Слънце пече, дъжд вали юлчето от нищо не се бои

• 11 145
  • 287
  •   1
Отговори
# 240
renisiyana3 Само голямата снимка ако махнеш ще е добре. Проверих ти пикселите на останалите две  Hug в нормата си! Дори можеш да увеличиш мъничко малката... Party

# 241
Zdraveite mai4eta:)Mnogo otdavna ne sam pisala,no naistina nikakvo vreme ne mi ostava. Ve4e si imam oste edno momi4ence:)Rodi se na 02.09. Rajdaneto mina mnogo barzo i lesno. Rodih za 4as i polovina. Novoto mi momi4ence se kazva Ema i se rodi 3.100. Izcialo sme na karma, zasega nemame koliki.Viki ve4e e na 1godinka i dva meseca i se radva na bebka. Edvam gi opzvam-tq my barka v ustata i o4ite. Obsto vzeto polojenieto e takova, 4e imam dve beb4eta na razli4na vazrast i dvete si iskat vnimanieto i na men mi e dosta trudno i na dvete da ugajdam - ta mi se struva, 4e skoro vreme nervite mi nema da izdarjat. Tyk e takava ludnica, vse niakoi reve:)
4ao za sega.
Pozdravi ot nas i vi jelaem lek i spokoen den:)

# 242
Silvia N, честито! Да ти е жива и здрава малката Ема, много радост да ти носят вдете с кака Вики. Избрала си най-прекрасното име за малката си примцеса.  Hug  Очевидно ти е много трудно, няма ли кой да помага?

Честито на Пепи и Йолк. Момичета, бъдете много здрави, обичани и уважавани от съпрузите си.А малките ви слънца да внасят само радост в живота ви!  Hug

Ние сме по-добре, Ема се оправя, времето навън също е прекрасно и ми е едно такова хубаво и приповдигнато настроението. Добре, че времето се оправи, защото ме бяха обхванали пак хубави мисли, но новогодишни. Тази година доста рано....  вече обмисляме къде ще празнуваме, защото на някои места още септември е резервирано.

Това е от нас за сега, отиваме на разходка.

# 243
  • Варна
Silvia N, честито!  bouquet  Да ти е жива и здрава малката Ема.Спокойно,миналата година и аз бях в твоето положение.Ще видиш,че скоро нещата ще си дойдат на мястото.Поне сега вече не е така топло,че мойте и двамата са лятото  и като почнеха да реват в тая жега,ставаше още по-горещо.Дано Ема бъде кротко и по-малко ревливо бебче. Peace

# 244
Честит Рожден Ден Пепи и Yolk![/i]

Вярвайте в чудеса, но не разчитайте на тях! По вода да ви върви, а корабът на живота ви да се товари с любов, пари и късмет! Бъдете най-веселите, най-щастливите, добри и нежни, най-красивите! Бъдете най-внимателните, най-любимите, реални,обаятелни, най-неповторимите! Бъдете и добри и строги и слаби и силни! Да сте живи и здрави, много щастливи и да плавате славно по бурното море на живота, въоръжени с любов и разбирателство, в което да се разбива всяко цунами. Нека се сбъдне всичко, за което мечтаете сега!
Запазете завинаги вярата, надеждата и нейно величество мъдростта!!!

Silvia_Nчестито и на теб мила ,освен много здраве и повече спокойствие ти желая

# 245
Silvia N  Да ти е живо и здраво бебенце Ема! Мъжо не е ли около теб да помага?

Честит рожден ден на Пепи и Йолк!     bouquet

Последна редакция: вт, 25 сеп 2007, 01:04 от Ренито

# 246
  • somewhere over the rainbow
В края на деня да честитя рождените дни на Пепи и Йолк!  bouquet Бъдете здрави, момичета, и щастливи със своите принцеси! Hug

Силвия Н, радвам се, че се включи с тая хубава новина! Hug

Аз направих една бърза баница и идвам да ви се оплача каква тъпа патка съм #2gunfire Снощи Дая взе един несесер с мои козметики и почна да си играе. Погледнах аз, уж нямаше нищо опасно и я оставих да си ги вади и слага разните му там тубички и шишенца. По едно време тя изпищя изведнъж, тръгна да бяга и си държи ръката. Отначало не ми даде да видя ръката й, но видях, че капе кръв. После си разтвори дланта - по-средата, почти от единия до другия край, беше разрязано. После видях, че в несесера е имало и една самобръсначка #2gunfire #2gunfire #2gunfire Колко кръв изтече, не е истина ooooh! Почистих я, превързах я, но като стана,тя си махна веднага превръзката. Даяна рева 1 час, после се измори и седя неадекватна 30 мин. и изведнъж пак скочи и започна белите ooooh! Сега е без превръзка и само показва къде има "Бо" baby_neutral

