( мъжа ми гледа филм в момента).За прясното мляко - аз още не съм давала, защото нямам навик да купувам. В къщи почти не ядем прясно, но не смятам да лишавам Яница от него само , защото аз не го харесвам. Та когато давам за първи път какво трябва да гледам, няма откъде да купя домашно. Препоръчайте ми някое , което сте ползвали.
Бета, Яница яде направо зърна грозде , но не съм забелязала да има някакъв проблем, диня също й харесва и въобще яде всякакви плодове и зеленчуци за сметка на другото.
Попова ние също ядем хляб , даже мъжо ми се кара да не я тъпча с хляб , но тя може и само така без нищо да го яде.
Ели, не си трови нервите за такива неща. Свекърва ми пък чак сега когато остана сама се сети , че има деца и стана образцова майка и баба, че чак да не повярваш. Да ама другия й син някъде се запиля и сега само моя мъж е насреща за всичко. И това не е добре.
Тиция , казвай за този прашец
Добре дошли Рени и Сияна.
.А пчелния прашец,не се ли води и той алерген 

Дано грижата около дечицата ,успее да притъпи поне малко болката ти.
Хем е висока терасата и почти не го оставям без наблюдение.

Днес в колата го оставих да си реве и след 30 сек си намери новите колички седна на земята и там си игра 10мин. 
Българииии-юнациииии!!!!!!!!!
О,като написах това ЪТ се сетих как днес изстинах,като прочетох едно съдебно решение от един Тъп съдия , който пишеше в мотивите ДадЪТ