Лекарите в ПАЗАРДЖИК - 2

• 141 380
  • 597
  •   1
Отговори
# 60
  • Пазарджик
Най-добрият хирург стоматолог в Пазарджик е Румен Попов.Кабинета му е над кафе Моделиани. Посъветвайте се с него.Сигурна съм,че ще останете много доволни!

Аааааа, мога да споря.  Naughty Отличен хирург-стоматолог е и д-р Трифон Иванов. Много съм доволна от него   bouquet
Що се отнася до д-р Стоянкина - дълго време ходихме цялото семейство при нея, но накрая започнах да се разочаровам.  Tired

Сега всичке вкупом ходим при д-р Иванов  Mr. Green

# 61
Вижте какво намерих, дайте своето мнение:
http://www.bg-protest.com/index.php?page=anketayes

# 62
  • На погрешната планета
Вижте какво намерих, дайте своето мнение:
http://www.bg-protest.com/index.php?page=anketayes

Малко съм объркана Rolling Eyes, като кликнах на линка ми изписа-"Благодарим ви, че изразихте подкрепата си за този проект!". Ами ако не искам да ги подкрепя newsm78, никъде не видях опция за гласуване, как така автоматично решават че съм ги подкрепила newsm78....

# 63
Много сори омотала съм се като мома в раждане ето:
http://www.bg-protest.com/

# 64
Този сайт не е ли само за град Русе?  Rolling Eyes Или аз нещо не съм разбрала?  newsm78

# 65
Искам да ви попитам знаете ли дали има увеличение на цената на раждането в Хигия?

# 66
    На регистратурата ще ти отговорят на въпроса.
    Ама ти защо си решила да раждаш в "Хигия"?  Sick Sick Sick

# 67
Не съм решила още окончателно къде да раждам и честно казано съм много объркана.
Двоумя се м/у Хигия и болницата. Има голяма вероятност раждането да ми е секцио, но се надявам да е нормално. АГ ми е д-р Генчева и честно казано съм доволна от нея, за това и се чудя дали да не раждам в Хигия. От друга страна смятам, че най-добрите неонатолози са в болницата, не дай се Боже, ако се наложи нещо по-специално по бебка. Да не говорим, че 200-300 лв. ще си ги спестиш, а за нас това са много пари. Едно, че ги нямаме, ами и по-добре с тях да купиш нещо на бебето от колкото да ги дадеш за нищо. Обаче за болницата ме спира първо - прословутата вътрешноболнична инфекция и второ - все пак д-р Генчева ми проследява цялата бременност и ми знае точно състоянието, което е доста усложнено.
Оффф, в тази връзка искам да попитам мами, които са раждали в болницата няколко неща:
1. При секцио след колко време ви дават бебчето
2. Каква упойка използват
3. Може ли по всяко време да се ходи при бебето
4. Обяснява ли ти някой как става изцеждането, кърменето
5. На кой ден след операцията можеш да кърмиш
6. При нормално раждане какво е отношението на лекарите, карат ли ти се ако викаш и такива неща..
7. Можеш ли да избираш лекар който да ти води раждането и колко се заплаща, ако може
8.Как стоят нещата с ваксината Анти Д Гамаглобулин

Прочела съм всичко във форума касаещо болницата и Хигията, но решение не съм взела още. Много се надявам на вас да ми помогнете в избора. Ще съм ви благодарна много. Първо раждане ми е и съм много объркана. Като всички и аз искам най-доброто, но за съжаление не можем да си позволим раждане в Селена примерно. Ако съм убедена, че в Хигия е най-добре ще ги натъманим някак тези пари, обаче аз не съм сигурна, че там е по-добре от болницата...

# 68
210 - нормално, 260 - секцио
Актуални цени!

# 69
АЗ раждах в болницата през 2004г. От лекарите нямама някакви впечатления , но хигиената беше ужус ама истински ужас! Раждах секцио при лекаря , когото си бях избрала. Никой не ми поиска допълнително пари за нищо. Моят лекар не ми поиска ,но другите момичета казваха, че техните лекари са искали пари превдарително. За сметка на това после ги посещаваха често. Бебчо ми го дадоха след 3-4 дни, но имаше тежка жълтеница и за това. На тези ,които нямаха проблеми мисля че на 3 ден им ги дадоха. За кърменето много не ми обясниха. Имах проблеми с отпушването на каналите и само ме стискаха, което болеше жестоко, но нищо повече не ми обясняваха. Слава богу всичко минава и се забравя, само ужасната хигиета  НЕ. Дано нещата са се променили  от тогава. Успех ти желая в избора.

# 70
Аз родих преди един месец в болницата имах проблеми и затова Ако всичко при теб е добре моят съвет е избери Хигия В болницата се деприсирах доста никой не ти обръща внимание ако нямаш познат лекар Единственото добро нещо от престоя ми там беше че попаднах на добър лекар от който съм много доволна Успех и леко раждане ти желая

# 71
Благодаря ви майчета за съветите.
 Честно казано клоня повече към болницата. Тъй като съм абсолютно невежа бихте ли ми казали как ще стане - почвам да раждам /при мен се очаква да е по-раничко/ и със сакчето в болницата ? В смисъл направление Генчева ли ще ми даде и ако тя го дава кога ще стане това? Някакви други документи, изследвания кога се взимат от Генчева? Ако раждането настъпи по-рано как ще се изтърся в болницата така без нищо, и въобще как ще разбера, че раждам, за да ида в болницата, а не в отделението на Хигия при Генчева /където м/у другото съм редовен клиент и всички там ме познават отдавна Simple Smile/. Явно съм много смотана, че да питам такива неща, ама ми е много важно и само за това мисля, а пък и няма кой друг да ме посъветва освен вас.

# 72
трябва да имаш направление за раждане и трябва да ти е от наблюдаващия лекар, само ако си спешен случай не се изисква такова направление.

# 73
Кога се издава това направление? В последната седмица ли? Аз едва ли ще изкарам до тогава.
Малко ме притеснява и факта, че няма да знам при кой лекар ще раждам, ами ще е на който екип попадна.

# 74
След като имаш някакъв проблем, и Генчева явно го знае, защо не си останеш при нея? Защо мислиш, че няма да изкараш до края на деветия месец? Защо не се свържеш с някой лекар от болницата и да се уговориш с  него за раждане. Чувала съм добри отзиви за Попов. Успех и пиши какво си решила. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт