Слънце пече, дъжд вали юлчето от нищо не се бои

• 11 182
  • 287
  •   1
Отговори
# 105
Поли,съболезнования HugНаистина кошмарно да загубиш така близък човек CryМаксималния в България ли си беше ,докато ви нямаше с Тити?
Пиги, аз пък не искам да те отказвам от стъклената маса,супер си е .И ние сме с такава в трапезарията и Алекс много се кефи да гледа отдолу и да се прави,че се крие JoyЕ,наистина има яко чистене с препарат,ама все пак си е шик.Аз какво да кажа,че и вратата на хола ние изцяло стъклена и постоянно се правя на криминалист и снемам отпечатъците на Алекс People Cop Направо вече ще стана акционер във фабрика за препарати.
Ох,толкова е студено и как ще тоим в къщи цяла зима,просто не знам ooooh!

# 106
Поли, приеми и моите съболезнования  Hug. Знам какво ти е. Моят баща си замина за 1 час. Беше голям шок. Дано поне другото лято да е за теб незабравимо  Hug
Ох, и аз харесвам стъклените маси, но ще трябва да почакам някоя друга годинка, за да ни направим ремонт на кухнята и тогава....
Пиги-честита придобивка. Много стилна, аз такива харесвам изчистени, а не кичозни. Със здраве да си я ползвате.
За яслата- аз отложих Венци за напролет. Първо доктора ми се накара, че бързам и второ - колежката, която ме замества и остават някой друг месец до пенсия и ще я изчакам. Пък и да си призная честно не ми се тръгва още  Blush Като знам колко е натоварващо....не, не, не ми се мисли още. Ще се порадвам на детенце още половин годинка  newsm44
Вашите дечица правят ли бъзици с вас. Венци си умира от кеф да ме стряска и после се залива от смях. Вечер с батко му си играят на криеница, гоненица. При нас става весело. Колкото и да ти е гадно и като видиш две хлапета да се заливат от смях забравяш всички неволи и проблеми.  Heart Eyes Heart Eyes
Утре сутринта съм на доктор. Стискайте палци всичко да е наред. Ще си направя профилактичен/гинеколог/ само това остана. Вие направихте ли си профилактичните прегледи? По новините казаха за глоби от 50 лв. Shocked След като чаках 3 часа пред кабинетите, а уж частна клиника, най-накрая и аз се вредих. Направиха ми електрокардиограма и сестрата ме поглежда и ме пита-Притеснена ли си? Аз само това чаках и и казах, че и тя да е с две деца и всеки да мине на преглед и да чака 3 часа и тя ще е притеснена. Гинеколога ме притеснява. Имам болки и се шашкам от какво е. Моля ви дайте малко положителна енергия, че откача Sad

# 107
Поли моите съболезнования.
Пиги честито  Flutter
eti_31 стискам палци всичко да е наред
Майчета искам да ви питам как бихте постъпили, от доста време Цвети на моменти просто ме подлудява Crazy. Прави точно напук, кажа и нещо да не го пипа а тя ме гледа хили се и прави точно това което съм и забранила. Примерно голямо удоволствие и доставя да си пъхне чорапите в гърнето и го прави когато то е пълно, кажа и не а тя се хили Laughing и натиква, плясна я леко по ръката а тя пак ми се смее, карам и се а тя се смее hahaha. Направо не знам пробвах да я игнорирам известно време, но или не съм издържала достатъчно дълго или просто на нея и здоставя удоволствие да си ги прави беличките независимо дали се дразня. А иначе е сравнително кротичка, скоро ви се похвалих че проходи. Вашите бебчовци правят ли така, или Цвети е особено дяволита.

# 108
специални поздрави на най-добрата мама amerie   bouquet

# 109
  • somewhere over the rainbow
специални поздрави на най-добрата мама amerie   bouquet
newsm78 A тя къде изчезна? newsm78

Пингвина, и се бях зачудила защо не влизаш тук вече, а то какво било Confused Кошмар направо Cry  Сега трябва да се радваш повече на хората,  които обичаш, защото наистина бързо ги губим. Дано дечицата те правят много щастлива и ти помогнат да притъпиш болката Praynig Hug Все се каня да те питам - как е пълното име на Тити /първото де/? Едно любопитство ме гложди Embarassed

Ст.г, същите сме, споко...от възрастта си е Peace

Ети, какви профилактични изследвания,бе? Хич не съм в час Embarassed Между другото и аз имам някакви болки, та ще трябва скоро да посетя док.

