Лекарите в ПАЗАРДЖИК - 2

• 141 453
  • 597
  •   1
Отговори
# 240
Елфина, първият път я лекува Агов, но за съжаление 2-я път му беше изключен телефона и нямаше как да го повика.
Днес я водих при Нолева - преслуша я, всичко е чисто сега Hug  Поговорих с нея, тези спазми, ако мога да ги нарека така, не е задължително да е алергия. Нооо аз мисля (дано никога не се случва вече) да направя консултация с пулмулог.

# 241
мари пз незнам защо обаче ние двете с теб май сме в едно и сьщо положение само че ние вече дишаме с бейбихалер два пьти на ден и имаме няколко пристьпа до тук наистина по време на пристьп се чува ясно с твоето ухо без слушалка хьркане и силна кашлицаа на слушалка се чува ясен бронхоспазьм.Ох незнам и аз сам силно притеснена особенно най много ме изнервя поведението на лекарите те мразят когато майките задават вьпроси и много знаят сякаш ние нямаме право на информация и ако не питаме ще е супер.Аз сьщо се двуумя за пулмолог ама трибва да сьберем още информация.Незнам много се усложняват нещата докторите не хаят и само парата ги интересува а майката ходи по мьките в този досаден лабиринт на здравната ни система а децата ни страдат и само се тьпчат с антибиотици.

# 242
тук сьщо ще си напиша и мнението за доктор Агов когато миналата година на 12.08.2007 ни приеха в хигия с племония то неуточнена на следващия ден ни пратиха на рентген и така аз изнервена притеснена и нетьрпелива чакам някой да ми каже резултат от рентгена ала уви никой и вечерта на визитация се появява агов нахлувайки в стаята без да чука и аз го попитах какьв е резултата от рентгена и в сьщия момент той започна да ми крещи и вика защо сам задавала такива вьпроси и като сьм знаела много да сам си лекувала детето сама.А на другия ден моя сьпруг води големия ми син при него с диагноза поврьщане и разстройство при което той ми казва че на детето нищо му нямало и буквално глей кьв е дебелак нищо му нема тамьн ще спадне некое килце.А на следващия ден детето ми го приеха при мен в хигия на системи и аз бях с двамата.Беше такьв кошмар че ми настрьхва козината като си помисля.Сьщо искам да си отбележа и мнението ми за хигия ужас и пак ужас хлебарки горещина и лошо отношение на персонала.Лежахме 10дни и ни изписаха и вечерта в кьщи вдига 40.3 температура неизлекувана и след това още 10 дни.След целия този кошмар месец по кьсно започна да прави тези бронхоспазми #2gunfire

# 243
внимавай с фолиевата киселина поне се консултирай с лекар защото при мен се получи следното започнах да я пия месец преди да забременея и изведньж виждам че гьрдите ми се пьлнят с мляко и това наистина беше учудване не само за мен но и за моя лекар впоследствие разбрахме че е от нея защото стимулирала лактацията

# 244
информация за фолиевата киселина
http://www.az-jenata.com/index.php?page=article&aid=2077
подготовка преди раждане-фолиевата киселина
http://bglog.net/bebelog/4689
здравословно хранене-витамини
http://www.zdravoslovno.com/Content_Vitamins.html
stelieli82 а от теб чувам че от фолиевата киселина ще се получава лактация, но всеки организъм е различен знаели човек  Thinking

# 245
  • Пазарджик
Аз пих фолиевата 3 месеца преди да забременея - нямах никакви "странични ефекти" . 
Мисля че днес се провежда кампанията за 300 бебета повече:
http://www.300bebeta.info/index.php?page=world

# 246
Много е тъпо, че повечето лекари в града не я изписват на жените, които искат да забременеят #Cussing out А всеки лекар знае ползата от фолиевата киселина!

да се оплача пак от д-р Шиков/ нефролог/ #Cussing out
Свекито отива при него и той и казва, че единия бъбрек е изсъхнал, не функционира и и дава направление за цветна снимка, преди цветната снимка не трябва да се яде 3 дни - диета някаква се пази. Свекито вече се беше отписала от света и чак кръвно взе да вдига - направо беше загубила и ума и дума от уплах...
Накрая се оказа след снимката, че има САМО едно камъче в единя бъбрек и си финкционират екстра и двата...

# 247
Пия фолиевата киселина вече година и половина - защото от тогава са опитите за бебе - и ще продължа поне докато стана в третия месец бремена  Peace
На мен гърдите ми ....растат и все едно се пълнят от хормоналните хапчета...

п.с. дори и във витамините ЦЕНТРУМ ГРУП - има от фолиевата киселина, когато питах лекаря си за нея, той каза, че дори за мъжете е препоръчително да пият Peace 

Тед_ е дала много точни линкове за файдата от нея  Peace

# 248

Този просто ми е любимец!!!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 249

Този просто ми е любимец!!!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Аз ходех в Здраве при д-р Проценко /май така се казваше/ не останах доволна. Хайде кажете свестен нефролог  Thinking

# 250
аз съм с много добри впечатления от д-р Игнатиева,кабинетът й се намира в бялата къща срещу автогарата.С нейна помощ в момента съм много по -добре

# 251
Не се лъжете - свестни нефролози в този град - НЯМА!
Уролозите им вършат черната работа, за съжаление #Cussing out

# 252
Боби има къмшиче на езичето нашето педи каза да не го цепим щял да го израсте , добре ама таткото не е съгласен та да ви питам ако знаете къде трябва да го заведем да го цепнат

# 253
Искаш да кажеш, че юздичката под езика му е къса ли?

# 254
Искаш да кажеш, че юздичката под езика му е къса ли?
да и на мен нещо не ми стана ясно newsm78

Общи условия

Активация на акаунт