Слънце пече, дъжд вали юлчето от нищо не се бои

• 11 140
  • 287
  •   1
Отговори
# 225
didito, главичката на бебето се хваща отстрани (ушите са обгърнати от дланите) и така се вдига във въздуха. Почти веднага след това изплаква и си поема дъх.

# 226
Привет на всички!  bouquet
Леле, колко имам да наваксвааам, newsm50  дано прочета само хубави неща.  mrstraetz
jorji Хей, остави тая работа, утре те чакаме с кафето... Wink  Е, щом имате време и за  dancing няма да те мисля. Laughing
Радост yu5 newsm78 Hug
Айде, сладки сънища!  bouquet

# 227
  • Варна
Добрюутро

Нанни
, Heart Eyes Hug.Ми то,хубаво че свърши сезона,че да имаме време Mr. Green
Иси,вчера не ми отговори,надявам се всичко да е ОК Hug

Съвсем забравих да поздравя новата мама ooooh!
renisiyana3,и моят мъник е роден на 19.07  Wink

Добре дошли и на мамите,които ги нямаше през лятото Hug

Радост33,бързо да оздравявате  bouquet

# 228
 Hug
Ние вчера не отидохме на това влакче,уж щяхме ама се замотахме и такаааа,ще пусна снимки като идем!

# 229
  • Варна
Честит Рожден Ден на Pepi111!!!

Честит Рожден ден на Yolk!!!

Бъдете живи и здрави,и нека любовта на близките ви хора да ви окрилява.радвайте се на малките си съкровища!!!

п.п. yolk,бързо да казваш къде се губиш половин година ooooh!.Гледам че влизаш във форума,но не пишеш при нас Confused

# 230
Честит Рожден Ден на Pepi111!!!

Честит Рожден ден на Yolk!!!

Бъдете живи и здрави,и нека любовта на близките ви хора да ви окрилява.радвайте се на малките си съкровища!!!

п.п. yolk,бързо да казваш къде се губиш половин година ooooh!.Гледам че влизаш във форума,но не пишеш при нас Confused

Честито и от мен!

# 231
ЗДРАВЕИТЕ!3дни чета,и ми е страшно интересно.Вече сама успях да сваля снимка на моята Сияна,но не знам как да променя формата.Така че,ме извинете за comp03невежото ми боравене и отнемането на голяма част от страницата.
Вчера бе голям ден за мен.Моито момиче(с малко закъснение),проходи newsm44докато до онзи ден буквално висеше на коланчето.Много се радвам,че Жоржито(дано не баркам името),е сърожденник на моита кукла,ще празнуваме заедно.И честито на всички малки рожденници днес.ДРУГИЯТ ПЪТ ЩТЕ БАДА ПО-КРАДКА.SORI!!!

# 232
  • София
Здравейте и от мен!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПРАЗНУВАЩИТЕ!ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ,МНОГО УСМИХНАТИ И ВЕСЕЛИ!  bouquet
Ренисияна-честити ви ходещи краченца!Наш Влади още не е проходил и засега май няма такива намерения-иска само за ръка и тичка много бързо,вместо да си върви спокойно-не може още да пази равновесие Grinning
Миростанка-това с повдигането на детенце за главата ми звучи опасно- няма ли опасност да се пукне или размести някой прешлен на вратлето,все пак е крехко детско вратле!?
Малкия ме дърпа,ще пиша по-късно!

# 233
Здравейте и от мен...лелее колко много сте писали за два дни...докато ви изчета...

Прощавайте, ама още не мога да запомня всички ви  Hug, така че въпросът си няма как да го адресирам до конкретният човек, но все пак ще попитам. Какви са тези филмчета със Айнщайн и животни?

Диди - ама как прилича на теб, малкото ти съкровище  Hug
Иси - дано всичко при теб да се оправи, каквото и да е, знай, че ще отмине...

Относно поемането на въздух се духва силно и рязко в лицето на детенцето, ако не си поеме въздух от първият път опитвате пак, но трябва да е силно и рязко. Това го научих в болницата с големите още. А ушичките знам, че не трябва да се дърпат, защото има много /как да го кажа  newsm78/ центрове, които могат да се възпалят... Може да не съм се изказала много точно относно ушичките, ама ще ме прощавате  Hug Просто зная, че не трябва да се дърпат.  Hug

Ние заминаваме с мъжо за пловдивският панаир - вторник и сряда! МММ как обичам да пътувам  Crazy Ами чао за сега и ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!

# 234
  • София
Бо-за първи път някой казва,че малкия прилича на мен! ShockedВсички са на мнение,че е одрал кожата на тати...Както и да е,приятно пътуване и сложи скоро снимки на твоя сладък къдравелко Grinning!А вие с него ли пътувате,той обича ли да се вози,защото Влади на дълъг път е направо нетърпим,само иска да се мести отпред да кара колата!Мислех в скоро време да му купя волан-играчка,някой спомена,че си е купил,кой беше? newsm78

# 235
Амиии.... newsm78 сега като вждам и татито...започвам да се замислям  Thinking Но преди няколко страници беше пуснала снимки и го видях, че прилича досущ на теб  Simple Smile Явно е взел черти и от двамата  Hug

На Ванко му подариха волан, свирещ...извади му батериите и го разглоби и вече не само не е свирещ  ами и волан не е ... Crazy Какви играчки правят вече... #2gunfire

# 236
  • Варна
Бо Ванко да не е червенокос? Моя съпруг като дете е бил с такива големи червени къдрици и ми се искаше някое от моите деца да е, но уви.... Thinking

# 237
Анет тц  Crazy , виж сините очи ги е взел или от мен или от баща си, но червена коса няма от къде да вземе Joy . Ама май на снимката изглежда, че има червена коса...верно! Къдриците са мои. Аз съм била с тъмно руса и къдрава коса... Сега само чуплива и кестенява имам /за жалост/. 

# 238
  • Варна

Честит Рожден Ден на Pepi111 и  Yolk!!!
Бъдете живи и здрави,радвайте се на живота и на малките си съкровища,наслаждавайте им се докато са още малки,така бързо растат !!!Хубав празник!

renisiyana3,честити  ви ходещи крачета.Трябва бързо да оправиш снимките защото модераторите ще ти ги махнат.Към системата трябва да имаш Microsoft Office Picture Manager,после  edit pictures,resize и от там намаляваш формата на снимката.Дано ти го обясних добре.

Жорката е на антиботик  CryИсках от лекарката да ми даде нещо хомеопатично,но този път каза че няма да стане.И после минаваме на Бронховаксон.За два месеца 2 пъти се разболява.Хем след херп ангинатан пи осцилококцинум. Crossing Arms
Иси,надавям се вече да си по-добре. Hug
Бо и аз много обичам пътешествията  Peace,а и хубаво време ще случите.

# 239
Честит Рожден Ден, Пепи и Yolk!
Времето лети-опитайте се да му подражавате!Много здраве и радост в очите ви желая от сърце!

Общи условия

Активация на акаунт