27 причини да отворим нова Американска тема!

• 19 237
  • 284
  •   1
Отговори
# 75
Аз гледах този Everything is illuminated ,така съм се смяла ви казвам.Американец със 2ма украински екскурзоводи от които само единя говори английски,във цялата сериозна история на филма са вмъкнали такава комедия.... Joy

И аз ще чекна "Скини бич" утре в книжарницата  Peace
Но така или иначе си готвя всичко сама ,мноооого рядко купувам готова храна (1-2 в годината)или ако ходим на ресторант ,ходим на суши или бразилска кухня в която предлагат чисто месо.
Всъщност за какви храни става на въпрос ?

# 76
Ооо,филмчето е много хубаво...но и малко тъжно.....
Аз пък съм егати диването....все що има фенси фууд-НЕ харесвам....нито хайвери ме блазнят,омар ми е гаден,суши не мога да дишам....харесвам много лафчето "I am on a see food diet" ..само гледкам яденето  Mr. Green
 Което,разбира се,не се отнася за мен....само харесвам играта на думи,та да споделя (не че ме питате,ама съм си плямпало хихихи)   Laughing

# 77
Блажка, имам я аз тук "Майките", ако искаш кажи, ще ти я пратя.

По този повод, преди време стана дума с Анет, да направим списък на който каквито книги има на български. Така, ако нещо дотрябва, или просто ни се чете нещо конкретно, можем да си изпращаме, едва ли би било толкова сложно.  Grinning Ако сте навити, казвайте, аз ще си постна списък на нещата на български, които имам.

Мен по сериалите ме няма, гледам 2-3 неща, предимно дъвки за душата, дето не изискват много мислене -Brothers and sisters, Grey's anatomy, сега и Prison Break, House... По неволя засичам и всички от типа CSI, Numbers, Criminal Minds, че мъжа ми е фен. И май толкоз, гледам много да не се отнасям, защото тук при толкова сериали, можеш да си седиш пред ТВ-то по цяла вечер. Преди време въведох задължигелно изключване на телевизора докато вечеряме, и оттогава рязко подобрихме комуникацията. Laughing

А за секс сцените, честно, стават смешни с тая цензура просто. То бива лицемерие, бива, ама това е извън всякакви лимити.. Ако ги питаш, всичките сигурно са се пръкнали с непорочно зачатие.

# 78

Моите са още малки да четат Хари Потър, гледали са малко на филм, но също се уплашиха. Мене ми се ще да ги увлека по Роалд Даал, защото на мене ми харесва, но засега не става. "Джеймс и гигантската праскова" ми се ще да зачетат, гледали са постановката, но книгата си е друго нещо. "Чарли и шоколадовата фабрика" наистина е страшничка, макар и  да е много добре написана.
А за момичета много ми харесва "Матилда" на същия автор!

не става с увличане. аз на моите от кога се опитвам да им пробутам пратчет, ама нъц - ни една не я грабна. bfg не харесват ли? а рецептите му чели ли сте? не бързайте с хари потър, силвия се напъваше да я чете задно със сестра си, въпреки че беше малка за нея. не я разбра и сега, когато вече може да я схване и наистина да я грабне, не я влече.
Ох, май не съм в най-схватливия си момент - какво е bfg?
С увличането става, но някой друг да го направи е най-добре. Ако началната учителка щракне с пръсти, ще стане.  Thinking И пак се чудя на тези с хоумскулинга в такива случаи, как го правят този номер с мотивацията.
Хайде, отивам на back-to-school night.

ей сега се изложи! библиотекар да не знае за bfg! the bfg (радвам се, че мога да те науча на нещо книжовно Wink ).

и аз трябва да ходя на back-to-school night по-късно, ще гледам дали няма да те позная Simple Smile.
О, ще им я потърся на младежите тази книга! А хич пък няма да ти се вържа за библиотекарството, виж, че не ме е срам да си питам, като не знам. Това щеше да е за излагане, да ме е срам да питам.  Naughty
ТинаХрис, това същото издание на Карлсон има при нас в библиотечната система. Но да ти кажа,  не се търси особено. Аз съм го вземала на децата, но не се трогнаха.

# 79
  • usa
О, ще им я потърся на младежите тази книга! А хич пък няма да ти се вържа за библиотекарството, виж, че не ме е срам да си питам, като не знам. Това щеше да е за излагане, да ме е срам да питам.  Naughty
ТинаХрис, това същото издание на Карлсон има при нас в библиотечната система. Но да ти кажа,  не се търси особено. Аз съм го вземала на децата, но не се трогнаха.

бъзикам се, бе! разбира се, че няма от какво да се срамуваш.

а знаете ли, че вчера пропуснахме да се поздравим за националния ден за говорене като пират? аррррр ! какви празници изпускаме само...

# 80
А за секс сцените, честно, стават смешни с тая цензура просто. То бива лицемерие, бива, ама това е извън всякакви лимити.. Ако ги питаш, всичките сигурно са се пръкнали с непорочно зачатие.

Аз мисля че трябва да има цензура,друг е въпроса като я правят колко е честно и колко не - то е ясно как всеки се е родил ,не мисля че трябва да го виждаме по ТВто на всеки филм с любовна сцена или да седна да гледам някой филм със Елла и да ми се размята пакета на някакъв грозоват актьор.

Колкото за разговора ни с Бистра се сетих : Един от много любимите ми филми Unfaithful с Ричърд Гиър ,не ти ли харесва повече как е направен филма,интензивни сексуални сцени но със вкус ,защо трябва да му гледаш пакета на актьора за да вникнеш във сцената?!

Оххх повече няма да дълбая че май ставам досадна...ама трябва да си кажа какво имам в пред вид Peace

# 81

а знаете ли, че вчера пропуснахме да се поздравим за националния ден за говорене като пират? аррррр ! какви празници изпускаме само...
Ох ... олекна ми, че съм изпуснала нещо с чиста съвест, т.е. без някой у дома да се сърди, че съм забравила. Я сега да се възползвам пак от твоите познания - откъде го прочете това, че да го включа в списъка на "забранените" сайтове. Хелоунската суматоха (от август моите деца са започнали да кроят и режат!) ми стига.

# 82

От почти 8 години съм тук и честно не съм чувала подобен празник да има Shocked ...да не е само в определени щати???Я кажи какво се прави в този ден?

# 83
  • usa
Я сега да се възползвам пак от твоите познания - откъде го прочете това, че да го включа в списъка на "забранените" сайтове. Хелоунската суматоха (от август моите деца са започнали да кроят и режат!) ми стига.

с ясното съзнание, че ще те разочаровам, ще споделя, че го чух по нпр-а Simple Smile.

# 84
Я сега да се възползвам пак от твоите познания - откъде го прочете това, че да го включа в списъка на "забранените" сайтове. Хелоунската суматоха (от август моите деца са започнали да кроят и режат!) ми стига.

с ясното съзнание, че ще те разочаровам, ще споделя, че го чух по нпр-а Simple Smile.
Е тука вече уцели.  Joy Направо ми идва да ревна като ранена в сърцето пантера, да им се обадя и да им извикам "И ти ли, Бруте?"

# 85
  • usa
От почти 8 години съм тук и честно не съм чувала подобен празник да има Shocked ...да не е само в определени щати???Я кажи какво се прави в този ден?

аз съм тук повече от 12 години, но вчера също ми беше сефте да чуя за този ден Simple Smile. не е в определени щати, национален бил. какво се прави освен, че се очаква да говориш като пират, не знам. сигурно след всяко изречение трябва да казваш "аррррррр...." Simple Smile.

а сега разбирам, че било не само национален, ами даже и интернационален този ден! ето какво казва уикипедия по въпроса.

# 86
Значи айде по български да извикам "Йо хо хо и бутилка ром" Laughing

А вие си трайте сега не разгласявайте за тоя празник че и без това в тази държава са попрекалили с празниците и подаръците Wink....да му мислят тези с мъжки чеда.

# 87
бенсън...сетих се че пита за муса на танита,май по добре нея я питай ,аз го направих крема със  НЕ фат фрее продукти че ме беше страх да не би да не стане,и аз искам да знам може ли със фат фрее,като разбереш моля те свиркай...чакам с нетърпение твоето произведение Hug

# 88
Е-е-е, Вики-и-и, ама айде сега, няма нищо лошо пък, аз затова казвам, че е по-реалистично. Пък и те пак бяха достатъчно дискретни, явно на някои им прави впечатление, на други не. На мен пък ми омръзна да гледам измислици и честно точно Нип Тък такъв ми се струва, 1-2 пъти съм го гледала, ами пък измислен им е секса  Crossing Arms. Unfaithful, кой знае колко сцени са отрязали за да го пуснат по кината и да избегнат NC17 рейтинг.
Но сигурно сме зарибили форума за Tell me You Love Me Laughing.

Everything is Illuminated е невероятен филм, смешен, ама тъжен все пак. Няколко пъти съм го гледала и почти всеки път плача...  Между другото, главният герой се играе от Юджийн Хътз (Егений Хутц), той е певецът на Гогол Бордело, стил имигрантски цигански пънк. Ако вземем да се вдребняваме, на някой може да му заприличат на чалга, но музиката е по-скоро циганска, не като на българските цигани. Абе, чекнете ги, текстовете им са много забавни. Peace

Venus е супер също  newsm10

Миз, много готин подпис, чак сега го забелязвам Wink

# 89
Аааааар я доин' ол райт ,мейтс.....
  Тук за какви ли не празници чувам  ooooh!
Спомням си,че "Сексът и Лусия" ме впечатли с еротични сцени...ненатрапчиви,добре снимани....то целия филм си струва(за пропусналите го).

Общи условия

Активация на акаунт