Родители във Великобритания, 10-та тема

• 20 283
  • 305
  •   1
Отговори
# 120
http://www.maisonblanc.co.uk/weddings_home.html
правят и с детски картинки по поръчка. Даже не мога да ги сравнявам с ,,Неделя,, или др бг. торти -безумие е !  Laughing

# 121
  • UK/София

Мишолина, честит син!Да расте здрав, обичан и щастлив!

Diorella, честит празник на Михаела!Да е много здрава, послушна, усмихната и щастива!

# 122
  не отричам 4е  тези френски торти могат да бъдат безумно вкусни Simple Smile.....но не мисля че е безумие аз да предпо4ета  българските тортички от ''неделя'' Peace....или баклава от турска сладкарница,ох да спирам 4е  апетита ми дойде  chef

# 123
Били Мерси!
Много си фешън с тази прическа,много ти отива Simple Smile   bouquet

# 124
  • Манчестър
Мери мдамм чакам си ги кротко часовете,от вчера я водя на при скула,и е много happy.
За разлика от мин.година сега не плаче,а се радва. newsm78
Тъкмо прочетох в БГХелп-а,че стачката ще е до утре ooooh!

Честит рожден ден на рожденичката !!Да ти е жива и здрава..
За стачката - продължава  и следващата седмица,но не знам за колко дни.

# 125
Parcelforce днес работеха и доставиха нещо на комшиите.

# 126
  • UK
Честито на Мишолина и Диорела !
Macoball, бива ли от рано сутрин за торти да ме караш да мисля,а  Laughing

# 127
misholina, честит син Антон, да е жив и здрав и много радост да ви носи!

diorella, честита рожденичка (на патерици), нека Михаела да е много усмихнато и щастливо детенце!

м е р и, благодаря за инфото!

IGNIS, с риск да бъда "нападната" от една от user-ките, мога да ти препоръчам нашия квартал. наистина англичаните не са особено posh, въпреки че преобладават тук като население, но area-та предлага доста предимства. ние живеем в Бромлей, югоизточен Лондон. къщите тук не са скъпи на фона на повечето в Лондон, верно, стари са, изискват сериозен ремонт. все пак всеки преценя до къде му стигат възможностите. на мен ми харесва, че почти не се срещат пакита и други националности, които срещах ежедневно в стария район (централен източен Л.), много зелено и сравнително чисто. спокойно е, няма лудница като в центъра, чак ти става скучно понякога. има голям търговски център с много магазини, пешеходна зона за майки с малки деца като мен, паркове ... недостатъкът е, че сме далеч от самия център на Л. с кола, големи задръствания има по пътя, но е удобно с влак - за 20 мин. си до London Bridge. помисли си! newsm78

# 128
  • София
STARDUST, много ти благодаря за инфото, въобще изклщчително съм благодарна на всеки, който се опитва да помогне. Тука на един лист си записвам мнения и накрая отсявам. Друг начин не намерих Thinking

Приятен ден на всички!

# 129
misholina, честит син Антон, да е жив и здрав и много радост да ви носи!

diorella, честита рожденичка (на патерици), нека Михаела да е много усмихнато и щастливо детенце!

м е р и, благодаря за инфото!

IGNIS, с риск да бъда "нападната" от една от user-ките, мога да ти препоръчам нашия квартал. наистина англичаните не са особено posh, въпреки че преобладават тук като население, но area-та предлага доста предимства. ние живеем в Бромлей, югоизточен Лондон. къщите тук не са скъпи на фона на повечето в Лондон, верно, стари са, изискват сериозен ремонт. все пак всеки преценя до къде му стигат възможностите. на мен ми харесва, че почти не се срещат пакита и други националности, които срещах ежедневно в стария район (централен източен Л.), много зелено и сравнително чисто. спокойно е, няма лудница като в центъра, чак ти става скучно понякога. има голям търговски център с много магазини, пешеходна зона за майки с малки деца като мен, паркове ... недостатъкът е, че сме далеч от самия център на Л. с кола, големи задръствания има по пътя, но е удобно с влак - за 20 мин. си до London Bridge. помисли си! newsm78

Мерси за пожеланията!
В Бромлей не съм ходила,но скоро минахме покрай Blackheath,направи ми страхотно впечатление.
Почти не се виждаха цветнокожи и центърчето беше страхотно,наистина недостатъка е че тази ерия
е малко в страни от центъра на Лондон,но ако работата ти позволява и не ти се налага да пътуваш в тази
част на Лондон е ок.

# 130
От Blackheath до центъра е 20 минути с влак. Говоря като "живуща" (хе-хе) в района. Има огромни зелени площи. Гринич, Гринич Парк са отвъд "поляната" (the heath). Но къщите са скъпи.
Бромли е много удобен квартал. Има добри училища. Има влакове до центъра. Не е прекалено нагъчено.
Както и да е.

ЗА къщи-квартали: повечето агенти имат сайтове; пусни търсачка, разгледай цени/къщи. Помисли къде ще ти трябва да пътуваш. Виж транспорта. На сайта на ББС, под "образование" можеш да видиш класацията на училищата. Виж има ли добри училища в района. Обади им се да питаш ако живееш на еди кой си адрес, дали има прием. Пусни търсачка: има ли паркове наблизо; какви други неща има.

Честит рожден ден на малката на Диорела, на патерици.

# 131
Съвет за торта за рожден ден от "патило" (то и "старило", ама това е друг въпрос). На последния рожден на Калина тортата беше от Patisserie Valerie. Красива (поне за моя вкус). Но. Отчетох го като грешка. За мъниците е неподходящо да имат красива торта. Колкото по-малко цапа, и по-лесно може да се яде с пръсти, толкова по-добре. Типично английските блоко-образни творения са (според мен) май най-подходящи за тумба малки деца.

# 132
Съвет за торта за рожден ден от "патило" (то и "старило", ама това е друг въпрос). На последния рожден на Калина тортата беше от Patisserie Valerie. Красива (поне за моя вкус). Но. Отчетох го като грешка. За мъниците е неподходящо да имат красива торта. Колкото по-малко цапа, и по-лесно може да се яде с пръсти, толкова по-добре. Типично английските блоко-образни творения са (според мен) май най-подходящи за тумба малки деца.

даа, явно затова английските торти са си такива ,скучнички  на вкус но весели за окото/детското/ за да не цапат .аз май повечко съм се запритеснила и затърсила вкусни торти за мен Blush отколкото за децата. та сега реших за ценителите родители вкусно произведение,за джунглата английско блокообразно Wink

# 133
Аз тогава, като някаква агентка за френска храна, ще кажа, че ако имаш път към Paul (френски пекарници и сладкарници), тортичките са много вкусни.

Хариет, не знам къде живееш. Ако е в големия град, ето моята класация за вкусни торти за специални случаи:
1. Patesserie Valeriе (особено за фасона);
2. Paul (за вкуса)
3. Konditor & Cook (невероятни, те може би трябва да са на първо място)

Във много квартали има места, където правят хубави торти по поръчка за специални случаи (обикновенно-блокообразни). Ама кой има време да ги търси/проверява...

Баклави ако обича човек– да, по турските сладкарници (пресно-направените) са най-хубавите.

Добре че още ми е възпалено гърлото: не ми се доядоха тортички даже.

# 134
Преди малко я поръчахме.Изглеждаше добре,14 инча.В неделя,ще я снимам и ще ви я покажа.

Общи условия

Активация на акаунт