# 110
Поли, голяма  Hug Hug Hug Hug прегръдка   Моите най-искрени съболезнования за майка ти!  Flowers Rose
пиги честито и на мен много ми хареса ,но пусти пари , сега на първа линия ми е детската и се чудя с тези ръбове и трегери  ooooh!
st.gи ние сме така, а как бяга по леглото по-голо дупе след баня или когато го обличам .
eti_31 колкото положителна енергия имам ти я пращам  Hug
Иси,на мен май по ми харесва,седалката на Бейби комфорт.Даже днес си я поръчах Peace
  33uu аз не съм заангажирала никой
лека вечер  bouquet

# 111
  • Варна
Поли приеми и моите съболезнования за майка ти! Flowers Rose Нан много хубаво го е казала, че трябва да се радваме повече на хората, които обичаме защото бързо ги губим!
Сoccinella благодаря - решила съм да пробвам, защото и мойто зверче много неспокойно спи, но понеже и големия беше същия и може би за това не съм му обърнала по-сериозно внимание.
БО аз сладко изобщо не обичам и на децата също не предлагам. На всички им е чудно, че големия шоколади и сладки работи ни обича, а ма как да обича като не е научен да яде. И малкия сега така съм подкарала. А иначе и аз по някога слагам бисквити в кисел мляко, но иначе не подслаждам със захар.
И Тошко прави магарии - много обича като се изака да бърка в гърнето, ходи да пие вода от уплътнението в пералнята, сменяхме вратите в къщи и 1 седм бяхме като разграден двор и ходеше на всякъде. Любимо място - тоалетната чиния. Михаил един ден вика Мамо Тошко бърка вътре, а ма  няма страшно не стига. Идва Тошко с мокри ръце. Питам го Мишо защо са мокри ръцете на брат му, а той гордо ми отвърна, че пуснал водата да му ги измие. Казах му следващия път и очите му да измие, но направо ми идеше да го утрепя.
Хайде улях се. Спокойна нощ!  bouquet

# 112
Aнет  Joy Joy

Днес малкият ме побърка.Започнах да го уча да заспива без гърдата и то не беше рев,тръшкане.Чудо.  smile3511
Предлагах му я на няколко пъти,но той нали усети какво става и не искаше да я пусне после.Така и не спа цял ден.В 9 вече каталяса и то пак на гърдата  Crossing Arms
Реших да го давам на ясла.На 1/2 ден.Даже се обадих сед 10 дни ще го вземат.Четох че в яслата децата си заспивали.Предполагам че като не ме вижда ще е друго.  Thinking

Поли съболезнования и от мен  Flowers Rose Flowers Rose
А това мляко в Пикадили предлага ли се?

# 113
Ей, тук сме  Grinning Прибрахме се най-после в София и докато оправя каката за училище и да лъсна малко квартирката, то време за писане няма  #Crazy
Аз и децата бяхме 1 месец при мама в Каварна, после с мъжа и децата за няколко дни на Китен, това лято ходихме на плаж като за последно, че и на време случихме. Ще разказвам и снимки ще кача  Peace
Радвам се, че всички сте на линия, пожелавам на всички болни бързо да се възстановят  Hug
Попова,Киа вече 2-ри месец не съм я пускала на ясла( часната). Много ми боледува, два АБ изпихме от втория и гъбички хвана та се мазахме с Клотримазол и пи Дактарин гел. Няма да ви натоварвам по нощите с мойте грижи, не съм писала отдавна  #2gunfire Сега сме Ок и ще ми бъде приятно да се завърна в отбора   bouquet
Цунки на всички и лека

# 114
Здравейте!
Досега съм писала само веднъж, но редовно ви чета и успокоявам, че не само аз си отглеждам малко диваче в къщи! Grinning Честно казано ми е неудобно да пиша, защото съм новак във вашата тема, а като чета и си мисля, че вие се познавате в отчетната още от началото на бремеността си! Та с други думи не искам да се натрапвам! Иначе моята е голяма фурия - миналия ден за 10 минути се удари 2 пъти, ама така е като е решила да тича и да обръща внезапно посоката на движение!
Исках да питам amerie  как разбра, че малката има гъбички? Питам, защото моята застава на земята като жабче и се търка на пода! Това го прави от около месец и нещо! Преди две седмици правихме изследване на кръвта и обикновена и стерилна урина - всичко й е наред! Та се чудя дали и доставя удоволствие или вече не иска да търпи памперса!Няма зачервяване... Вие какво мислите?

# 115
Благодаря ви, момичета за подкрепата. За мен много неща се промениха изведнъж-едни напълно изгубиха смисъл, други пък започнаха да ми се струват по-важни от всякога. Като това да показвам любовта си по всякакъв начин на хората, които обичам. И въобще да обичам. За друго просто няма време...

Tizija, Макси беше с баща си в Бг. Супер трудно ми беше - не можех да оставя сам Тити (иначе се казва Даниел:) ) защото е още малък, а Макси още сучеше... Спрях да кърмя малкото и отидох с голямото. И какво ми беше там само аз си знам...  Таткото на Макси, обаче се справи блестящо, за разлика от таткото на Тити, който направо се изложи. Ама това е друга тема. Но някой път ще ви разкажа, защото е история с много поуки Twisted Evil.

Ренито, тези млека ги няма в Пикадили. Не знам защо, но ги намирам в разни малки магазинчета.

Тези дни ще кача малко снимки на голямата и на малката нинджа. И ще погледам малко вашите дечица, че отдавна не съм разглеждала албумите. Боже, как растат, колко бързо минава времето, не мога да повярвам! Вече нищо не разбирам, съвсем се обърках, а си мислих, че всичко е под мой контрол...   Grinning

# 116
  • София
Поли и аз искам да изкажа своите съболезнования за майка ти.Съжалявам за тежката загуба.

Кисело мляко ядем всякакво без Данон,че не съм чувала хубави работи за него,въпреки че ми е вкусно.По този повот отдавна се каня да питам давате ли от тези малките плодови млекца на Данон,които са по 4 бр. и в рекламата се казва,че се препоръчват от Бълг.педиатрична асоциация.
Аз също го давам директно от хладилника и не подсладено.И също като Тошко сладко не харасва,понеже мама не му е подслаждала никога нищо.Редовно му варя чай от лайка,шипка и маточина и си ги пие ей така горчилките без захар.Сокове не харесва точно защото са сладки.От няколко дни обаче се научи да пие със сламка и пие каквото и да му дам,стига дае в обикновена чаша с обикновена сламка.

Пиги,честито ви диванче.Нека ви е удобно и меко на него в студените зимни вечери,които наближават.

По повод белите.Чуди се Люсондера какво да сътвори по-напред.Онзи ден и аз си бях изгубила телефона за малко.Търсих го сума ти време и накрая звъннах от домашния.Абе чувам аз,че звъни някъде от кухнята,но откъде......окоза се в пералнята.А днес в пералнята намерих една тенжера и парфюма на баща му.
Тези дни мъжът ми си мие зъбите в банята и изведнъж крещи "ключовете мииии"- Люската минал зад него и ги пуснал в тоалетната.
И още мога да продължавам,ама вие сте наясно,то при всички ви сигурно е същото.Само малко се притеснявам,че днес се научи да се качва сам на дивана,а процеса по слизането не го е усвоил.Сега няма да мога да го оставя спокойно за малко сам в хола.Уфффф.

Хайде лека ви нощ,че вече едва гледам.

# 117
Исках да питам amerie  как разбра, че малката има гъбички?
Първо добре дошли с порасналото съкровище  Hug
Замислих се, че не е нормално (според мен!) Киа да е през деня без памперс, с голо дупе на плажа, почти 10 дни и дупата и да е червена с малки пъпчици с бели връхчета. После се сетих, че аз като пия антибиотик имам същия проблем и се замислих,че и на  листовката на Аб, който тя пиеше- едно от страничните действия беше гъби. Постоянно се пипаше, ама аз докато се светна кво става #2gunfire Звъннах на педката и тя ми потвърди съмнението, не съм и пускала изследвания, но още след първите намазвания имаше страшен ефект. Това е, просто сега ще чета всичко много внимателно преди да и дам.
Пингвина, съболезнования за майка ти  Flowers Rose
Крис79, аз давам на дребната от тези млекца, с голям кеф ги лапа Grinning

Последна редакция: пт, 21 сеп 2007, 00:09 от amerie

# 118
Аз и децата бяхме 1 месец при мама в Каварна

Каварна! Ние пък там продавахме фланелки. Това лято си осъществихме (аз и таткото) една мечта - да правим наши си фланелки (Udar Tokov)  и първата ни серия започнахме да я продаваме точно там!  Този град вече е е много специален за нас! Laughing

# 119
  • София
Само да кажа на новата мама mirostanka да пише по-често и хич да не се притеснява.Всички са добре дошли,не се натрапваш изобщо.

Общи условия

Активация на акаунт