# 247
честита малка рожба, silvia n   ylinfant Целувки и за каката  Hug
честит рожден ден и на мамчетата йолк и пепи  Tada
Днес в парка, едно хлапе ухапа Карка и сега има синьо-червен отпечатък от захапката на дясната си бузка  newsm45 Много плака милата, ама и бабата не каза поне едно" извинявай". Реших, че и да се разправям, Кика все ще си е ухапана Cry ама като порасне  Mr. Green
Нещо ми е много нервно, що така  newsm78 пия от няколко дена едни психарски хапчета, ама и те не помагат. Май ще се   #2gunfire
Айде, че само се оплаквам  Hug
НАН, малка прегръдка за Дая. Киара, като падне и си е прехапала устенцата и тече много кръв- първия път много се шашнах, но лекрката ми каза, че там е силно кръвоснабдено място и така се получава при дребчовците. Сега ще знам, че и на ръчичката е така.

# 248
  • София
Много сте изписали бе хора за 2 дни.

Да започна първо с поздравите:
Силвия честита ти рожбичка.Да са ти живи и здрави и двете бебки - и малката и голямата.Вярвам,че ти е доста трудно и ти желая да имаш сили да се справиш.

Честито и на празнуващите мами.Да са щастливи и обичани.  bouquet

А сега какво беше друго...а да.
Диди,Люси е абсолютно същия при пътуване.Умира да кара кола и всеки,който го е качвал на колата си следващия път като го види го свързва с това преживяване и го кара да излзат навън и пак на колата.Познава нашата кола сред всички други,познава колите и на вуйчо си,леля си и дядо си.Волан на Чико майка ми му подари за рождения ден,точно заради тази негова страст,но той не е особено очарован.Друго си е на истинската кола.

Нани,къде се губиш,бе жена.Липсваше на групата. Hug

Нан милото Дайче.Добре,че бързо им минава на тез душици.И мойто чудо вчера падна и си обели устата и  си прехапа устната и доста кръв изтече.
А и Люси постоянно ми набарва несесера и всичките ми червила отваря и бърка с пръст вътре и току ми се появи с някакъв цвят по устата,а и по цялото лице и ръце.

Попова,радвам се че Емка се оправя,дано и всички други болни дечица да оздравеят скоро.

Ами  друго щях ли да пиша забравих,така че лека нощ.

# 249
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
 wavey   Забравихте ли ни?
Много сте писали, едва ви изчетох  ooooh!!

Честито на всички, които са имали повод да празнуват през изминалите дни!

Благодаря ви за прекрасните пожелания за рождения ми ден! Страшно сте мили!

Честит рожден ден и на мама Yolk! Много здраве и щастие!

Ние се завърнахме благополучно от екскурзията в събота късно вечерта. Изкарахме страхотно! Много ми беше мъчно за Вяра, иначе не ми се връщаше... Confused По-късно ще кача снимки. Днес почти не усетих, че имам празник  Sad - първи работен ден след отпуската, лудница, капризни клиенти и купища работа, натрупани за седмицата отсъствие от офиса  #Cussing out. Добре, че в края на работния ден получих много цветя и подаръци, та се почувствах по-добре...а като влязох във форума и прочетох всички пожелания тук и в ЛС, се трогнах страшно много!

Силвия Н, честита ви радост! Много да ви радва малката принцеса!
Бета, благодаря за инфото, че се полага направление за детето, когато проходи! Не че това би направило впечатление на нашата педиатърка, според нея никога не се полага направление, но ще се пробвам.
За противогрипната ваксина, мисля да не слагам. Вчера ми попадна някаква статия по въпроса и реших за тази година да пропусна тази процедура – общо взето се изразяваше мнение, че ако детето досега не се е разболявало, ваксината не е за препоръчване.
Наринка, до къде стигна с отбиването? Аз окончателно приключих. Видях се малко в приключение докато бях в Германия, но се справих.

И за финал да попитам нещо - до каква възраст се дава АМ?

Сега ви казвам лека нощ  smile3524!

