Рени , ще си налея два пъти , че от сутринта ме боли глава.
[Пингвина,/b] много е коварна тази болест. Свекър ми си отиде по същия начин. Беше разкошен човек. За първи път видях мъжа си в такова състояние- отчаян и разплакан .
Кисело мляко давам направо от хладилника , не го топля. Но по принцип Яница не обича топло и манджите ги яде студени , иначе не мога да й ги пробутам.
Най -новото при нас е , че когато се тръшка ляга на пода и въобще не чува какво й се говори. А всеки път когато се прибера от работа майка ми казва , че уж е била послушна
.Яница се гледа също в огледалото, целува се и казва "Анина е дама" т.е. Яница е мадама. Като я питаш кой е направил беля , казва най-често: тати. Така че белите у нас ги прави тати.
Някъде гледах , но не помня къде и решетка като преграда , за да не може детето да пипа напр. до печка . Не знам дали го обясних добре , но който се сеща да помага.
Ох наака се и омаза всичко, ужас. Ставам
,че с другото не могат да се захванат дръжките,а за хладилника трябва нещо с катинар,че диетата на сина ми пак отиде на кино

Иначе е добре, хапва си, беснее по цял ден. Заспиването му е много трудно, защото му се запушва носа и не може да бозае. Голям рев му хвърля, а мен вече всичко ме боли от носене на ръце, за да заспи.
И понеже му е гадно, не ще да го носи баща му, а само аз. Спи неспокойно и като се събуди - пак на ръце. Ако му е отпушен носа, бутам цица и всичко е ок. През деня спи за около 30-40 мминути и се буди, от носа естествено. Не знам зарази ли го някой, настина ли или му е отслабнала имунната с-ма, заради зъбите. Сутринта напипах едно ново зъбе, дано да е от това. Не усетихме как избиха 6-те зъбета, но сега явно има зор детето.

Малко цвят в мрачните дни.
дано бързо се оправи и сладка усмивка да озари личицето и!

сервизи,чаши,чинии,подаръци,от нас измъкна вилици и ножове да имал,купи му диван !
Вчера почна работа ,след като се разболя от пневмония и се спря,в болницата всичко ние по два пъти е ходил моя да и носи неща,и обеща да не работи,сега от вчера пак там,както и да е,иска снощи пари на заем!А преди 10 дена на 10 взе пенсия!Моя естествено пита къде ти е пенсията!Амиииии,купих подарък ще ходя в Смолян,,,,е хубаво ами другите пари къде са ти,ами купих на брат ти сервиз!