Слънце пече, дъжд вали юлчето от нищо не се бои

• 11 181
  • 287
  •   1
Отговори
# 120
Аз и децата бяхме 1 месец при мама в Каварна

Каварна! Ние пък там продавахме фланелки. Това лято си осъществихме (аз и таткото) една мечта - да правим наши си фланелки (Udar Tokov)  и първата ни серия започнахме да я продаваме точно там!  Този град вече е е много специален за нас! Laughing
От 29.07. - 26.08. как не сме се засекли, ама като нямам координати  newsm78 Успех в бизнеса  Peace

# 121
  • София
Пак се включвам по никое време, подомакинствах малко. Вие кога успявате, аз рядко мога през деня нещо да свърша. Яна не се сърди, ако я оставя сама в хола, там й е игралната площадка, но само измисля разни неща, като например да влезе цялата в шкафчето, да разнася разни дрехи или да гризе разни картони, та само я наглеждам.
А днес много ме разсмя, като взе тиксото, с което лепя шкафчетата, за да не ги отваря и се правеше, че лепи едно чекмедже, даже си поднесе тиксото към устата, както ме е видяла, че го късам аз. Още малко и сама ще започне да си ги лепи  hahaha.
След повече от месец застой с 6 зъба пак са тръгнали и явно доста я мъчат. Спи много неспокойно, буди се и мрънка, почти не яде, даже и любимия си кашкавал. Само мляко иска - сочи ми чашата, с която й давам и вика Ко или Мякооо. И ми носи гела за венци и отваря уста, явно й помага.

За киселото мляко: аз й квася вкъщи, майка ми взима прясно мляко от едни съседи, които имат крави. Давам й и козе, защото нашите гледат една коза. Правя й айран или с плод и бисквити, притоплям за десетина секунди на микровълновата. Аз и за себе си го притоплям, но ангина досега не съм имала. А щом е кисело млякото, е истинско, ако стои от 10 дена с хладилника и си е вкусно, кой знае какво има в него.

st.g, Яна не че не прави това, на което и казвам Не, но аз просто гледам да я разсея и да й отклоня вниманието. Мисля, че най-добре е забраните да се сведат до минимум. Например тя обича да бърка в кофата за боклук и ще взема да й намеря друго място.

Хубаво е, че нови майки пишат, а някои се завърнаха. Жалко само, че Поли се появи с такава тъжна новина  Hug.

Последна редакция: пт, 21 сеп 2007, 02:18 от Betta

# 122
# 123
Поли, много съжалявам за загубата ти.  Hug Понякога има и такива лета...Моето такова беше преди 11 г и горчивият вкус все още го усещам. Но пък и двете ми дечица се родиха лятото, като че ли за да върнат любовта ми към този сезон.  Simple Smile

Анет, това с тоалетната  Joy Пипи също се опитва да бърка там, но дъщеря ми все още не се е сещала да го "измие". Ще си имам 1 наум вече.

Аз пък забелязах, че Пипи има на ръката си идеален отпечатък на зъбите на сестра си. Обаче не съм разбрала кога е станало. Същият ден той падна няколко пъти и плака, а аз невинаги виждах точно какво е станало. Та се почудих кога го е ухапала. Тя си призна де, ама щеше да по-добър ефекта, ако бях я хванала на местопрестъплението. Не знам какво става, тя не хапе по принцип. Обаче вярно е, че по едно време Пипи й налиташе да я хапе и сега се чудя дали тя просто не си е отмъстила. Вярно е, че оттогава и Пипи не налита вече. Та не знам какво е станало точно. Или дъщеря ми съвсем произволно е нападнала брат си, или просто се е защитила и го е отказала от този навик.

mirostanka, чувствай се като у дома си. Всички са добре дошли в нашата темичка.

Оо, Рени благодаря за кафенцето, имам нужда.

# 124
  • Варна
еееееееее Рени,много убаво кафето Mr. Green

Добро утро на всички Hug
Миростанка,всички са добре дошли в нашата тема Hug  bouquet
Ст.Г,и Димитър се глези и тръшка,споко Peace.-Не ми се разправя какви ги върши Crossing Arms
Крис79,много ме разсмя да знаеш Joy
Бетта,и аз лепя шкафовете Peace.вчера на мъжо му се наложи да си вземе някакъв диск от единия шкаф,и разлепя 5мин ooooh!

Иси,аз исках само да си кажа Embarassed

Най-новия номер на Дим,е да се гледа в огледалото и да го ближе ooooh!,сигурно се целува....знам ли Laughing

# 125
Момичета, все щях да ви казвам. Както отдавна не бях писала, като се върнах в темичката и се загледах в снимките по аватарите и подписите ви, така ми се видяха пораснали децата ни! Направо се шашнах. Аз все се сещам за онези първите снимки, като бебета, а сега всички са вече малки момиченца и момченца. Страшно са сладки. Трябва да сложа и аз някакви по-пресни снимки на моите.

Жоржи, и Пипи така прави на огледалото. Другото е, че от няколко дни се катери навсякъде, а все още не е проходил! И направо не ми побира ума откъде толкоз смелост да се катери, като по никакъв начин не може да се държи на краката си. Толкова пъти вече пада, направо не знам как ще го опазя.

