Хубав ресторант с хубав детски кът?- София

• 174 099
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
И аз съм била в ресторант Добро, Лозенец, ул. "Якубица" № 19
www.dobro-bg.com- много ми хареса Peace

С какво ви хареса се чудя?
За мен е много занемарено , захабено и мърляво вътре, особено в детският кът  Stop
Храната нищо особено, не бих повторила  Stop

# 151
Самсара, твойта е лесна - детето ти и гостенчетата са още малки, бебета, не ви трябва детски кът, детска площадка или градина да търчат. В твоя случай купона е за възрастните, а не за децата. Просто си избери някое от любимите ти заведения и там си посрещни гостите.  Този вариант има много предимства, най-вече че познаваш заведението, обслужването и кухнята и можеш предварително да поръчаш хубаво меню, например. Peace
Аз направих точно така миналата година за 1-ия рожден ден на дъщеря ми. Имаме си любимо квартално заведение в махалата, което има хубава градина и там си посрещнахме гостите, на открито. Единственото, което трябва да съобразиш е времето. Нашия рожден ден е на 20-ти май, достатъчно топло за навън, но около 24-ти май обикновено вали дъжд, така че гледахме да изберем градина с хубав навес над масите в случай, че завали.

# 152
И аз съм била в ресторант Добро, Лозенец, ул. "Якубица" № 19
www.dobro-bg.com- много ми хареса Peace

С какво ви хареса се чудя?
За мен е много занемарено , захабено и мърляво вътре, особено в детският кът  Stop
Храната нищо особено, не бих повторила  Stop
Съгласна съм с Lo6a mama, детския кът е доста занемарен, играчките са видимо старички, а и няма голямо разнообразие. Общо взето, когато ние ходихме интересното за децата беше само да рисуват с каката.

# 153
Самсара, твойта е лесна - детето ти и гостенчетата са още малки, бебета, не ви трябва детски кът, детска площадка или градина да търчат. В твоя случай купона е за възрастните, а не за децата. Просто си избери някое от любимите ти заведения и там си посрещни гостите.  Този вариант има много предимства, най-вече че познаваш заведението, обслужването и кухнята и можеш предварително да поръчаш хубаво меню, например. Peace
Аз направих точно така миналата година за 1-ия рожден ден на дъщеря ми. Имаме си любимо квартално заведение в махалата, което има хубава градина и там си посрещнахме гостите, на открито. Единственото, което трябва да съобразиш е времето. Нашия рожден ден е на 20-ти май, достатъчно топло за навън, но около 24-ти май обикновено вали дъжд, така че гледахме да изберем градина с хубав навес над масите в случай, че завали.

Simple Smile Мда, за големи ще е забавата.
Заведенията, в които обикновенно хапваме за Хепи, Уго, Дивака, Виктория и подобни. Иначе много експерементираме с места за хапване и тези, които много ни харесват са доста скъпи или са неподходящи за случая  Thinking
Отказах се и от Добро и от Три и Имапако. За последните две събрах инфо от приятели. В Добро съм била, но това в парка Заимов  наистина за ценовия си клас нито храната, нито обслужването им отговаря. И май няма да е много подходящо да сме навън, най-вече заради бебетата и вече си мисля, че ще е или в Уго или в Хепи  в Младост, нищо че са ни поомръзнали  Tired

# 154
  • София
По мнение именно оттук и като погледнах в този сайт http://www.spaggo.com/ посетих инцидентно това заведение онзи ден.  Наистина е приятно, детският клуб хубав, ново и чисто, усмихнати момичета, точно над ресторанта е. Оставих 1,6 г. и 5, 6 годишни деца и час и нещо се чувстваха добре и се забавляваха, докато хапвахме долу с таткото. Малко по скъпичко е май в ресторанта - виж си цените с менюто на сайта. Но останахме доволни от храната и наливната бира.

# 155
  • София
Миналата година празнувахме рожденият ден на сина ми в пица "Вики" в Левски Г /срещу Домко/  - кухнята е добра, има сравнително просторна детска площадка на вън с люлки,пързалки и т.н,заградено е , с доста място за тичане. Тази година смятаме отново да сме там.  Peace

# 156
От Спаго са отворили и още един ресторант - наистина хубав и има два детски клуба вътре. В Лозенец, на бул. св. Наум. Преди беше ресторант свети Наум. Мислихме, че ще е много скъпарско, но все пак го проверихме и останахме много приятно изненадани. Наистина е много хубаво пък и е доста голямо - има ресторант - пицария ( където ние проверихме кухнята и се оказа, че е на доста добро ниво ) имат вино бар, кафе и ДВА детски клуба.

# 157
Миналата година празнувахме рожденият ден на сина ми в пица "Вики" в Левски Г /срещу Домко/  - кухнята е добра, има сравнително просторна детска площадка на вън с люлки,пързалки и т.н,заградено е , с доста място за тичане. Тази година смятаме отново да сме там.  Peace

ейй, това задължително ще се провери  Peace и на нас ни предстоят 2 РД, а това не ни е далеч...

# 158
Да с двете ръце гласувам за Спаго. Приятно прекарване и за възрастните и за децата.

# 159
  • София
Ресторант-градина "Йоли" в "Дървеница": http://restorantyoli.com/
Има приятен и добре заграден детски кът на открито.
Храната и обслужването са добри, цените-повече от приемливи.

# 160
  • София
Ресторант-градина "Йоли" в "Дървеница": http://restorantyoli.com/
Има приятен и добре заграден детски кът на открито.
Храната и обслужването са добри, цените-повече от приемливи.

Ходила съм преди години там и не беше лошо.Само не си спомням дали имаше детски кът.
Необходима ли е резервация или могат да се намерят места?

# 161
  • Sofia
BE SO- на бул.Т.Каблешков, малко преди кръстовището на пазара Борово  Peace

Добра кухня, малко бавно обслужване, собствен паркинг (на който рядко има места) и голяяяяям външен детски кът, с каки, които да наглеждат/занимават децата срещу 3 лв.на час.

Детски кът има пъзралки, люлки, като че ли и батут, но не съм съвсем сигурна.

Имайте предвид,че е доста модно,от както го отвориха и е навалица,както и лъскав автопарк  Mr. Green

# 162
  • София
Ali&Meli, не знам дали трябва резервация. Ходих с други хора-те имаха грижата. Аз обикновено резервирам (особено когато съм с детето), за да няма изненади. Освен това, когато ходя на място с детски кът, искам и масата ми да е близо до него.
Детският кът в "Йоли" е в единия ъгъл на двора, може и да е нов, може пък и да не си го забелязала-той не се вижда от всички маси.

# 163
Преди няколко седмици ходихме на детски рожден ден в ресторант-пицария "Три" в кв. Редута.
Много ми хареса, на дъщеря ми също, бяхме навън, естествено.
Има 2 детски площадки, едната за по-малките, с пясъчник, малка пързалка, кончета, точно пред заведението, другата е за по-големи деца, с висока пързалка и още 1-2 стари съоръжения, но стават за игра. Те са насред трева и зеленина, много приятно, като малък парк.
Мисля, че по-назад в темата беше писано за това заведение, виждала съм негови снимки в интернет.
Кухнята ме изненада приятно, макар че имахме предварително поръчано от домакините меню, всичко беше прясно и вкусно.
Заведението е идеално за деца при топло време, за да бъдат всички навън. От заведението има идеална видимост към всички кътчета на детските площадки и са на 1 крачка.

# 164
А при Йоли Дървеница,ка ще стои въпроса с торта,дали може да се вкара отвън???Мисля там да празнуваме рожденният ден на малкия,ще бъдат най много 3 деца,така,че не ми трябва детски клуб или детски кът със какички и заплащане,просто ресторант,където могат да поиграят децата навън.

Общи условия

Активация на акаунт