27 причини да отворим нова Американска тема!

• 19 204
  • 284
  •   1
Отговори
# 195
РЕД ли казахте...Боно ли... Джоджо беше на концерт на  U 2  в 16-17 г.с. Simple Smile))) Пишете и нас за фенове и на Боно и на каузата.
 Ама вие съвсем по хАмерикански я карате,и термини си честитите вече,а Mr. Green
Поръчах си "Карлсон" и "Скини бич"...а за списъците с бг книги,не е лоша идея....имам 10 бг заглавия (все стари и много скъпи за мен книги)...но само при мисълта,че може да ми се погуби някоя  Rolling Eyes....няма да играя аз,казвам си правичката...

# 196
Да бе, няма я Дженна!

Ех, и аз каква почитателка бях на Боно и Ю2... младост, младост... на 3 концерта съм ходила. Аз бях на Бразилиън Гърлс бременна в 7 месец, ах колко ме кефят, много забавен банд са, чекнете ги.

А някой пак ме пита за Гогол Бордело - не са писали музиката на Everything is Illuminated, но певецът им играе главната роля.

Ще си снимам момчето в РЕД и ще ви го покажа!

# 197

ТинчеХрисче, я виж тук: http://bmanolov.free.fr/mylib/text/86

..е то аз каква почитателка излязох, била съм САМО на един концерт на U2, тю...

# 198
Спокойно хора Дженна не е родила все още Wink

Мрс Г... аз по принцип съм такава че питам веднъж ..2 пъти най много и ако някой реши да ми даде отговор(открито или лични) ...ОК ...ако ли не преставам да питам ,мразя да се появявам на някой на вратата неканена.Специално теб питах за професията ти не от любопитство а просто за да знам дали съм welcome да ти задам въпроси относно фотографията и дали си точния човек който да попитам. Peace
Иначе то и мен има хора тук които ми знаят имена и т..н...

Айде за да не бъда лоша имена няма да кажа ,само ще кажа че баща ми едва ли го знаете щото е  от по старото поколение футболисти но брат ми може би го знаете !

Като заговорихте за U2 ,я кажете срещали ли сте някое селейбрити някъде тук на американска земя или където и да е Simple Smile - концерти не се броят.

Последна редакция: сб, 22 сеп 2007, 18:06 от victoria

# 199

Като заговорихте за U2 ,я кажете срещали ли сте някое селейбрити някъде тук на американска земя или където и да е Simple Smile - концерти не се броят.

Единственият, за който се сещам в момента е онзи килимаря от римоделинг шоуто по Ей Би Си, бяхме в един и същи хотел в Колорадо преди три години, даже и снимки трябва да имам някъде.
Също един път на улицата в Уест Палм Бийч случайно срещнах двама от Дейв Матюс Бенд, това преди пет- шест години.
А, с групата YES съм се запознавала, една моя приятелка ме заведе зад кулисите след концерт, защото беше ходила на турне с тях в Европа (цигуларка е тя) и като дойдоха по нашия край тук, ходихме на концерт, те на мен ми бяха десетокласовска слабост едно време.
Не се сещам за други (освен концерти, на които съм била, които всъщност не са чак толкова монго, за съжаление).
Обаче майка ми упорито твърди, че вървяла заедно с Брат Пит по Ломбард стриийт в Сан Франциско преди няколко месеца.  Crazy  Joy

Вики, аз пък се сещам кой може да е брат ти.   football
Но ще те попитам на лични.  Simple Smile

# 200
И аз да се отчета, че съм тука, но сега станах.
МрсГ, ха дано си права или пък Джи-то, идеално ще бъде ако всичко си започне естествено...  bishop

Вики, кажи поне от кой отбор са?  newsm03

Ох, ние "изнесохме" снощи нашата госпожица (Джоска) от царството и (демек спалнята) и и пренесохме играчките в хола на прозореца, а леглото (демек кърпата, под която спи) окачихме в коридора. Сега е голяма драма, крясъци цяла сутрин, не ще и не ще, и само се оплаква, главата ми е станала като една голяма камбана...  ooooh!
В момента се обиди, и отиде в коридора на тъмно ...бойкот прави... поне мълчи  Laughing

за селебрититата - като се има предвид колко често съм в НЙ, е очудващо малък броя на тези, които съм виждала- един Били Зейн имаше (в Титаник играеше годеника на Кейт Уинслет) - той ми държа вратата в едно кафе във Вилидж и ми се усмихна  Laughing
Luke Wilson съм виждала в Хобокен
Анди Макдауъл на летището в Нюарк
и Ева Лонгория на баскетболен мач в Сан Антонио
Тука имам предвид фейс то фейс "срещи" и не включвам разни спортни величия. Кат за 10 години , баят кратък ми е списъка, а  Thinking