# 126
  • София
Добро утро и от мен,
Поли  Hug, съжалявам за майка ти мила.
Преди почти три години моята мама се обади по телефона с лоша новина за лоша болест (рак), но слава на Господ след операция (златни ръце на д-р Славчев) и лъчетерапия, тя се оправи. Сега периодично ходи на прегледи и докато се върне да каже как е аз умирам от ужас  Cry
Много е тъжно, слава богу, че имаме дечица около нас, за да преживяваме трудните моменти  Praynig

За белите на Цецко мога да разказвам с часове, ми палави са децата, ама по добре така, че ако са кротки ще мислим, че са болни  Hug

Бета и аз домакинствам по нощите, ама през деня съм на работа, после готвя, после малко пред телевизора за 10 мин и после  newsm28 1ironing wash hang

Америе, завиждам ти и аз искам цяло лято да си стоя на моренцето   grinning039 , мъж ми вика, че сигурно съм била пират в предишния си живот и затова имам такава любов към морето  smile3548

Рени, мммммм много сладко кафенце  Hug

# 127
Добро утро от мен  Hug
Рени Благодаря за кафето  Hug

mirostanka Недей да се притесняваш, а пиши как сте. Не всички тук се познаваме от бременноста. Аз съвсем наскоро узнах за тази тема и се включих. И ми е много приятно, надявам се и на останалите също. Така, че се включвай по-често...

Пингвина Моите съболезнования за загубата на един от наи-близките ти хора. Преживяла съм такава загуба - баща ми и мога да разбера какво преживява душата ти. Пожелавам ти много щастливи емоции от тук нататък, които да успеят да притъпят болката настанила се в сърцето ти. Нан  добре го е казала /както винаги/ "Сега трябва да се радваш повече на хората,  които обичаш, защото наистина бързо ги губим. "

st.g Не се притеснявай и ние сме си същите. От скоро се научи да клати глава от ляво на дясно  noПитам го "Искаш ли вода?" - Клати глава - не. "Искаш ли бисквита?" - Клати глава - не. Вечно отрицание и пипа точно там където не трябва и се смее Mr. Green. Абе знам си аз, че тях не бива да ги питаме още, а да действаме, ама понякога и аз греша  Embarassed  Това си е само период, който ще премине  Hug

Лала Добре дошли и вие в отбора на катерачите  Hug ние вече толкова задобряхме, че сами си се качваме на стола, на масата, перваза и сами си слизаме  Crazy Най новото е, слага си колелото /има една триколка/ върху стола и се опитва да се качи на стола и съответно на колелото  ooooh! Луда работа! Снощи татко му се качи на стола за да завие една крушка, а Ванко след него и той протяга ръка към полилея  Grinning
Шкафовете не лепя, защото това е малка преграда за нас - Май трябваа да ги закова  Mr. Green

Чао за сега Heart Eyes Пак се улях  ooooh!

# 128
  • През девет земи в десета
Добро утро и от мен,Ренка,мерси за кафенцето  food010

Пингвина,моите съболезнования за майка ти,много силно те прегръщаме,дано да нямаш повече такива моменти Hug

Амери,добре дошла welcome

И Цвети е станала много дива,вече се качва и слиза сама от леглата,Жоржи и тя се гледа и после се ближе в огледалото,понякога и се целува,падам от смях.Що се отнася до шкафовете,вчера беше отворила чекмеджетата във всички стаи,не ги затваря защото два три пъти си защипа пръстите,затова си седят зяпнати.
Иначе не ми пречи на домакинската работа,страх ме е единствено да не реши,че може да слиза сама от втория етаж(вече се качва сама догоре)

Мисля да погледна в он-лайн магазините,някъде предлагаха заключалки за шкафове на съвсем прилична цена,не ми се иска да остава лепило от скоча по вратичките и затова не ги лепя засега Thinking

На Цвети и расте 12-ия зъб,но както и с другите зъбки изобщо нямаме проблеми!

Айде изчезвам  засега,че вчерашното безделие май ще ми излезе на носа Rolling Eyes

# 129
  • Варна
Пиги,виж тук
http://shop.danet.bg/index.php?cPath=77_169

Аз използвам заключалката за шкафове,и съм много доволна.някой обаче просто няка как да се заключат и затова лепя Crazy

# 130
  • Габрово
Пингвина много страшен удар си понесла, искрени съболезнования  Hug.
Рени благодаря за кафето, я по този повод да си налея още едно.
Пиги много готин диван и аз по такива мебели си падам.
Лала и Дани по принцип не хапе, да не говорим, че е почти на 6г., но два пъти ухапа Теди това лято и единия път беше особено жестоко, бузката беше червена и подута цял ден, а "часовника" стоя три дни после.
Кисело мляко давам много рядко и от хладилника не го топля.
Шкафовете са постоянно под обсада, но не съм ги лепила още, той си отваря взема си нещо и затваря човека.
 hahaha Вижте какво излезе като натиснах предварителен преглед: "Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 128 нови отговора." Joy

# 131
  • През девет земи в десета
Жоржи при мене тези не стават,но гледах някъде едни силиконови и такива,които стават  за хладилник,после като имам време ще се поразтърся!

# 132
jorjito Не знааех, че има такива приспособления  newsm78 . Заинтригува ме  Peace

radostina33   Joy Ле леееееее ти от колко дни си пишеш отговора  Hug

# 133
  • Варна
Ей туй става за хладилник,бе душо  Hug
http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=77_169&products_ … 3bbc8bd3323872515

# 134

Hug Точно това ми трябваше, ама да не може да се отваря от батковците, ако може  Mr. Green Че главите на тези гладници са вечно в хладилника....

Общи условия

Активация на акаунт