Слънце пече, дъжд вали юлчето от нищо не се бои

• 11 166
  • 287
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Рени и Сиянка- welcomeИ аз съм отскоро тук,но форума е краста!
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4825
Виж тук това дали ще ти помогне..

# 151
Поли,обади се като се посъвземеш,та от времето с големите кореми не сме се виждали май:thinking:
Рени,бъди сигурна,че ако не е до теб ще е по-спокоен и няма да иска да суче постоянно.Алекс като е при баба си спи като къпан и го няма това лудо будене за цица,като при мен.Направо вече ругая на тема кърмене,така ми писна и с това хапене./да ме извинята майките маниачки кърмачки/ PraynigКато е с мен го оставям да си пореве 5-10 мин нощем,галя го по главичката и му говоря,че ще събудим любимото бау-бау и той заспива без цица.Друга тема е,че вече ходя като зомби и съм с кръгове под очите ,но да видим кой ще наддеелее newsm78
Амери,защо не казваш какъв път поемаш,аз често пътувам до швейцарската фирма в Каварна  ,която обслужвам обслужвам NaughtyМожеше по една рибена супичка да хапнем заедно.Ех,вече другото лято!!!
Не знам при вашите бебоци как е,но аз вече съм на прага на нервна криза от подреждане на матранкулки и играчки.Докато прибера и Алекс събаря всичкоооо,.Да не говорим,че разните му там дреболии се завират под леглото и той ляга на пода с часове да си ги търси под диваните.Направо не знам как се справят мамите с две и три деца.За медал сте бе жени  Hands Clap

# 152
Привет на новите мами  welcome

НАН готино е шаренко ама тва циановото не го слагай че ще ми избоде очите  #Shocked

Попова кофти работа с тея уши тц тц.Как ще ги опазваме зимата с тез сополи и кашлици незнам.Особено от яслите  Thinking

Аз за сега не смятам да работя,но ще го дам на 1/2 ден да го научат да заспива.Ако пък не ни хареса ще се гледаме.Ако ни е добре,може и да започна работа  Whistling

didito. не знаех че и твоят син бозае  Heart Eyes

Кисело мляко давам Данон Баланс.Вереята е много кисела  Naughty Не го подслаждам.
Днес намерих Култура.Да го пробваме и него.

Ели при нас ситуацията е почти същата.За единият има всичко,за другият каквото остане.Не е хубаво така  Crossing Arms

# 153
Eli83 Така е, като се живее с нечии родители...Не знам как мога да те успокоя, честно да ти кажа...Сигурно си права, но се опитай да намериш начин да не си го слагаш толкова присърце...То е лесно да се каже, ама...и аз може би щях да реагирам като теб newsm78

# 154
Тиция на мен също ми стана много изнервено с това заспиване по 1 час на цица.Но не става така като при вас с галене.Вчера как ли не пробвах,ама тц.Цял ден не заспа никак  Crossing Arms Иначе писах при дългокърмещите мами и те ме светнаха че на яслите децата се научавали да заспиват без нини.Самички.Та затова се реших да опитам.

С разхвърлянето сме същата картинка.Разхвърля в кухнята-всички шкафове се отварят,вадят се тенджери,буркани,тави и т.н. Но чинии не давам да пипа,че счупи 2 наскоро. След малко  му писне там тръгва в спалнята,отваря де що чекмеджета види,пренарежда дрехите  Tired След това в хола, вади разни кутии,пръска лаковете ми на пода и така перманентно.

Ама така ще я караме  newsm75

Лала дай снимки да ви видим де  Wink

Попова все ще те питам Емка като я научиха да заспива сама в яслите,сега как я приспиваш? Има ли проблем със заспиването?

# 155
  • Варна
Сетих се да ви питам, някоя мама дава ли прясно мляко Thinking
Аз съм давала - когато е закуската е по-суха,кус кус или сандвич, правя му и малко мляко с какао да пие. Това обикн. е когато и батко му си е в къщи и закусват заедно и си пийват двамата с какао. Не съм забелязала някакви реакции Praynig

# 156
Аз давам от седмица сутрин към 6ч едно шишенце прясно мляко,но домашно и да чукна на дърво,проблеми няма.Да не говорим,че дори спи по-спокойно и откарва чак до към 9-9.30,за което преди само можех да си мечтая.
На мамите,които се доверяват на нетрадиционната медицина,препоръчвам горещо да дават преди зимния период по една лъжичка на гладно пчелен прашец.Страхотно фекасно е за имунната система  много други неща.Алекс започна да спи по-спокойно,да се храни повече,изобщо много съм доволна.Мен от малка майка ми ме е тъпчела буквално с него,тъй като много съм боледвала и ме е оправяла гнойна ангина с абцес за два дена NaughtyАко някой се интересува повече,мога да му обясня по-подробно

# 157
  • somewhere over the rainbow
Е,значи не сме единствени с прясното мляко Wink И при нас се приема добре. Ще взема да ги  редувам - един ден кисело, един ден прясно. Знам, че двете не бива да се пият в близост Rolling Eyes Дори и аз го спазвам това, нали съм заклета млекарка Crazy Сутрин, когато пия кафето с мляко, не пия айран Naughty

Тиция, давай подробности за т'ва пчелното Thinking

# 158
И защо не трябва да се приемяат в близост  Thinking
Аз дадох наскоро мляко с грис.Прие се добре.А снощи правех бананов шейк,който Галко едвам куса.Не му се пиеше.

