така ми се видя на мен !

А къде е детския клуб? Пила съм там кафе, много каки с изкуствено нацупени устни имаше, не видях детски клуб.....

# 488
  • София

А къде е детския клуб? Пила съм там кафе, много каки с изкуствено нацупени устни имаше, не видях детски клуб.....

na saita - ot lqvo 6-ta kartinka i 6te go razgleda6 Simple Smile - mn e gotino ...kluba se  namira  ne v picariqta a v bara ( kafeneto ) Simple Smile
soryyza latinica Simple Smile

# 489
reniris, готин изглежда детския кът   bouquet

# 490
  • София
reniris, готин изглежда детския кът   bouquet

Simple Smile така е - както го виждате - така й изглежда ... само малко сервитьорката ме издразни , като си взе незаслужено изпросен бакшиш с думите : "нямам да ви върна", но детето бе доволно и лесно го преживях ........... "проблема" бе , че не сервитьорката а "каката " ми гледа детето но през клуба не минавали пари и се плащало на сервитьорката Simple Smile... както и да е ...
общо взето съм доволна , клуба е чист и много добре подреден Simple Smile

п.п. имаше и рожден ден на детенце в момента , той бе отвън при басейна естествено всичко бе обезопасено и с отделен аниматор ... така че детския кът вътре си работеше с 5 дечица , а в същото време отвън кипеха танци по повод рождения ден - съвсем отделно
много ми хареса , но а'йде вече да не го хваля за да не си помисли някои че рекламирам Simple Smile
хареса ми това 'че и пицария и бар ( мн. хубав) и клуб са на едно , има и басейн така че някои ако иска плаж може да си остави детето в клуба за 4 часа - 10 лв . и да си направи плаж
които има възможност да посети мястото - може и само за оглед Simple Smile за да се обеди в думите ми

Последна редакция: нд, 24 юли 2011, 19:32 от reniris

# 491
reniris, готин изглежда детския кът   bouquet

Simple Smile така е - както го виждате - така й изглежда ... само малко сервитьорката ме издразни , като си взе незаслужено изпросен бакшиш с думите : "нямам да ви върна", но детето бе доволно и лесно го преживях ........... "проблема" бе , че не сервитьорката а "каката " ми гледа детето но през клуба не минавали пари и се плащало на сервитьорката Simple Smile... както и да е ...
общо взето съм доволна , клуба е чист и много добре подреден Simple Smile

п.п. имаше и рожден ден на детенце в момента , той бе отвън при басейна естествено всичко бе обезопасено и с отделен аниматор ... така че детския кът вътре си работеше с 5 дечица , а в същото време отвън кипеха танци по повод рождения ден - съвсем отделно
много ми хареса , но а'йде вече да не го хваля за да не си помисли някои че рекламирам Simple Smile
хареса ми това 'че и пицария и бар ( мн. хубав) и клуб са на едно , има и басейн така че някои ако иска плаж може да си остави детето в клуба за 4 часа - 10 лв . и да си направи плаж
които има възможност да посети мястото - може и само за оглед Simple Smile за да се обеди в думите ми

Извинявай, че продължавам да питам, но нещо не ми е ясно. Тази пицария, Bacci, мисля съм я виждала на разклона за аерогарата. Къде там има басейн?! Може би, са на един собственик, но едното е в Слатина, а другото в Дружба1?!

# 492
  • София

Извинявай, че продължавам да питам, но нещо не ми е ясно. Тази пицария, Bacci, мисля съм я виждала на разклона за аерогарата. Къде там има басейн?! Може би, са на един собственик, но едното е в Слатина, а другото в Дружба1?!

не те разбрах много какво ме питаш точно Simple Smile тааа аз говоря за комплекса в Бизнес Център Слатина там има и пица Bacci ,... много хубаво кафене и басейн ... и голям детски кът . ето разгледай :

ето и адреса   Flutter ( по долу пак съм публикувала тази информация )
ул.Слатинска №1
Бизнес Център Слатина

п.п. собственика не го знам кои е  Grinning

Последна редакция: пн, 01 авг 2011, 14:14 от reniris

# 493
  • София
Нашият рожден ден мина и останах много доволна. Бяхме в О'Шипка в Люлин. Има голяма градина с детски кът- пързалка, люлки, две колички с монети- като всичко е върху пясък и децата могат да си играят там с кофички. Храната и обслужването бяха добре. Всичко, което остана ни го дадоха в кутии за в къщи. Има детски менюта по 9лв., които включват: малка пица, палачинка/крем карамел, сокче и играчка (за момчетата количка, за момичетата комплект с гримове и фибички). За децата има детски масички и столчета.
http://sofia.zavedenia.com/431/galleries/1528/

# 494
Моля Ви ако някой има телефон или адрес на фирмата която стопанисва бирария "Камъните" на ул. "Кирил и Методий" 52,да ми пише на avian@abv.bg или да званне на 0888 682 005.Вначалото на юни капарирахме 150 лв за резервация по случай отпразнуване на кръщене на нашта дъщеря.Аз и жена ми бяхме консултирани относно менюто и условията от жена на около 40-45год възраст,мургава и пълничка,която изключително любезно ни обясни всичко.Заведението беше приятно и отговори на наште представи за изкарване на празника.Кръщенето ще се проведе на 20 август и поради тази причина жена ми отиде преди седмица да уговори украсата.За голяма изненада установихме че заведението не работи от 1 месец близо дори по думити на очевидци от съседнити магазини дори идвали хора и си изнасяли обурудването.Чувства ме се излъгани и омерзени.Надявахме се да се получи настина прекрасен празник за този светъл повод.Звънях на единсвеният номер на бирарията който намерих в интернет 0878 518 223 но отговаря оператор съобщаващ че входящите повиквания на абоната са ограничени.Много ще сме благодарни на съфоромци които могат да ни предоставят информация  която ще ни  помогнае да си защитим правата.

Общи условия

Активация на акаунт