Да готвим охлюви заедно (игра) - 3

• 22 012
  • 582
  •   1
Отговори
# 480
6 000 да, гледай да ти останат поне 1000 черупки.

# 481
След като се свързах с "Помощ на живо" казаха ,че временно купуването на Мондоси е спряно заради проблем с
единия мобилен оператор,но тази седмица ще го възобновят.
Пък аз така чакам да се охарча с още 5 лв. и да се сдобия с един развъдник най-висок клас   Mr. Green

# 482
  • Варна, а по празниците в Ямбол
А като имаме мондози ще можем ли да участваме в платените състезания и да печелим там? И какво се печели всъщност? newsm78

# 483
участието струва 1 мондоз. печелиш или черупки или евро

# 484
участието струва 1 мондоз. печелиш или черупки или евро
пфу и колко евро можеш да спечелиш максимум?

# 485
  • Sofia
Не мога да се стърпя и ще ви се похваля  Laughing
Тъй като едва ли пак ще видя на куп такива резултати от състезанията, които даже и аз не очаквах този път  Grinning
Едно 1-во място, може би но 3 ми дойдоха просто доста изненадващо, радвам им се определено  Grinning

За съжаление земята ми се е вдигнала на 120 000 и не мога да си купя за да построя 11-ти развъдник, но ще чакам бърза работа нямам и без това.

# 486
ееее момичеееее.. стига де.. издухваш ни ти с пълна сила!!!

Аз съм много зле този път.. След като ми напуснаха 2 готвачи в най-добрите ми ферми..... сега е много зле работата!!! От 13 място, отидох на 100 и някое!! ooooh! #Cussing out

Някоя от вас момичета и момчета има ли повече от 4 развъдника и колко!!!

# 487
Валерия, ти си нашата гордост Grinning
Аз пък имам адски ниски оферти, макс 5 и нещо черупки за дузина. Днес се набутах за най-скъпата реклама, резултат нъц. Дано утре има резултат.

# 488
някой по-напред спомена, че нивота е до 12 развъдника. а по нататък какво, очаква ли се второ ниво в скоро време и пазиш ли си базата и черупките от първото ниво?
примерно правиш си 12 развъдника и си купуваш всичко най-добро и повече няма какво да подобряваш. ако знаеш, че след месец-два ще има второ ниво и продължаваш от там, където си стигнал, може да си трупаш черупки, които да използваш във второто ниво. иначе май няма смисъл да се играе от там нататък след 12ия развъдник  Thinking

# 489
И аз вече съм много назад в класиранията, 100 и някое си място Rolling Eyes Сега ще видя, дали с новият развъдник от 42000 няма да мръдна по- напред. Аз имам 5 развъдника, 4 от 12000 и 1 от 42000. Започвам да събирам за земя, след това за още един скъп развъдник и след това за ново хладилно помещение. И всичко това се надявам да осъществя до 2 месеца Mr. Green

# 490
И аз вече съм много назад в класиранията, 100 и някое си място Rolling Eyes Сега ще видя, дали с новият развъдник от 42000 няма да мръдна по- напред. Аз имам 5 развъдника, 4 от 12000 и 1 от 42000. Започвам да събирам за земя, след това за още един скъп развъдник и след това за ново хладилно помещение. И всичко това се надявам да осъществя до 2 месеца Mr. Green
Моите охлюви точно от този развъдник регистрирах и дръпнах назад, що така??!!

# 491
Валерия-поздравления!
Аз съм след стотни места в класирането, но пък имам 1000 черупки /за всички категории/ за участие, та пак съм доволна Rolling Eyes.

# 492
                  В 3 акаунта имам по 5 развъдника, но са ми само Климати... Сега събирам (или поне чакам да пуснат смс-ите) за най-добрия. Иначе съм назад, към 40-60 в различните категории.
                  Не знам защо хич не ми върви акаунта с Gourmands d'Alsace, дето уж са най-скъпи... И готвача ми е специалист, а офертите - все никакви. Акаунтите, дето са само с Petits gris дори го задминаха мноооого отдавна  cry.

# 493
  • София
И аз съм малко назад, но все още държа към 23-34 място в различните категории та съм общо взето доволна...ама моя готвач му падна щастието, а не искам да си отива...доволна съм от него Sad

# 494
bubu_to , ако му дадеш бонус, дали няма да стане пак щастлив  newsm78 .Аз смених няколко готвача и съм си внушила, че ако го наглеждам готвача всеки ден /т.е.да цъквам да го видя/ и той ще е доволен и щастлив   chef , едва ли е вярно, ама ...  Laughing
Иначе веднъж седмично му давам бонус, колкото му е надницата.
Аз пък в два развъдника отглеждам едни и същи охлюви Gourmands d'Alsace , еднакви са по категория, развъдниците им също са еднакви, обаче едните ми ги готви с две звезди, а другите с три.Не мога да си го обясня, едните са ми в новия развъдник, който направих наскоро, но пак не ми е ясно, не би трябвало да има разлика...

Общи условия

Активация на акаунт