Анет мляко с какао  Shocked какаото е алерген все още.За сандвича най-добре предлагай айран  Wink

# 159
  • somewhere over the rainbow
И защо не трябва да се приемяат в близост  Thinking
Четох го някъде, ама къде ooooh! Embarassed Ще потърся.

Какаото верно е алерген - по книги. Ама от тукашните приятелчета на Дая, май само тя не пие Confused А има и по-малки. Ми не форумстват майките, дават си и всичко им е ОК. Ама този въпрос сме го дъвкали Wink

# 160
  • София
Явно в лошото време се поактивизирахме, супер  Wink.

Яна още има колики от някои неща  Rolling Eyes. Преди 2 месеца й давах от една супа, застройвана с прясно мляко и се скъса от рев през нощта, гърчеше се от коремче. Наскоро пък и правих сокове с грозде и друг плод и доста време ми отне, докато разбера защо се буди и плаче. Та спрях гроздето и прясно мляко не съм давала.

# 161
  • Варна
Ели минала съм по твоя път и искам да ти кажа, че няма смисъл да си тровиш отношенията със съпруга си заради това - полза никаква Sad. Това си е м/у тях тримата. Моя девер се развежда и свеки си има оправдание и съвсем забрави за нас. Аз като ме хване проклетията му казвам на мъжа, че и аз ще го зарежа, че да му обърнат малко внимание и на него родителите му Mr. Green.
Това за какаото не го знаех, но с Тодор няма проблем.
Бета с този сок от грозде ме накара да се замисля newsm78 -  в последно време само сок от грозде и диня правя. Възможно ли е Тодор от тях да е толкова неспокен нощем Thinking.
Голям чат направихме днеска! Иси готви новата тема, че май скоро ще ни трябва! Wink

# 162
 ПИнгвина, съболезнования Flowers Rose
Като чета какви ги сътворят вашите дечица, а аз се ядосах преди два дни че Ева беше изхвърлила всичко от един шкаф на земята. Бели не прави, единствено при пералнята все се завира. Много е кисела обаче тези дни, мрънкоти. Прясно мляко не съм давала, ще пробвам скоро. Преди няколко години отидох на лекар, че ме болеше ухото и по невнимание ми спукаха тъпанчето. Боли ужасно, съчаствах много на Юл. Дано не се случва на никого. И аз знам,че при отит не се капат капки.
Купихме най-накрая Паста и четка със силиконов накрайник и направих опит да и измия зъбите. АМа не мога да и изплакна устата. КАто кажа плюй и тя гълта и после плюе. При вас как е?

# 163
Анет, искам да те питам от какво правиш сандвичи за малкия, че аз съм давала само с лютеница и сирене?

НАН, и аз пробвах да дам прясно мляко с бисквити, но нещо не й хареса вкуса.
Ели, и моята свекърва живее на долния етаж в къщата и ден с ден не си прилича. В повечето случаи ме изкарва извън равновесие още като я видя и да ти кажа трудно свикнах с нея, макар да съм омъжена от близо 2 години. Много добре те разбирам. Добре, че преди време не послушах мъжа ми, които искаше да живеем с техните, докато си стегнем етажа. Бях му казала, че докато всичко не е готово няма да живея с него  Laughing и да знаеш как за едно лято ми направиха парно, изолация, смениха дограмата и всичко, което исках да стане беше направено.

Ние живеем близо до Смолян. Малката е родена на 30 юли (бях писала преди време). Кърмихме се в будно състояние до 6 месец и после до 9 месец само в заспало състояние. Не искаше, а аз имах кърма и затова първо я приспивах на ръце и после на гърдата я слагах. Накрая почна да се задавя и така приключихме с кърменето безболезнено и за двете.

# 164
Рени, Ема не е имала проблеми със заспиването както в яслата така и вкъщи. Преди около 2-3 седмици сама се отказа от услугите на бибата  Shocked , чак очите ми вярваха,но тя не я искаше. Сега обаче като е болничка, носле запушено, ушета болят и заспиването е някакъв кошмар, вчера цял ден не е спала, днес заспа на цица чак в 15:30, а е будна от 6 сутринта. Вечер също е трудно, но я изчаквам да се изтощи максимално и заспива на цица. Днес успях да й набутам бибата само и само, за да заспи, май сбърках, но нервите не ми издържаха само да хленчи.
Прясно мляко не съм давала, киселото го харесва само ако е подсладено (от моето), но пък аз не й давам подсладено, та за сега си кара на кърма. За закуска се яде само попара, това може да яде до припадък, много обича и хляб. Вчера си хапна много добре, вечерта супичкаа с хляб ( тя си чупи от хляба, а аз бутам лъжицата със супа), даже не й стигна та й дадох и малко от 2- то от предния ден.
Ще ставам, че мъжо се прибра, да го видя.

Общи условия

Активация на акаунт