Слънце пече, дъжд вали юлчето от нищо не се бои

• 11 166
  • 287
  •   1
Отговори
# 165
  • хасково
Пак съм аз . Днес не знам как ми се падна толкова пъти компютъра Thinking( мъжа ми гледа филм в момента).

За прясното мляко - аз още не съм давала, защото нямам навик да купувам. В къщи почти не ядем прясно, но не смятам да лишавам Яница от него само , защото аз не го харесвам. Та когато давам за първи път какво трябва да гледам, няма откъде да купя домашно. Препоръчайте ми някое , което сте ползвали.
Бета, Яница яде направо зърна грозде , но не съм забелязала да има някакъв проблем, диня също й харесва и въобще яде всякакви плодове и зеленчуци за сметка на другото.
Попова ние също ядем хляб , даже мъжо ми се кара да не я тъпча с хляб , но тя може и само така без нищо да го яде.

Ели, не си трови нервите за такива неща. Свекърва ми пък чак сега когато остана сама се сети , че има деца и стана образцова майка и баба, че чак да не повярваш. Да ама другия й син някъде се запиля и сега само моя мъж е насреща за всичко. И това не е добре.
Тиция , казвай за този прашец
Добре дошли Рени и Сияна.

# 166
Pingwina, съжалявам за загубата ти!Децата лекуват мъката, сега ще започнат с  вливания на големи дози щастие Hug

# 167
  • Варна
олеееееееее не мога да ви изчета #Crazy #Crazy #Crazy

Ели83,наистина  е така като живееш с родители/или свекита/.и ние с моето много се обичаме,но като дойде тук,все се сдъвкваме за нещо Rolling Eyes,е то и аз съм си проклетия Mr. Green
Попова миличка,аз ти казах Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug
За млякото,няма смисъл да пиша.нито едното давам,нито другото Tired.А пчелния прашец,не се ли води и той алерген newsm78

спирам,че аман от мене Whistling

# 168
Иси готви новата тема, че май скоро ще ни трябва! Wink
този път няма да съм аз. Много ми е криво ,цял ден не съм спряла да плача. Така ,че като гледам с какви темпове пишете до два дни ще я изпишите ,а аз искам малко да се успокоя и да си подредя мислите

# 169
  • Варна
Здравейте мацки.
Пингвина,приеми и моите най-искрени съболезнования. Flowers RoseДано грижата около дечицата ,успее да притъпи поне малко болката ти. Hug
Аз вече съм се примирила ,че в къщи ще е  неразбория.Ядосвах се,ама няма смисъл.Тъкмо оправя на едното място,обърна се вече трябва да оправям друго.
Пиги,за шкафовете не знам ,но виж за тоалетната чиния определено ще ми е от полза предпазител.Това ни е новия номер,всичко в тоалета.Или през терасата.Преди дни изтървах нещо под блока и да не ви казвам,колко части от играчки намерих. ooooh!Хем е висока терасата и почти не го оставям без наблюдение.
Ох,аман от тези болести Mr. Green.Мен ме хвана хремата,Жорко има температура.И като знам,че още някоя и друга година ще е така...Направо ме втриса.
За бибата и Жорко се отказа сам преди 2 месеца.Ей така изведнъж,реши че не я иска и това е.
Бета и моите деца ядат много грозде,даже със семките   Laughing но нищо им няма.Но явно всичко си строго индивидуално.
Хайде лека от мен и бързо възстановяване на болните . Kissing Heart

# 170
Галко също много обича грозде,целите зърна яде.Нямаме проблеми.

Иси защо така плачеш ти днес  Thinking

# 171
Иси, спокойно, мила. Много ти се струпва напрежението май напоследък. С теб сме, да знаеш Hug

# 172
Привет
Пингвина,приеми и моите най-искрени съболезнования.  Flowers Rose
Много  ми е криво и изморено. Днес ходихме до Плд исках да купим на Криси един музикален волан на Чико, но не успяхме да намерим и взехме един паркинг на 4 нива. Всичко добре, но се оказа, че една част най-интересната според мен я няма в комплекта. Звъннах в Хипо и ми казаха да го върна. Та сега другата седмица ще ходим, но се надявам да има волана. Искам си него.

Криси днес беше ужасен, толкова рев и нерви ужас. Не иска да влиза в колата, не иска да стои, нищо не иска. Сега едва го  приспах дано спи спокойно. Знам,че нервите са заради зъбките (чакаме кучешки). Побелял е  долу в ляво. Дано скоро избие и малко да мирясаме.  Crossing Arms #Cussing out

Криси също хапва грозде, но му действа много разхлабващо.
Но Бета ние също си имаме колики от някой неща, аз съм си взела (по предписание на педката) смекта. Като осетчя, че е неспокоен от колики разтварям една смекта в 30-40мл вода давам и след 10 мин се успокоява и спим спокойно. Смектата си е натурален продукт, малко подсладител и аромат на ванилия. ПЕди каза, че е напълно безвредна.

