Шумен - 14

• 29 834
  • 292
  •   1
Отговори
# 90
илонитка, Честито  bouquet Много се зарадвах на новината. Да е жива и здрава малката госпожица. Много хубаво име сте и избрали. Радвам се, че раждането е минало леко, сега само прекрасни мигове за цялото сем.
Рале, ние не сме за театър. Почти съм сигурна, че дивачките няма за дълго да стоят мирни и не смея. А и сме пак болни. Този път лекарката каза да изчакам хубаво да се оправят и така да ги пускам на ясла. Много ми е гнило. Тъкмо взеха да посвикват. Аман от тези болести Sad

# 91
Ох, много ме заинтригувахте с тоя театър. Отдавна се каня да го заведа , а и щом и Яйцето е един от най хубавите, хич не ми се иска да го изпуснем. Само утре ли ще го играят? Няма ли да е пак той и другата неделя? Почти ми е невъзможно утре да отида...

# 92
Диди, разбирам те идеално, не се притеснявай сигурно ще го дават още много пъти тва Яйце, та и вие да го гледате.  Peace Ако не бяха болни дечицата, сигурно можеше помощник да си вземеш, та да не си сама. Ама то така с тия бацили никъде не смееш да идеш.  Tired

Кари, лоша работа, ще ми липсвате  Hug

Значи Ани отпада, засега.  Confused Миличка има програма на театъра в интернет ще ти я пратя на лични. Ще си проверяваш периодично.  Peace

Та ако някой още не е разбрал: Утре в 10:30 ще се чакаме пред кукления театър. То най-вероятно с Елито, двете самички ще си се чакаме, ама нищо, следващия път повече...! Peace

Относно логването на два компютъра, мисля не съм имала проблем, въпроса е да не съм онлайн и на двата едновременно. Така не съм опитвала, ама може и да създаде проблем.  Thinking

Целунете бебоците си, докато спят сладичко, от мен! Heart Eyes

# 93
Илонитка , честита ви рожбичка! да ви носи много щастие и любов!
да расте здрава и да бъде вашата гордост !

Рале, ще чакам програмата! Утре ако успея ще дойда, но е малко вероятно.

# 94

Честито бебче на Илонитка!!!
Да расте здрава и щастлива, малката Магдалена!
Безгрижно детство и много усмивки!

Рали, колко продължава представлението? Имаш ли идея?

# 95
Рали, колко продължава представлението? Имаш ли идея?
Мисля, че максимум час ама не съм сигурна... newsm78

# 96
Рале, мерси за програмата. За утре се отказвам окончателно. Видях, че Яйцето ще го дават и на 18.10, а следващата неделя ще играят Слънчогледчето. И това ще го гледаме по препоръка на Леман.  Peace

# 97
Рале, мерси за програмата. За утре се отказвам окончателно. Видях, че Яйцето ще го дават и на 18.10, а следващата неделя ще играят Слънчогледчето. И това ще го гледаме по препоръка на Леман.  Peace
ООООООО Да! Ще видя как ще се представим утре на театъра и ако е добре със сигурност другата неделя сме там.  Peace

# 98
Ок, значи, ако успеем да се стегнем до 10,30ч. може преди РД-то да гледаме театър. Wink
Да се заредим с настроение, дето се вика Party

# 99
Ок, значи, ако успеем да се стегнем до 10,30ч. може преди РД-то да гледаме театър. Wink
Да се заредим с настроение, дето се вика Party
Ммммммммного се радвам Hug Hug Hug

Ох, айде стига сме се надпреварвали тая вечер, отивам да спя стана много късно  smile3507
Лека нощ!

# 100
Театъра беше много шарен и весел!  На мен ми се отрази много добре, като се има предвид, че доста отдавна не бях ходила на куклен театър  Wink На Викито също и хареса, сега си играе със куклите - подобно на постановката  Grinning
Рали радвам се, че се запознахме!  Hug

# 101
  • Mediterraneo
Честито на Илонитка! Да е жива и здрава малката принцеса!

Уф, че ме запалихте с този театър. Днес не ми беше удобно, но за другата неделя сериозно ще си помисля  Peace От колко са представленията и колко продължават?

# 102
Честито на Илонитка! Да е жива и здрава малката принцеса!

Уф, че ме запалихте с този театър. Днес не ми беше удобно, но за другата неделя сериозно ще си помисля  Peace От колко са представленията и колко продължават?

Днескашния беше от 11 часа и продължи 40 минути.

# 103
Много ни хареса на театъра и Дани е много въодушевен. Другата седмица ще повторим.  Peace
 Ели и аз се радвам, че се запознахме. Hug

# 104
Другата неделя и аз съм с вас. Peace

Някой може ли да ми каже къде точно ще играят Яйцето на 18.10 ? За някаква детска градина ли става въпрос или бъркам? newsm78
18.10.2007 - 10:00 ч.
"ЯЙЦЕТО" от Веселина Цанкова - ДГ№ 28

Общи условия

Активация на акаунт