И аз съм отскоро тук,но форума е краста!http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4825
Виж тук това дали ще ти помогне..
И аз съм отскоро тук,но форума е краста!
Като е с мен го оставям да си пореве 5-10 мин нощем,галя го по главичката и му говоря,че ще събудим любимото бау-бау и той заспива без цица.Друга тема е,че вече ходя като зомби и съм с кръгове под очите ,но да видим кой ще наддеелее
Можеше по една рибена супичка да хапнем заедно.Ех,вече другото лято!!!

Не го подслаждам.
Иначе писах при дългокърмещите мами и те ме светнаха че на яслите децата се научавали да заспиват без нини.Самички.Та затова се реших да опитам.
След това в хола, вади разни кутии,пръска лаковете ми на пода и така перманентно.

Ако някой се интересува повече,мога да му обясня по-подробно
И при нас се приема добре. Ще взема да ги редувам - един ден кисело, един ден прясно. Знам, че двете не бива да се пият в близост
Сутрин, когато пия кафето с мляко, не пия айран 

.
. Това си е м/у тях тримата. Моя девер се развежда и свеки си има оправдание и съвсем забрави за нас. Аз като ме хване проклетията му казвам на мъжа, че и аз ще го зарежа, че да му обърнат малко внимание и на него родителите му
- в последно време само сок от грозде и диня правя. Възможно ли е Тодор от тях да е толкова неспокен нощем
.