Гащите ни стягат вече, а ДЕКЕМВРИ още е далече!

• 13 480
  • 287
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте и от мен момичета. Аз тази сутрин рано - рано си предадох на шефа документацията, която вчера ми извади душичката, изпратих на път по живо - по здраво и сега мога да чета и да ви пиша. И аз като Валката в последните няколко дни хич ме няма. Кръвното и хемоглобина са ми много ниски, ако някой знае нещо за бързо свестяване да помага, че съм на консултация чак другата сряда , а ми омръзна да съм парцал. Вчера чаках мъжа ми на един паркинг , докато той пазаруваше, че просто не можех да сляза от колата и когато той се върна, такава гледка му предоставих, че не знам кой беше в по-голяма несвяст. Аз продължавам да ходя на работа всеки ден и плановете ми бяха да работа поне до средата на ноември, но ако нещата продължават така май ще си остана по-рано в къщи.
А за килограмите - аз вече съм +6.5 отгоре. Не мога да кажа, че нещо много съм се притеснила, но и не им се радвам. Знам, че тепърва ми предстои голямото дебелеене, но аз вече имам опита само с фитнес да сваля 10 кг, така че ще търся начина после да се вталявам. Хапвам всичко, което ми се прияде, а шоколада за мен е просто задължителен. Само на месцето нещо не се радвам никак и се чудя мога ли навредя на бебето.
Във Варна вали и е много мрачно, иска ми да съм под одеалото с някоя книжка smile3524.
Добре дошли на новите мамчета, радвам се, че се увеличаваме с такива темпове! Hug

# 166
Здравейте момичета!И аз сам ново регистрирана, въпреки че отдавна си чета във форума.Незнам как и кого да информирам за себе  Embarassed на 29.10. ще наварърша 26г.; 29 г.с.; терминът ми е на 02.12.07.; и бебчо е момче. Това ми е първа бременност и се чувствам много неподготвена за нещата, които ми предстоят! Затова сам много благодарна на всички вас, които споделяте опит, проблеми и мнения по актуални теми!

# 167
  • София
Леле,още един скорпион ooooh! Laughing Добре дошла,Felisha   bouquet

# 168
  • София
Здравейте, момичета!
Добре дошли на новите бъдещи мами!  bouquet Как само почнахме да се увеличаваме!

Муниека, виж кви сме готини на снимките, бе! А този надпис зад теб изобщо не го бях забелязала! Laughing

Аз пак мога да ви се оплача от моя стомах, снощи вече беше върха просто! Опитах да изям една картофена крем-супа, то всъщност само това успявах да си изям напълно тия дни, но.... вече не. Не можах да изям и една трета от нея, защото трябваше веднагически да се затичам към тоалетната и да викам боата! Та може да се каже, че не съм яла от вчера на обяд. Сега пак мъча препечените филии, но честно да ви кажа вече не ми издържат нервите просто! Аз че съм отслабнала добре, ама ще почна да се притеснявам вече за бебето и ми се въртят разни черни мисли в главата...  Cry

Ами това е от мен. Защо изобщо ви писах не знам... много ми е кофти просто. Sad

# 169
Няма ли някоя везничка?Аз съм на 4 .10. нашият татко също е везна,а каката ни е овенче и все се шегуваме, че ни надява на рогите си иииииииииииииии.
За свадбите,момичета каквото и да облечете все ще сте хубави. newsm10

# 170
  • София
Добре дошли на ГЕННН и Фелиша Hug
Верно много се насъбрахме скорпионите.
G-Baby, много лошо. Ако можеш изстискай и изпий сока от един лимон - изпитано средство срещу повръщане и срещу разстройство.
Вещичке, ей това младите девойки са страшно нещо! Как се предлагат само - мръсници!  People No Good

# 171
Добре дошли на новите мами   bouquet  welcome
При нас ще ви хареса, сигурна съм. Пристрастяващо е даже.

Имам чувство ,че повече ви пука за килата и някой трябва да преосмислят приоритетите си. Повечето от тия ,които се шашкат за килата си съм сигурна ,че след раждането ще са дваж по слаби. Така че се радвайте на живота във вас и не се тревожете за неща който ще се окаже ,че не са си стрували тревогите.  Hug Hug Hug

202uu newsm10

Сега да дам лек отчет след консултацията вчера - бебока расте и се развива нормално и точно за седмиците. Обиколката на корема ми се е увеличила с 4 см, височината на матката - също с 4 см, а като кг съм качила 200гр за последните 3 седмици. (Ям си каквото, когато и колкото ми се иска, кг са последното нещо, което ме интересува през бременността.) Правиха ми доплер, който показа, че няма спазми и бебо се храни добре.

До скоро и бъдете здрави  Hug

# 172
Привет мами Simple Smile и welcome на новите мамчета Simple Smile

Понеже гледам, че групата на скорпионките се увеличава Simple Smile искам да попитам няма ли някой водолей тук?