Аа и Сара Джесика Паркър във Вилидж съм виждала
И Йоко Оно

# 201
  • Boston, MA
Ехе мацки. Привет от една свободна жена. Чак се чудя какво да правя със себе си. Снощи се замъкнах на гости на приятелка и артисах там. Днес се прибрах при недоволната ми гладна котка.  Mr. Green

Джи, много ти благодаря за внесеното успокение!  Hug

Продъкт Ред го уважавам, Боно също (но на концерт не съм ходила, че в нашия ирландски град свършват билетите за отрицателно време всеки път)... Сега ми хрумна нещо - искате ли да си направим аватари с бебетата с Продъкт Ред? Някой добър с ФШ може да ги оформи еднакви... Да се отличаваме...

Селебритис: Виждала съм Тим Робинс няколко пъти из Бостън, мисля, че синът им (много прилича на него) учи в Харвард.
Натали Портман и Лив Тайлър (едната тук учеше, на другата баща й е местен) мъжът ми ги е виждал. На Гуинет Полтроу майка й в Ню Йорк.

А иначе преди години въртях любов с един италиански кану-каяк олимпийски шампион, пише се селебрити в Италия, защото е и модел  Flutter...

# 202
Мис благодаря.Охо ,Бубка...италианец...
За селебритита-преди няколко теми писах,че се разминах с Дарил Хана в даунтаун.Род Стюърд в един бар,Дан Акройд...това е мизерния ми списък  Rolling Eyes
По едно предаване по радиото винаги съобщават кой е из града...в Чикаго се снимат много филми,и все съобщават къде се снимат...само да има човек време и да наминава от там...

# 203
Фенките, разрешавате ли ми да сумирам в едно изречение последната книга на Хари Потър  Laughing
Тъкмо я свърших и умирам да споделя впечатления  Laughing

# 204
Сумирай и в 5 даже......давай....

# 205
Ами като цяло си личи, че J.K Роулинг е гледала много английски филми  Laughing Последният Хари Потър го сумирам като 4 погребения и една сватба  Joy.
Обаче не знам защо...имам усещането, че няма да е последния Wink

# 206
Абе,и аз четох такива намеци...ама,вече чалга ще стане....дано е последния!

# 207
Ами като цяло си личи, че J.K Роулинг е гледала много английски филми  Laughing Последният Хари Потър го сумирам като 4 погребения и една сватба  Joy.
Обаче не знам защо...имам усещането, че няма да е последния Wink

Според мен, много фанфик чете също  Wink. Имам чувството, че последния Хари Потър го бях чела вече  Sunglasses

А че няма да е последния, няма. Така ли се коли гъската, дето снася златните яйца  Whistling. Аз лично залагам на prequel за Лили и Джеймс  Laughing.

За селебрититата, само съм виждала Гуинет Полтроу. Бабата на Гуен Стефани ми беше хазяйка едно лято Sunglasses и това е. Язък за 4те ми години в Лос Анджелес Laughing.

# 208
Селебритис - 0, като се изключи запознанството ми с Ал Франкен. Ама нали съм в дивия мидуест и никой друг не виждам. А-а, сетих се - видях Вим Вендерс на един филмов фестивал, имаше разговор с публиката след неговия филм. Ама не знам дали се бори. Вие много сте видели значи, бравос.

Бубка - уау!

Ама Вики, сега ще ни мъчиш ли тук с тези футболисти?

На Ю2 концертите съм ги гледала все в Прага или Будапеща - с автобус от Б-я, яка фенка трябва да съм била тогава да се подложа на такова нещо...

Казвам ви, поръчайте си The Omnivore's Dilemma, точно за хранителната индустрия се разказва, но и дава много примери на ферми, органични или не, които са sustainable farming.

# 209
Според мен, много фанфик чете също  Wink. Имам чувството, че последния Хари Потър го бях чела вече  Sunglasses

А че няма да е последния, няма. Така ли се коли гъската, дето снася златните яйца  Whistling. Аз лично залагам на prequel за Лили и Джеймс  Laughing.

А, аз мисля, че пак за Потър ще е Simple Smile Изречението, с което свършва книгата ми подсказва Wink Белегът му не го бил болял вече от цели 19 ( или 18, не помня) години  Rolling Eyes Laughing Очаквайте включване, като го заболи  hahaha Laughing

Общи условия

Активация на акаунт