За белите не ми се говори. За тръшкането  Sick Днес в колата го оставих да си реве и след 30 сек си намери новите колички седна на земята и там си игра 10мин.  #Crazy
Изи  Hug Heart Eyes

# 173
Момичета, гроздето май не е много хубаво да се дава със семките, в тях е концентриран танина.
А за прясното мляко още не съм го давала на Мария, но за сметка на това пък в ДМК може да са й дали Laughing

Рени, твоя малък мъж от сега се е ориентирал много добре LaughingЗнае на коя част от тялото, си заслужава да акцентира пред обектива Joy

И още една новина - нашият отбор по риболов е станал 3-ти на световното по пъстърва във Франция. Мъжът на сестра ми е участвал, върнаха се вчера щастливи с медали.
newsm44Българииии-юнациииии!!!!!!!!!

mirostanka, аз също не съм от "старите" в тази тема.Появих се тук преди около 6-7 месеца, ако не се лъжа.
Добре дошла, отново и пиши по-често Hug

Добре дошла и на  мама renisiyana!  Hug

# 174
  • София
Иси-какво става с теб?Какво се е случило?Защо не помолиш някой утре да погледа децата,а ти да се разходиш малко на чист въздух да си проясниш мислите и да се успокоиш малко,незнам за какво става въпрос ,но това помага понякога.Как без теб темичка???Ти си нашия клон,на който всички стоим стабилно,без теб сме за никъде,толкова си ни нужна!!!
Изпращам ти много прегръдки,целувки и милувки! Hug Hug Hug  bouquet

# 175
Не,не мися,че е аерген,защото си е чисто натурален продукт,ако знаете какво всъщност представлява прашецът NaughtyО,като написах това ЪТ се сетих как днес изстинах,като прочетох едно съдебно решение от един Тъп съдия , който пишеше в мотивите ДадЪТ ooooh!Представяте ли си каква неграмотност,направо щях да припадна.
Прашецът е това,което се събира от пчеличките по крачетата,когато кацат от цвят на цвят,така че не виждам нищо алергезиращо ThinkingНай-добре е да се дава с мъничко мед,а ако се притеснявате разтворено м прясно мляко или водичка.Аз специално го давам с мъничко мед,тъй като след годинката нямапроблем да се дава мед.

# 176
# 177
  • София
Иси, Hug Hug Hug

Мама Дани, аз давам капки Еспумизан за коликите, Смекта не съм давала. Яна просто си има чувствително стомахче, какво да се прави. Тя си имаше колики до 5-тия месец, а и след това от някои неща, главно плодове.

Миростанка, аз правя на Яна сандвич с кашкавал и масло, също запечен с яйце и сирене, с яйце и кашкавал, а днес правих с яйце, сирене, кашкавал и малко кисело мляко и всички добре си похапнахме.

Ей, тия дечица си станаха човечета вече! Ние с Яна вече си "разговаряме". Одеве ми вика "Мамааа, макооо". Аз се почудих дали мляко иска и й показвам чашата, в която й давам и я питам "Това ли искаш?", а тя "Да!".
Или пък ще отиваме на разходка и аз й обяснявам, че ще излизаме с количката в парка. Тя ми вика "Бръм-бръм", а после "Баба", явно решила, че с колата ще ходим при баба й. Викам й, не при баба, но после се замислих, че може и да казва, че ще видим кучетата в парка, тя им казва Ба-ба вместо Бау-бау.
Знае вече доста животни и ми ги показва на картинките като я питам - коте, куче, риба, крава, конче, тигър, маймуна, жираф, петел, пате, зайче, мечка, пеперуда, таралеж, абе доста са. И за някои казва какво правят - за мечка ръмжи много смешно  Heart Eyes.
И по цял ден рисува с един молив по разни хартии, държи си го като човек. Май вече я отучих да пише където й падне. Днес бяхме при колегите ми и успях да я разделя от каките само като отмъкнахме един молив и една химикалка.

дидито, много хубави снимки

Хайде чао от мен, ще се пробвам да си легна рано, без това мъжът ми е на работа тази вечер.

# 178
  • софия
Здравейте, момичета!
Не съм писала от тонове време, но чета от врема на време. Искам да ви питам: имунизацията против морбили, рубеола и другото къде ви я сложиха? Да знам, че вече нямам никакво доверие на нашата педка и ще я сменям декември. Иначе знам, че е за предпочитане да се сложи подкожно, а не мускулно, само не знам как се разбира как я слагат.
  bouquet

# 179
  • София
Звънче, на нас ни я сложиха в ръчичката, над лакътя, но не мога да кажа дали мускулно или подкожно се води това. Аз също знам, че е по-добре подкожно, но не питах, защото лекарката и сестрата се бяха издразнили вече, че настоявам за Приорикс, а не за Тримовакс. Те твърдяха, че Тримовакс си е ОК, а аз бях разбрала, че има повече странични ефекти, приеха го като съмнение в техните познания. В крайна сметка сложиха Приорикс и аз реших да не мрънкам повече.

Общи условия

Активация на акаунт