Слънце пече, дъжд вали юлчето от нищо не се бои

• 11 176
  • 287
  •   1
Отговори
# 135
  • хасково
Добро утро и от мен. Най-накрая се добрах и аз до компютъра. Тази сутрин съм си в къщи и ще почета , че доста изостанах , пък и новата тема напреднала. Нали е лошо времето  #Cussing out

Рени , ще си налея два пъти , че от сутринта ме боли глава.
[Пингвина,/b]  много е коварна тази болест. Свекър ми си отиде по същия начин. Беше разкошен човек. За първи път видях мъжа си в такова състояние- отчаян и разплакан .
Кисело мляко давам направо от хладилника , не го топля. Но по принцип Яница не обича топло и манджите ги яде студени , иначе не мога да й ги пробутам.
Най -новото при нас е , че когато се тръшка ляга на пода и въобще не чува какво й се говори. А всеки път когато се прибера от работа майка ми казва , че уж е била послушна Flutter.
Яница се гледа също в огледалото, целува се и казва "Анина е дама" т.е. Яница е мадама. Като я питаш кой е направил беля , казва най-често: тати. Така че белите у нас ги прави тати.
Някъде гледах , но не помня къде и решетка като преграда , за да не може детето да пипа напр. до печка . Не знам дали го обясних добре , но който се сеща да помага.
 #CrazyОх наака се и омаза всичко, ужас. Ставам

Последна редакция: пт, 21 сеп 2007, 10:43 от munka1

# 136
  • През девет земи в десета
А нещо такова за да мога да лепя вратичките две по две,мерси Hug,че с другото не могат да се захванат дръжките,а за хладилника трябва нещо с катинар,че диетата на сина ми пак отиде на кино  Mr. Green

# 137
  • хасково
Pigi аз съм си харесала такава масичка

Последна редакция: пт, 21 сеп 2007, 18:29 от munka1

# 138
  • През девет земи в десета

За чекмеджета и шкафове,но имаше някъде на Safety first Thinking

Ето такива,само че сега не мога да намеря български сайт,който да ги предлага,имат за фурни,тостери,перални,супер са!

Последна редакция: пт, 21 сеп 2007, 12:46 от Pigi

# 139
Здравейте момичета!Много сте изписали!
Мъчно ми стана ,Пингвина съболезнования и от мен! Flowers Rose Flowers Rose

Добре дошла на новата мама,пиши пи често и се представете,от къде сте кога е роден бебчо как се казва! Hug

Радостина на мен ми се е случвало това когато датата не е вярна и по компютър е стара дата а по форум е нова дата и има насъбрали се във форума много нови поста!Сигурно така е станало,или пък някакси е сгрешил форума с датите нещо! Thinking

Ох ще пиша после пак!

Попова какво става с вас ,как е Ема?Ти май сиссив къщи?

Аз пък от вчера си нямам свеки, тръгна пак на работа ,но после ще пиша повече за + и -  и ще кажа нещо,дето ме яде!

Айде Hug

# 140
Здравейте и от мен.  Heart Eyes
Тия дни нямах време даже да погледна темата, а тя изписана, че и втората преполовена.  Peace
Калоян от 4 дена е със сополи, текат яко и точи едни лигииии...  ooooh! Иначе е добре, хапва си, беснее по цял ден. Заспиването му е много трудно, защото му се запушва носа и не може да бозае. Голям рев му хвърля, а мен вече всичко ме боли от носене на ръце, за да заспи.  Tired И понеже му е гадно, не ще да го носи баща му, а само аз. Спи неспокойно и като се събуди - пак на ръце. Ако му е отпушен носа, бутам цица и всичко е ок. През деня спи за около 30-40 мминути и се буди, от носа естествено. Не знам зарази ли го някой, настина ли или му е отслабнала имунната с-ма, заради зъбите. Сутринта напипах едно ново зъбе, дано да е от това. Не усетихме как избиха 6-те зъбета, но сега явно има зор детето.
Болните дичица бързо да оздравяват.  Hug

# 141
  • somewhere over the rainbow
Ели, казвай какво те яде, че и мен ме заяде любопитството Embarassed

Пиги, това на предпоследната снимка е супер - точно такова ни трябва за 2 шкафа. Ако го намериш някъде, свиркай.