Иначе за килцата какво да ви кажа. Засега аз съм +4 и дори се учудвам, че да само толкова. Не се ограничавам. Ям каквото ми се яде..но при мен май проблемът е, че нямам кой знае какъв апетит от началото на бременността. Като започна да се храня, много бързо ми става тежко и се отказвам. Може би проблемът идва оттам, че понеже ходя на работа общо взето нямам време да ям често и на малки порции и все като седна на масата съм прегладняла.. а то в такъв случай и като не бях бременна ми ставаше зле, а камо ли сега. Трябва да се взема в ръце и да започна да ям по-нормално, че вече се притеснявам дали бебеланка се храни достатъчно.

Можете ли да ми кажете къде точно на Самуил е този магазин за бременни?

А на мамите, които ще ходят на сватби тези дни желая от сърце приятно изкарване Simple Smile! Аз също ще ходя на сватба, но чак на 10 ноември и отсега съм в ужас..понеже както и да го мисля срам не срам май ще си ида с дънките за бременни  newsm78 Просто не вярвам да си намеря нещо по-така за обличане в края на 8мия месец, пък и то с тези габарити и да е хубав тоалета си представям как ще ми стои  Sunglasses Както се казва на сватба всички гледат само булката, така че май се притесняваме излишно Simple Smile

# 173
Вече съм +9 кг. Но това изобщо не ме натъжава Confused или притеснява.
Онзи ден минах покрай сладкарница Неделя и си взех една торта. Трябваха ми 3 дни да я изям, но си заслужаваше  Simple Smile
Удоволстието, което изпитах. Simple Smile

Тук има ли мами, които са в Тина Киркова на ЖК

# 174
  • София
Maginty,аз съм в Тина Peace

# 175
  • София
И аз съм на ЖК в "Тина Киркова". Simple Smile

# 176
  • София
Здравейте и от мен. Добре дошли на новите мами, аз също съм от скоро тук, но ми е много приятно и забавно и наистина има какво да се научи. Особено за тези които чакат първо бебе.
Аз също ходя на ЖК в ТК и за сега съм решила там да раждам.
Относно кг - моите са вече +7, но не ги виждам никъде освен на корема, е и малко на дупето, но за сега не ми тежи и съм се примирила, че това е една от екстрите на бременните.
И аз съм на сватба тази седмица и съм решила да си ходя с дънките. На нас бременните ни е простено, пък и наистина ако беше топло можеше с някоя рокля, ама в това лошо време не става.
Хубав ден на всички, макар и времето на вън да е ужасно потискащо. Лека работа на работещите и приятна почивка на тези, които са си вкъщи (направо им завиждам).

Забравих (което е обичайно за мен, а както виждам и за часто от вас) да поздравя Ивето за хубавата темичка   bouquet, едва сега успях да се разпиша в нея, следващия път ще гледам да си поправя грешката.

Последна редакция: чт, 20 сеп 2007, 11:44 от nonich

# 177
  • София
poctor и аз съм водолей  Hug.
А тези които ходят в Тина Киркова да пишат дали са доволни и при кой точно ходят. И аз мисля за сега поне там да раждам, така,че всякаква информация би ми била полезна. Благодаря ви предварително.

# 178
аз пък се чудя защо в младост и до младост няма болница. е да окръжна е близо ама за раждане знам ли я дали става, май не  е от специализираните АГ болници. като родя живот и здраве мъжа ми трябва да пътува като луд до майчин дом и да губи по 2 часа в път само. друго си е да я виждаш през балкона си и за 5 минути пеша да стигнеш.

# 179
  • Варна
Привет, дами! Добре дошли на новите мамчета bouquet
Аз се включвам да разкажа за моето посещение при доки вчера. С две думи - бебка е добре, развива се нормално. Не ми казаха някакви точни мерки, но съм спокойна, че всичко й е наред.
Имах проблем с първата цитонамазка, която ми взеха - мисля че се бях оплаквала за това тогава - резултата беше ПАП 3А. Сега обаче втората е ПАП 2 и нещата се нормализират. Отдъхнах си!
А за килограмите - вече съм 8 отгоре, но не се плаша. Мисля, че е нормално да кача до към 15, а когато това стане, ще му мисля Simple Smile Въпреки че моят любим вече ми вика "баба меца", останалите хора наоколо ми казват, че съм порастнала само на корем (истината е някъде по средата разбира се!). Но то на моя мъж няма угода - преди да забременея бях 49 кг на 1.58 м и той пак имаше претенции да съм смъкнела малко! И тъй като в неговите очи така и така съм слонче, мисля да продължавам да си хапвам от всичко по малко, както до сега! Blush
Бабче, благодарности за информацията, относно фазите на луната - мисля да се възползвам!
Лек ден, момичета и разведрете времето с усмивките си! Hug

Общи условия

Активация на акаунт