# 250
Честито на празнуващите мами smile3525  party023Сигурно вече сте напреднаи с питиетата,докато се сетя да вяза и поздравя Sick
Силвия Н,направо една голямаааааааа възхита от моя страна да имаш така скоро още един бебок  HugАз с този съм на път да вляза в лудница,а какво остава за още едно и то бебе.Всеки път като съм в морската градина и срещам едни тризнаци на нашата възраст лекичко ми настръхва косъма,но пък и си мисля коко весело ще им бъде в къщи като отминат тези тежки за отглеждане години Thinking
Аз да си изразя и яда от стачката на тези ти ми учители #2gunfireМои приятелки,които ходят вече на работа се чудят какво да си правят децата,защото и градините са в стачка и е пълен хаос.Не искам никой да обидя,но на какво отгоре искат повече пари,като всички тъпанарки и двойкаджийки от училище станаха учителки.Поне аз като влизах в университета,който не го приеха нищо друго влезе някаква си педагогика с по 2.50-3.00 и сега имат претенции да са много квалифицирани кадри.Но да не задълбавам,защото това е много комплицирана тема.

# 251
здравейте мамчета искам да ви помоля за съвет и ако е възможно да ме ориентирате. Моето момченце си счупи на два пати крачето в разстояние на два месеца.  Cry
Първият път го счупихме докато се пързаляхме по пързалката и тъкмо  свалихме първия гипс и раздвижихме крачето (тоест  Ваньо почна отново да препуска и да лудува из къщи и както си ходеше у дома падна на килима  и си счупихме отново същото краче но на друго място. Интересувам се какви изследвания точно трябва да му направя за да разбера какво му има. Предварително ви благодаря за оказаното съдействие  Simple Smile

# 252
Силвия, честито ти момиченце!!! Ти си страшно щастлива мама, че си имаш 2 слънчица!!!

Пепи, стигнах до цедене на 20мл. през 2 дни и сега вече смятам да оставя нещата така и само ако напрегнат да изцедя малко Peace
Попова, радвам се, че се оправяте вече.От нас с Пипи Hug Hug Hug

Днес за първи път взех храна от Бургаската ДМК и Пламена на обяд направи бойкот Confused Като реши, че няма да яде нищо и туй то Crossing Arms Ама следобяд си хапна кремчето и вечерта яде боб яхнията, че даже и почти едно бутче (долно) от печеното пиле за нас Grinning Накрая за десерт 150мл АМ.

Трифонова, не знам какво се прави, но ви пожелавам скоро да тичате и да няма спомен за тези инциденти Hug

# 253
  • Варна
Добро утро

Силвия Н,Честита ви рожба!!!Да е жива и здрава,малката кукла Ема!!!
Наистина много хубаво име сте избрали Hug

Нанче,милата Дая  Hugдобре че бързо забравят мътиците,и им минава Peace
Аз вчера като влизах в хола,уж  Дим не беше пред вратата и аз спокойно си отворих.той обаче летеше към мен и така го маркирах с вратата,че го метнах назад и той падна.голям рев беше Cry,а на мен ми идваше да се #2gunfire

Пепи111
,радвам се че сте си изкарали добре,чакаме снимки Hug
Трифонова А,не мога да ти помогна,мога само да се моля всичко при вас да се оправи бързо Hug Hug Hug
Прегръщам те силно Hug

# 254
Здравейте момичета! LaughingНапоследък не ми оставя изобщо никакво време за писане,но ви хвърлям по 1 око. WinkЩе се местим,няма да живеем вече във Варна,не че няма да съм тук ден през ден по разходки де.И сега събираме багажи,лудница някаква.До неделя трябва всичко да сме пренесли.А няма да ви кажа с това дете колко вещи сме натрупали. ooooh!Направо имам чувството,че няма да успеем. Confused

Честито бебенце на Силвето.Да им е живо и здраво и много да ги радва.Колко е хубаво да имаш малко бебчееее Heart Eyes

Честито на патерици и на Йолк и Пепи.Всичко най-хубаво им желая,дано снощи да са си изкарали страхотно празника.
Цитат
Видях се малко в приключение докато бях в Германия, но се справих.
Пепи:я разясни какво се е случило,че мен ме чака подобна екскурзийка началото на др. месец,само че в Англия.Няма да ме има 4 дни и от сега ми треперят гащите дали Зоя няма да се отбие,дали няма да направя някой мастит и дали майка ми ще се справи с отглеждането на детето/тя не се е отделяля все още от мен дори и за 1 вечер/.Смятам да се цедя там по малко,за да поддържам лактацията,ама знам ли.То като я гледам Зоя хич и няма да и направи впечатление,ако я отбия.Кърмим се само сутрин,много рядко и то ако сме у дома следобяд, и то си дърпа по малко.А и сега май пак я мъчат зъбите и почна да се буди по веднъж на вечер,цоква малко и се приспива.Но определено,поне от няколко месеца,не ме ползва с цел приспиване през деня.По скоро за напиване и рабуждане. Mr. GreenАма и аз какви обяснения дръпнах. ooooh!
Изчезвам,после пак!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт