Лекарите в ПАЗАРДЖИК - 2

• 141 500
  • 597
  •   1
Отговори
# 420
    Аn_iv, честито!  bouquet

Аз горещо препоръчвам д-р Радослав Попов! Peace
Това е докторът, когото посещавам след злополучното ми раждане в "Хигия". Не бих го заменила за никой друг! Naughty
    Той върши работата си перфектно! А и няма въпрос, на който да не ми е отговорил! Peace Ако можех да върна времето назад, никога нямаше да отида в "Хигия" - нито за наблюдаване на бременност, нито за раждане!!! Naughty Naughty Naughty Това беше огромна грешка,  която едва не заплатих с живота си!  #Cussing out
     Пак казвам - д-р Радослав Попов е гинекологът, на когото имам не 100, а 1000% доверие!!!

Последна редакция: чт, 24 юли 2008, 15:21 от Nellina

# 421
Момичета благодаря Ви.Имам още малко време да помисля и май ще трябва да направя своя избор.Но засега поне НЕ желая да е в Хигия. Hug Hug Hug smile3503

# 422
an_iv, има само два избора - да родиш в т.нар. частна клиника или в държавна болница/ ако така може и тя да се нарече/.
Ако не искаш да раждаш в Хигия, не би трябвало да искаш да раждаш и в другите такива клиники.  Peace

Да отбележа че съм безкрайно доволна от Хигия, където родих първото си дете. Това се дължи изключително и само на д-р Павлова. Грижеха се както за мен, така и за детето ми и не съм останала дори за секунда с впечатление, че не се полагат грижи. В стаята бях с още едно момиче, на което веднага след операцията му пуснаха банки с кръв, защото имаше нужда. Нея я оперираха Стоенкина - Антонов.

Жалко, че останалите лекари там не са стока. За кой ли път ще пиша, че там лежах два пъти за задържане - нито веднъж не съм видяла там въпросната Генчева. Всички консултации и посещения в стаите на всички пациентки ги правеше само Павлова и Антонов. 80 процента от операцииите - гинекологични и секцио се правят от този екип. Антонов е помти на всяка операция.
Топкаров също не съм го виждала в отделението - не съм чувала добри отзиви за него. Има една младичка докторка - Димитрова - супер отвеяна е тази жена и единственото, което правеше е да мери кръвното на пациентките  - нищо друго.

# 423
Някой ходил ли е при доктор Фодул /гинеколог/ в Св. Екатерина? Моля за вашите мнения и благодаря за всяко едно такова.

# 424
Raliva аз лично за този лекар не съм чувала.
Ето и сайта на Св. Екатерина и там не фигурира http://www.mbalsvetaekaterina.com/akush.htm

# 425
Raliva аз лично за този лекар не съм чувала.
Ето и сайта на Св. Екатерина и там не фигурира http://www.mbalsvetaekaterina.com/akush.htm

Да, няма го в списъка на лекарите в Св. Екатерина, но преглежда там със сигурност. Мисля, че е арабин. В събота ходих при него,та  исках и други мнения.. защото аз още незнам със сигурност добър ли е или не. В края на седмицата ще ходя пак на преглед и ще видим.

# 426
За пръв път чувам това име... newsm78
Не мога да ти бъда полезна...

# 427
Сега от сайта  на СВ.Екатерина виждам ,че и д-р Младенов вече работи там.Горещо ви го препоръчвам-много добър специалист/специално за сложни гинекологични операции/ Peace

# 428
Здравейте!

Виждам, че в този форум се излагат мнения за професионалността на лекарите в Пазарджик. Бех искала да Ви попитам в тази връзка за впечатленията Ви от д-р Йотова, която е хемотолог в МБАЛ Пазарджик. Благодаря Ви.

# 429
Здравейте!

Виждам, че в този форум се излагат мнения за професионалността на лекарите в Пазарджик. Бих искала да Ви попитам в тази връзка за впечатленията Ви от д-р Йотова, която е хематолог в МБАЛ Пазарджик. Благодаря Ви.

# 430
Здравейте!

Виждам, че в този форум се излагат мнения за професионалността на лекарите в Пазарджик. Бех искала да Ви попитам в тази връзка за впечатленията Ви от д-р Йотова, която е хемотолог в МБАЛ Пазарджик. Благодаря Ви.
newsm78 Wink А какво е Вашето мнение?

# 431
Лично моето мнение е много положително - спасявала ми е буквално два пъти живота и съм й много благодарна за това. Надявам се да има повече лекари като нея.

# 432
Аn_iv , Аз раждах при Др Чолаков и съм много доволна от него , смених много лекари но направих най-добрия избор Желая ти успех  Peace

# 433
Здравейте!

Може би е редно директно да се похвалиш от лекаря, не да търсиш мнението на други. Peace

# 434
как да се отблагодаря на зъболекаря румен попов-той е велик

Общи условия

Активация на акаунт