27 причини да отворим нова Американска тема!

• 19 256
  • 284
  •   2
Отговори
# 90
бистра..Оооо ама как Нип Тък е яко измислица...но е факт че всеки сериал е измислица до степен също.Аз примерно(да се върнем на нашия сериал  Laughing) не мога да приема като истина че може да има подобни отношения като на двойката с децата,тя му казва в очите какъв е проблема а той се прави на ударен та и чак се сърди...пък и си лягат да си спят заедно и целувки за лека нощ???!!!
Или инфертилната двойка....отишла тя сама на преглед ...не му казала....той се сърди после....кви са тея неща...нещо не ми се връзва щото ги дават нормална си двойка...обичат се и всичко си споделят щом тя за майка му казва коментари....
Или тези дето ще се женят пък няма да се женят и там големи странности Crazy
------------------------
 За музиката в Everything is Illuminated ,на мене страшно ми хареса  и особенно можех да се закълна че е БГ песента(само в началото на песента) в момента като момчето приближаваше къщата на бабаката със слънчогледите- което си е хубаво си е хубаво - аз и от БГ чалгите харесвам парчета ,някои са изпипани с вкус.
А знаеш ли как се казва тази песен?

Тина....дай линка на "Сексът и Лусия"

# 91
Вики,
Не съм казала, че не трябва да има цензура. Казвам, че стават смешни с това как замъгляват гърдите на някоя кака.. Прекаляват. Лично мнение.

Последна редакция: пт, 21 сеп 2007, 06:46 от Зора

# 92
# 93
Да се изкажа и аз за деня. Mr. Green
 Аз съм голяма консерва и споделям мнението на Вики Peace. Въпросната сцена не съм гледала. Просто не разбирам как голотата прави един филм по-добър?! Не съм против, но ме дразни, когато не е на място и без съответната сцена филма си е с еднакво качество Peace.

Вики, Таннита ми каза ,че не става със фат фрее. Аз днес я направих, но утре ще украсявам отгоре. Няма да е фанси, ще е футболна топка( това е спорта на семейството на мъжа ми и през няколко години му правя футболни изненади).

Мацки да не би да има пълнолуние? Вече 3 нощи не мога да спя, като зомби съм Shocked

За американските храни съм сигурна, че са пълни с буклуци. Аз като дойдох надебелях и каквото и да ям не мога да отслабна. Пролетта за 5 дни в Германия само хляб и пасти ядох и свалих 2 кила. Определено искам да гледам този филм

# 94
Ама Вики, аз говоря, че сексът е измислица в Нип Тък, не за сценария, а има хора всякакви и не случайно 50% от браковете свършват с разводи, явно нещо не е в ред и тъй и в този сериал. Както и да е де. Явно не искаш да то показват нещата си, а за мен няма зна... Peace

Гледай Sex and Lucia... там направо са се оляли с показване Laughing един от любимите ми филми, много романтичен.

# 95
Гледай Sex and Lucia... там направо са се оляли с показване
Ама е показно красиво!Нал' тъй Simple Smile

# 96
 Laughing 
Аз мисля, че си говорим едно и също, всички ще се съгласим, че голотата не на място е безмислена.

За храните, и аз качих доста малко след като дойдох тук. За няколко месеца сложих 3-4 кила. Нямам друго обяснение освен храната, защото не съм си променила начина на живот или на хранене. Единственото, което имаше влияние и от което отслабнах беше рязката смяна на режима и отказване на всичко сладко, газирано, тестено и т.н. Общо взето ядях само салати, в един момент добавих и месо на скара, това в продължение на месец. Сега н е ясно как ще сваляме излишъка  Laughing 

# 97
Гледай Sex and Lucia... там направо са се оляли с показване
Ама е показно красиво!Нал' тъй Simple Smile

о-о-о, а-а-а, много хубаво, много.
А гледала ли си Lovers from the Arctic Circle от същия режисьор? Чуден! Абе испанското кино е един път!

# 98
Аз пък като дойдох тука 1вите 6 м се съдрах да хапвам я това я онова ..нали ново и интересно,не съм се пазила,изобщо не бях качила килце. И сега съм си на същите килца Mr. Green .

Аууу много я харесвам тази актиса от секса и Лусия ( не помня да съм го гледала),те в испанското кино по принцип са разюздани ...не ми пречат хората,но не си и спомням някой филм да ме е гроснал...явно с вкус ги правят.

