Слънце пече, дъжд вали юлчето от нищо не се бои

• 11 148
  • 287
  •   1
Отговори
# 210
Narina, и моята Пламена ми направи този номер със спирането на дъх и промяната на цвета на лицето. Първият път като това стана се удари и свеки я вдигна във въздуха като я държеше за главата. Така процедирам и аз като ми се случи и има наистина почти веднага проплаква. Дано да съм била полезна.

# 211
Narina, и моята Пламена ми направи този номер със спирането на дъх и промяната на цвета на лицето. Първият път като това стана се удари и свеки я вдигна във въздуха като я държеше за главата. Така процедирам и аз като ми се случи и има наистина почти веднага проплаква. Дано да съм била полезна.

Аз пък съм чувала че трябва да духнеш в устата за да не си глътне езикът  Tired

# 212
Бреей!

Ох аз съм несериозна, но след този пост на Лала ще ходя вече на хомеопат,дано не ми се наложи скоро де,сега Юл да чукна на дърво е ОК!

Сега направих грешката да чета на глас какво трябва да яде детето на 1 годинка според книгата на д-р Спок,моя веднага ме погна че не храня детето правилно!По 1 лтр на ден мляко,по 1-2 яйца,месо,риба ,каши ужас,ние си ядем от кухнята и попара и плодове и сок,друго не!Сега ме хвана яд че му четох!
Ма то голямо примерно меню там,аз ако това и го давам ще е 20 кг в момента!Ахаа Close

А вчера бяхме на младежкия хълм,пуснали са влакчето,детското,имаше мнооого майки татковци и дечица!Днес също е на промоция и е безплатно возенето,ние ще ходим! Peace

Беше много чисто и оправено,личи си че са вкарани средства!Снимах го влакчето но днес повече и после снимки! Peace

Хайде до скоро и да прекарате един приятен и слънчев ден със семействата си ,че зимата няма да има! Wink

# 213
Рени, давам АБ, защото в един момент изпадаш в някаква дупка и искам само детето да се оправи. Но определено още др. седмица ще ходя да я запиша Емата на някакъв класически хомеопат. Боряна каза, че има в предвид някого. Лала, ти преди време май ми беше споменала за някого тук в Сф. ,ако е удобно пак да кжеш ще съм ти много благодарна, може и на лични. Благодаря! Лала, както винаги си много изчерпателна, няма начин да не опитаме с този начин на лечение.

Наринка, аз също знам, че трябва да духнеш в устата на детето, за да си поеме въздух. На Ема също се е случвало на няколко пъти за секунди, не съм забелязала да си сменя цвета, но аз веднага духам.

Ние чакаме татито ни да се прибере, че беше на Враца за риба, и сме сами от петък вечер. Дано времето е хубаво, за да се разходим.

Ели, тоз твоя мъж му кажи, че ти знаеш най- добре какво му трябва на детето. Що ти се бърка толкова  newsm78 , моя знае че каквото и да направя е най- доброто, само за пшуст антибиотик не мога да го убедя, че вреди  Tired

Изчезвам....

# 214
  • През девет земи в десета
Добрутро и от мене,днес временцето ще е супер,само за разходка Sunglasses

Вероника,ти май още ми се сърдиш,ако е така и съм те обидила с нещо,дори неволно, имаш най-искрените ми извинения Heart Eyes
Аз пък се радвах,че моята мама ти става  комшийка и ще можем да се виждаме по често Wink

Айде и аз изчезвам да оправя дзвера и излизаме!

# 215
Да много е хубво временцето днес.Ние до сега бяхме на разходка с тати. Ние с тати пихме кафенце, а Криси си игра с двама батковци. Ех колко е хубаво да има и други деца. Обикновено на кафето където ходим няма други дечковци и Криси само прави бели, а когато има по големи дечица не се отделя от тях гледа ги и им се усмихва.  Heart Eyes
Сега си заспа сам в легълцето.
Мама ще готви, че днес няма кухня.
Целувки и слънчев ден на всички ви. Hug

# 216
Добрутро и от мене,днес временцето ще е супер,само за разходка Sunglasses

Вероника,ти май още ми се сърдиш,ако е така и съм те обидила с нещо,дори неволно, имаш най-искрените ми извинения Heart Eyes
Аз пък се радвах,че моята мама ти става  комшийка и ще можем да се виждаме по често Wink

Айде и аз изчезвам да оправя дзвера и излизаме!
Деси, няма такова нещо.  Naughty За какво да се сърдя? Когато пиша постовете, не се концентрирам и все забравям по нещо. Както и в случая да ти честитя дивана  Wink
Хубаво е че майчето ти ще ми е комшийка, ще се виждаме с удоволствие.  Peace

# 217
  • somewhere over the rainbow
Нарина, да ти кажа за моята приятелка, какво й се случи скоро. Издърпва една вилица от ръцете на дъщеря си и тя почва да реве, ама така, без въздух и ... припада Confused Веднага в Бърза помощ, с някаква система я събуждат и после един месец седят в болница за изследвания. Правят й всичко и накрая казват, че всичко й е наред на малката, просто е по-чувствителна. Съветват майката да не й взима нищо от ръцете и да не й се  кара много, израствало се. Thinking
Сега майката постоянно трепери и не смее да взима ниищо от ръцете на малката, но как да обясниш това на нашата Даянка? newsm78 Тя дърпа и бяга, а онова почва да реве и приятелката ми се побърква всеки път Confused

# 218
малко красота
http://www.youtube.com/watch?v=nUaCU1fAYw4&mode=related&search=
майра незнайно защо не иска да пише тук newsm78 е спечелила второ място в конкурса снимка "Ваканция" ето я и снимката http://irkata.multiply.com/photos/photo/7/6

Последна редакция: нд, 23 сеп 2007, 16:27 от isi_kam

# 219
  • Варна
  wavey

newsm79 newsm28 newsm55 1dishes wash hang 1ironing  clean newsm71  food002 cook family 1crib feeding 1dating  dancing luvbed

mrstraetz bye

# 220
 rotfImboкъде сте момичета

# 221
  • Казанлък(Бургас)
Здравейте !

Ние се прибрахме от Бургас!Пак сме в Казанлък!

isi kam много е хубава началната страница,но моя син е Филип,а не Тервел(той е много сладко дете,но не е моето Laughing) Моля те намери къде е изчезнало моето съкровище и върни Тервел на неговата Мама! Peace

# 222
  • Габрово
 ooooh!
 yu5  Nerd  Sob prostor clean cook 1dishes 1ironing newsm64
newsm77

# 223
isi kam много е хубава началната страница,но моя син е Филип,а не Тервел(той е много сладко дете,но не е моето Laughing) Моля те намери къде е изчезнало моето съкровище и върни Тервел на неговата Мама! Peace

голямо извинявай  Praynig newsm20 newsm20 omm,понякога някоя скоба ми прави беля и после не го проверявам и така се получава . По-принцип не познавам всички деца ,но специално Филип ми се е запаметил ,но не съм погледнала  Embarassed Embarassed,още веднъж извинявай.Рени нали си моето ОТК този път и ти не го забеляза

# 224
  • София
Времето беше страхотно и цял ден сме в парка на свободата.Има много нови и хубави площадки за дечицата и малкия вилня на воля!
Иси-добре дошла! HugSimple SmileВажното е,че децата са добре и имаш най-страхотния мъж на света до себе си!Клипчето ми събра очите-красиво,изящно,невероятно-представяш ли си да гледаш спектакъла на живо!
Лала-много ме заинтригува с тази хомеопатия и аз винаги съм била скептична,но ти ми промени мнението,ако наистина знаеш добър софийски хомеопат,моля те кажи!
Миростанка-не разбрах добре от обяснението ти какво точно се прави на детенцето,което плаче със затаен дъх.Детето на сестра ми е така/1год.и 7м./,включително и днес в парка-направо ми изкара акъла-духнах му в устата поне 5 пъти,удрях му шамарчета,повдигах го-нищо!Не лилав-а направо черен стана-ужасно стряскащо е!В крайна сметка сам се оправи,сестра ми каза,че лекар я е успокоил,че след 3 годишна възраст това отшумява,но всеки път се стресирам като го гледам!
Ели83-гледахме ви железницата по новините-разкошна е!Чакаме снимки с твоето златце. Simple Smile
Радостина33,Жоржи,-направо сте се развилнели! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт