в нормата си! Дори можеш да увеличиш мъничко малката...
Очевидно ти е много трудно, няма ли кой да помага?
Да ти е жива и здрава малката Ема.Спокойно,миналата година и аз бях в твоето положение.Ще видиш,че скоро нещата ще си дойдат на мястото.Поне сега вече не е така топло,че мойте и двамата са лятото и като почнеха да реват в тая жега,ставаше още по-горещо.Дано Ема бъде кротко и по-малко ревливо бебче.
Бъдете здрави, момичета, и щастливи със своите принцеси! 

Снощи Дая взе един несесер с мои козметики и почна да си играе. Погледнах аз, уж нямаше нищо опасно и я оставих да си ги вади и слага разните му там тубички и шишенца. По едно време тя изпищя изведнъж, тръгна да бяга и си държи ръката. Отначало не ми даде да видя ръката й, но видях, че капе кръв. После си разтвори дланта - по-средата, почти от единия до другия край, беше разрязано. После видях, че в несесера е имало и една самобръсначка
Колко кръв изтече, не е истина
Почистих я, превързах я, но като стана,тя си махна веднага превръзката. Даяна рева 1 час, после се измори и седя неадекватна 30 мин. и изведнъж пак скочи и започна белите
Сега е без превръзка и само показва къде има "Бо"
Целувки и за каката 

Много плака милата, ама и бабата не каза поне едно" извинявай". Реших, че и да се разправям, Кика все ще си е ухапана
ама като порасне
пия от няколко дена едни психарски хапчета, ама и те не помагат. Май ще се 

Забравихте ли ни?
!
- първи работен ден след отпуската, лудница, капризни клиенти и купища работа, натрупани за седмицата отсъствие от офиса
. Добре, че в края на работния ден получих много цветя и подаръци, та се почувствах по-добре...а като влязох във форума и прочетох всички пожелания тук и в ЛС, се трогнах страшно много!
!
Сигурно вече сте напреднаи с питиетата,докато се сетя да вяза и поздравя 
Аз с този съм на път да вляза в лудница,а какво остава за още едно и то бебе.Всеки път като съм в морската градина и срещам едни тризнаци на нашата възраст лекичко ми настръхва косъма,но пък и си мисля коко весело ще им бъде в къщи като отминат тези тежки за отглеждане години 
Мои приятелки,които ходят вече на работа се чудят какво да си правят децата,защото и градините са в стачка и е пълен хаос.Не искам никой да обидя,но на какво отгоре искат повече пари,като всички тъпанарки и двойкаджийки от училище станаха учителки.Поне аз като влизах в университета,който не го приеха нищо друго влезе някаква си педагогика с по 2.50-3.00 и сега имат претенции да са много квалифицирани кадри.Но да не задълбавам,защото това е много комплицирана тема.

Ама следобяд си хапна кремчето и вечерта яде боб яхнията, че даже и почти едно бутче (долно) от печеното пиле за нас
Накрая за десерт 150мл АМ.

добре че бързо забравят мътиците,и им минава 
,а на мен ми идваше да се 

Ще се местим,няма да живеем вече във Варна,не че няма да съм тук ден през ден по разходки де.И сега събираме багажи,лудница някаква.До неделя трябва всичко да сме пренесли.А няма да ви кажа с това дете колко вещи сме натрупали.
Направо имам чувството,че няма да успеем.