Ще се гледат и 2та филма дето препоръчахте...мерсаж  bouquet

бенсън...я кажи сега какво със футбола в семейството,професионално ли се занимава/вал някой,не помня ако си казвала но ти за българин ли си женена или американец?

# 99
бенсън, ама какъв футбол - американски или истински  Laughing?

За кг - аз като дойдох, напълнях 7 кг за три месеца  Sick. Много стрес, ядене на кофти храна в студентския стол и тем подобни причини за freshman 15. Свалях ги целия втори семестър и лятната ваканция след това с диета подобна на тази на Зора - салати и нетлъсто месо. После лека-полека включих сладки неща (но аз по принцип не съм фен), бира и вино и прочие благини. Идните 7 години спокойно си задържах кг от 18 годишна. И сега, последните 4-5 месеца съм пак + 5кг  Sad. Знам, че е от повече ядене Laughing, но не знам какво точно ми се отразява на апетита: стрес, мързел или това, че смених марката фолиева киселина Thinking

# 100
  • Пловдив
Уважаеми американски дами, имам предложение за бартерна сделка. Искам едно нещо от САЩ , ако някоя от вас се навие да ми го купи и изпрати аз предлагам да купя и изпратя каквото иска от Бг. Книги, вестници, списания, не знам дали някакви храни могат да минат покрай митничарите. И пари мога да преведа някъде. Нещото което искам аз е евтино и леко, Laughing ще се смеете, като чуете какво искам Wink

# 101
  • У дома
Дито за еротичната тема. Зора много добре го е казала...

Аз много се вживявам на здравни теми, но като работя с деца съм свидетел на какво ли не и като майка все за децата си мисля. Ето днес в събуей Мая орева света за чипс, но като не и купих, след две минути в колата беше забравила, че иска.
От книгата можете да научите за много от вредните съставки в храните. Най-простия съвет е подробно да четете етикетите, въпреки, че се оказва, че има около 300 вредни вещества, които не са задължени дори да ги пишат на етикета. За млечните продукти казват, че също са много вредни. Това го знам и от моя хомеопат. Аз започнах да купувам бадемово мляко, но децата още не са му свикнали. В някои изкуствени подсладители има дори арсеник! Не ми се смейте, години наред не са били одобрявани за употреба, но нали всичко е пари...познайте защо са на пазара. Също за игрите на USDA. За това защо тук не тестват животните за болести, включително за луда крава и как болните живатни отиват за храна в училищата.

# 102
Янтра, аз се прибирам в БГ края на октомври, така че стига нещото да не е 50 г хероин  Laughing, мога да го донеса

Аталанта, какво е това бадемово мляко?  Embarassed

# 103
  • Пловдив
Ми...... Embarassedискам от Хамериканските хавлиени чорапи със сивите пети и пръсти. Един пакет от вида над глезените и един пакет от тези с високия маншетдо средата на прасеца. Спомням си, че си купувах на пакети (по 6 май вътре) Thinking и бяха не скъпи. Много са ми удобни в ски обувките, а в Бг не мога да си намеря подобни.
Кажете горе-долу колко струват да пратя пари Simple Smile
Забравих, размер....... женски, да отговаря на бг номер 38-39 Party
Ще си платя и цената на изпращането по пощата и цената на чорапите, само някой да ми купи Simple Smile Нямам познати в Америка, моите по-европейски го дават Simple Smile

Последна редакция: пт, 21 сеп 2007, 08:45 от Янтра

# 104
Истински футбол ...европейски Mr. Green . Мъжа ми е американец.
Свекъра като бил в колеж сe запознал с един грък, който играел често и запалил свекъра до толкова, че си сменил специалността. Беше PE учител( пенсионер сега), но настрани е треньор по футбол. Всичките 5 деца са играли много + свеки. Преди 24 години започват да събират отбори за лятото и ходят на различни турнаменти за юноши( така ли още се казва). По този начин са обиколили света. Сега всяка година  само в Дания и Швеция. Футбола е още голяма част от семeйния фън като се събираме. Всичките ми племенници дето могат да ходят ритат топка. Всяка година правят екипи за отборите и дават тениски на всички нас-от малки до големи. Най- често срещаната фланелка из къшите ни е -Benson soccer във всякави варианти и цветове #Crazy.  Професионално  никой не е искал да се занимава за ужас на свекъра Shocked
Малиййй, че се отплеснах Embarassed

Последна редакция: пт, 21 сеп 2007, 09:21 от benson10

Общи условия

Активация на акаунт