Крис, тези Данончета си ги хапва с голям кеф момата...и още иска Crazy

Сетих се да ви питам, някоя мама дава ли прясно мляко Thinking Ние правим кремове и грис с домашно такова, а и с бисквити го ядем

ПП. Я, колко е весело така...шаренко Party  Малко цвят в мрачните дни. Hug

# 142
Здравейте  Hug
Ема все още не се оправя, а и по-зле, и лявото ухо е възпалено. Сутринта ходихме до специализирана клиника по УНГ.Преглегаха я и изписаха АБ.Лекарката каза, че капките Отипакс са хубави, но не при лечение на Отит. Много ви благодаря за дадените съвети,благодарение на тях реших да потърся и 2-ро мнение.Сутринта в 6 ч. е събуди със зверси рев, до 8 не млъкна, в 8 бяхме в клиниката и я прегледаха, днес има и Т. Дано бързо ми се оправи душицата, че сърцето ми се къса като я гледам. Да не говорим, че през деня вкъщи изобщо не спи, навън спи в количката, но ме е страх да я извеждам.
Да вкъщи съм си и до пролетта ще си остана вкъщи, пък после може да се върна на същата работа.
Ставам, че не ме оставя да пиша.

# 143
  • Варна
Попова възпалени уши адски много болят и за това така е плакала Ема. Случи ми се само веднъж с Михаил, но беше по-голям. Спомням си, че голям рев рева и тъй като нямаше никакви др. признаци, а просто изведнъж писна до като разберем какво е ooooh!
Всички болни дечица бързо да оздравяват!  bouquet

# 144
  • София
Уф,че мъчно ми стана,пак болни дечица.
Нита напълно те разбирам,щото до преди няколко дни и Люси беше така.Сега се поотпуши носа и поне спането е малко по-лесно.

Попова милата ти душица.Най ми е мъчно като знам,че го боли нещо детето,а не може да си каже и си страда и те гледа в очите и очаква помощ от мама. Hug
А това е чудесно,че можеш да се върнеш на същата работа след някой и друг месец.

НАН да ти кажа още ме е страх да давам прясно мляко,защот е по-трудно  за усвояване от организма,инъче не очаквам да направи някаква реакция от него.

Ели казвай,казвай какво те яде.Пусто любопитство и на мен ми стана интересно. Embarassed

# 145
  • София
Попова-много ми е мъчно за малката-кой знае колко я боли миличката Cryдано бързо се оправи и сладка усмивка да озари личицето и! Laughing
НАН-че-на теб винаги ти е едно такова шарено,весело,усмихнато...кефиш!
Пиги-и на мен ми трябват точно такива,откъде могат да се купят?
Влади със ставането започва да отваря шкафовете-първо вади всички прибори,после всички тенджери,после шкафче със джундйурии,после се борим да не отваря шкафа с препаратите,пищене,тръшкане,направо ужас!Има толкова играчки,а не си играе с тях!От млекцата на Данон давам без малина,защото получи алергия.Иначе и аз гледам да не му подслаждам яденето и не му давам сладко.
Ренито-и ние снощи се борихме до 12 вечерта и накрая заспа с цица в уста!На опитите ми да се измъкна-рев до небето! smile3511
Пингвинче-имате ли сайт за тези тениски,покажи!Аз много си падам,наскоро поръчах на племенницата ми с известен герой от сериал и нейното име-сега не я сваля Grinning
Нита-търпение ти желая!  bouquet

# 146
Попова дано се оправи и да не повтаря че е АД!Ние си видяхме роднините с тез уши и с това изсмукване на течността,на нея такова правиха ли и?Но щом не си писала значи не,иначе щеше да кажеш,някакъв ад е ,ревеш със детето,то пищи,държиш го и не можеш да му помогнеш,а лекаря му пука тъпанчето и се късаш направо,много боли явно!Дано не стигате до там! Praynig

