Обичате ли да се гримирате - част 7

• 13 661
  • 344
  •   1
Отговори
# 225
2 е добре, но черното и бялото броят ли се за цветове?  Grinning

# 226
  • София
Да разбира се че се броят,ако искате във всеки един двуцветен грим да имаме право да използваме черен молив или очна линия,тъй като той си е винаги част от грима,но без да се вкарват черни или бели сенки,само двата избрани цвята за конкурса+черен молив.А? Rolling Eyes

# 227
Аз съм съгласна!

Последно да изберем цветове...
Айде да е синьо + още нещо зелено или може би наистина розово, че всеки има в палитрата си

# 228
Аэ ще чакам да решите какви да са цветовете и ще направя обява эа конкурса Simple Smile
Иэбраните цветове ще трябва ли да се комбинират- примерно ако е лилаво и роэрово, ще трябва ли да ги комбинираме и ли само по отделно? И другият ми въпрос е ще полэваме ли черни сенки като допълнение на двата цвята или само черен молив?

# 229
  • somewhere over the rainbow
Зелено и лилаво много си подхождат Peace  Комбинирано. С черен молив /очна линия/ и спирала. Мисля да участвам, само да намеря с какво да се снимам.
Само да ми разясните за снимките - цялото лице, само очите или и двете трябва да има?  bouquet

Страхотна идея Peace Карчева,  bouquet

# 230
Снимките трябва да  са: снимка само на очите( отворени и эатворени) и снимка на цялото лице!

# 231
  • somewhere over the rainbow
Снимките трябва да  са: снимка само на очите( отворени и эатворени) и снимка на цялото лице!
Мерсаж за разясненията  bouquet Значи остава да се уточнят цветовете.

# 232
  • София
Цитат на: djesmin link=topic=А224293.msg5298250#msg5298250 date=1192815605
Иэбраните цветове ще трябва ли да се комбинират- примерно ако е лилаво и роэрово, ще трябва ли да ги комбинираме и ли само по отделно? И другият ми въпрос е ще полэваме ли черни сенки като допълнение на двата цвята или само черен молив?
Да избраните цветове да се комбинират задължително,могат да се използват във всичките им разновидности,например са зададени синьо и розово-могат да се ползват по тъмно,по светло розово с тъмно и светло синьо,без черни сенки,само черен молив или очна линия кой каквото ползва.

# 233
  • София
Аз не съм много съгласна да се изключат бялото и черното като цветове.
бялото отваря окото.Винаги може да се сложи примерно в началото на окото.Както и черното подчертава.
Ако правя преливане на цветовете зелено и кафяво-мога да сложа леко черно за да смеся и подсиля цветовете.
Иначе как ще дам дълбочина на окото,и как ще опуша в края????

# 234
Исайкова ,за бялото съм съгласна,че отваря окото.черното обаче според мен не е необходимо за опушване на окото.ако гримът е кафяво със зелено,опушвам просто с по-тъмно кафяво или зелено в зависимост от това кое е в края на окото.

# 235
  • София
Ми ако нямам тъмно зелено как да прелея цвета от светло към тъмно? Thinking Crossing Arms

Даже сега ще плясна малко примери от гримовете,които съм правила.

-тук има вкарано леко черно в края на окото,за да се получи преливането,което не дава много вид ,че е черно де.Но го има. Peace

-тук има бяло...

- и бяло, и черно

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=3488143

Последна редакция: сб, 20 окт 2007, 00:56 от Исайкова

# 236
Алююююю, що се не обаждате бре. Конкурс надушвам  Mr. Green

# 237
Исайкова,то никъде не изглежда като черно,а като по-тъмен цвят от съответните сенки.
така преливането се прави по -трудно отколкото ако човек ползва по-тъмния вариант на сенките.
браво на теб.истински майстор.в такъв случай  съм съгласна да има бяло и черно.

# 238
Ми ако нямам тъмно зелено как да прелея цвета от светло към тъмно? Thinking Crossing Arms

Даже сега ще плясна малко примери от гримовете,които съм правила.

-тук има вкарано леко черно в края на окото,за да се получи преливането,което не дава много вид ,че е черно де.Но го има. Peace

-тук има бяло...

- и бяло, и черно

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=3488143

Уф, че си убавааааа!!!!!!!
Последното не е ли зелено бре?Така се вижда поне newsm78

# 239
Исайкова Hug

Бомбе има эелено последното Grinning повредата не е във вашият комп Laughing

Общи условия

Активация на акаунт