Нан яд ме е на свеки,то е ясно!То се събира събира събира и чашата прелива!
За 7-8 години от както сме заедно с моя,тя все гледа за другия син!Той беше с една с дете в тяхното село,заврян зет,то не бяха перални,микровълнови,всичко им навзе като подаръци,то не бяха сервизи,чинии чаши,комлекти спални за тях ,за детето,подаръци на детето,обзавеждане от до,всичко за там!И какво накрая тоз с добрата душичка нищо не си взе и кола и остави и всичко което е било подарено от свеки си остана за нея,а тя е никоя!Сега момчето вече си направи ремонта,живее си с нова приятелка вече не заврян зет а в къщи си,и пак се почвааааа smile3511 smile3515 smile3516 сервизи,чаши,чинии,подаръци,от нас измъкна вилици и ножове да имал,купи му диван !
А преля чашата вече  Naughty  Вчера почна работа ,след като се разболя от пневмония и се спря,в болницата всичко ние по два пъти е ходил моя да и носи неща,и обеща да не работи,сега от вчера пак там,както и да е,иска снощи пари на заем!А преди 10 дена на 10 взе пенсия!Моя естествено пита къде ти е пенсията!Амиииии,купих подарък ще ходя в Смолян,,,,е хубаво ами другите пари къде са ти,ами купих на брат ти сервиз!
Ами мама му стара,кат си му купила сервиз ходи у тях ма!Ама си мълча!Те се караха!
И даде и заем!
Еми ядосах се,всичко моя мъж плаща в къщи, а тя като си вземе пенсията и хайдеее за подаръци!И на Юл купува но незнам ядосах се,той другия син не е малък,може да си купи сервиз ама ,тя не ,и дивана дето им купи спряла да плаща студената вода за да го купи и след 6 месеца търсят моя да плати накуп че не е плащано,той спори с хората как тя майка ми плаща!Плаща ама нъцки ,кой ще купува диван!

А за нашия ремонт в кухнята кой купи диван,кака ми Ели щот е патка,няма да си купи нещо на детето ми диван ,що не бръкне да купи и на нас! Close

Аааа ,одеве го насметох моя и бая говорихме и кво пак аз виновна,кво съм искала от жената,нейни си били парите,нали купувала за вкъщи и на Юл!Е да де ама ако живее сама и сама плаща ток,вода ,парно,телефон и сама се издържа ще купува ли подаръци за другия!

Ох бяс ме хваща! smile3511 smile3514

# 147
Здравейте мами и сладки бебоци  Hug
Аз съм една майка със бебе родено на 19.07.2006г, ще ми бъде приятно да ни приемете във вашия отбор. Бих искала да ка4а снимки на Сияна, някой ще ми помогне ли

# 148
  • somewhere over the rainbow
Добре дошли мама renisiyana и малка Сияна! Hug
/пиши ми на лични къде точно искаш да сложиш снимки, ще ти помогна Peace/

Ели, набрала си ти Twisted Evil, ама успокой топката. По мои наблюдения, нормално е майката да милее повече за детето, което не е при нея Confused Не е правилно, но при по-възрастните е така. Надявам се, аз един ден да не показвам предпочитания към едното си дете...ама знае ли човек какво ще му дойде след години Thinking

ПП. Не че те успокоих де... Confused

# 149
  • София
Леле,Ели83,много си ядосана,недей така!Не и се ядосвай,а поговори с нея!Може пък и да намерите общ език,все пак е майка и на твоя мъж.Но по принцип е така когато на едно място с младо семейство,живее и някой друг.Ние сме отделно и сме много добре така-само си ходим на гости,но по-често ние,отколкото те.Свеки има някои черти,които ме дразнят,но иначе е добър човек и когато има възможност много помага.Аз например не се разбирам с майка си,тя е студен човек,не знаех думата обич,преди да срещна мъжа си,сега прекарва повече време със сестра ми и помага за нейното дете,но не ми прави впечатление.Така че съсредоточи се върху мъжо и детенце и не и обръщай много внимание! Peace

Общи условия

Активация на акаунт