A Dios rogando y con el mazo dando - España

• 21 501
  • 283
  •   1
Отговори
# 135
  • La casa de Mickey Mouse
ето ни и нас
сноЩи за първи път спахме без проблеми, дори като се събудих 4аках да се събуди малкото дива4е 4е се бях притеснила 4е не е ритал
асто седалиЩно е моето дива4е, не му харесва явно с главата на доло (баЩа му казва 4е детето си седяло нормално не като другите на обратно  Joy), за името нека се роди и Ще ви кажа, решено е ве4е, но някък си взеха да ме хваЩат разни суеверия
много странно ми се видя в4ера, накараха ме да подпиша 4е съм съгласна да ми сложат упойка заЩото имало рискове, 4е ако се наложи съм съгласна да ми прелеят кръв, която уж била изследвана но не била много сигурна
ама какви са тези неЩа те тези лекари въобЩе за неЩо поемат ли отговорност
гери колата е пежо 307, много си я харесах, но оЩе не са ми отговорили, обеЩаха днес най късно, обясних им 4е ако не се уредят неЩата до петък, след това няма как да се занимавам
самата фирма си имат финансиера и е сравнително добре лихвата е 3,5% и уж нямало да се пормени но ЩЕ видим, ако вси4ко се уреди това Ще ми е подаръка за раждането (въпреки 4е мъжо каза 4е бил я купувал за сина си аз съм можела и със стара кола а и с автобус не ми пре4ело, но малкото не можело  hahaha, важното е 4е пак аз намазвам)
дано вси4ки мъници оздравеят бързо
много целувки

Последна редакция: ср, 26 сеп 2007, 14:07 от ANETT

# 136
много благодаря момичета страхотни сте
ще и кажа да не се тревожи Hug

# 137
  • ES
Anett, когато се слага упойка, винаги се изисква подписа на пациента, не че бягат от отговорност. Също така се пита имаш ли някакви алергии и от какво, за да предвидят евентуална алергична реакция, макар, че на Рали80 дето не успяха да я предвидят, ами не успяха и да разберат, че е направила такава.  ooooh! А за преливането на кръв е само превантивно, може и да не ти се наложи кръвопреливане и даное  така.  Peace

А колата нова-новеничка ли е или е зеро км? Значи ще се киприш в нова, хубава кола,   car003 блазе ти и със здраве да си я караш.   Hug Ами тъй де, ти син ли му раждаш на мъж ти или какво.  Laughing

Вес, мнооого ти благодаря.   bouquet  Това за ипотека в друга валута е много интересно ново нещо. Ама ако има финансерски форуми, нека Асто ги каже кои са. 'Щото аз се опитах да се регистрирам в един мамешки испански форум и още чакам потвърждение за регистрацията си.  Thinking

# 138
Момичета, имам въпрос към вас!
Април подадох документи за тархета комунитариа( на 23 април сложих отпечатък от пръста). Чакам си я още и ми писна вече. Сега нали отпаднаха тархетите и вместо тях дават сертификати-чаршафи  Wink. Чудя се сега, защото разбрах, че в кварталната полиция можеш да си подадеш док. за сертификат, който излиза за 60 дни, дали да не си подам документи за такъв Thinking. Само че незнам какво ща стане с тархетата и нали така ще ми излезнат две НИЕ-та. А там със сигурност нямат данни, че съм подала в главната полиция за тархета, защото трябваше да ми издадат един сертификат фискал за пред Каха Мадрид, защото исках да си отворя сметка там и ми казаха, че не може #Crazy.
Благодаря предварително за помощта!

# 139
  • E-CLM & CH-VD
Pepita, като си подала документи за тази тархета, трябва да са ти дали едно листче с номер. На този линк може да видиш как със смс да си провериш състоянието:

http://www.map.es/servicios/servicios_on_line/extranjeria/estado … o_tfno_movil.html

Можеш да си направиш справката или по НИЕ (ако си имала преди и не ти е първа тархета) или по номер на досието - номера от листчето.

# 140
нямам такова листче, нито майка ми, нито сестра ми Thinking

# 141
Благодаря на компанията за тазсутре6ното кафе Grinning!Утре сутрин заповядайте пак.В компания е "по-сладко". Laughing
Вес,и аз съм в процес на "сваляне"на филми,само че за Иви-вчера и днес издърпах първа част на "Том и Джери" и всичко на "Франклин".Сега вече няма да можем да се докопаме до ТВ-ра. Thinking
Лудетина,как е днес Гери?За кога е насрочена операцията?Със сигурност не ти е до форум,а?Всичко 6те мине ОК!

Момичета,да ви се похваля,че вече си имаме кола.На старо,но в отлично състояние.Толкова имахме нужда,че сега сме супер-6тастливи.Вече не сме зависими от никого за пазаруване от града и за каквото и друго да е ,свързано с пътуване.А сега да почерпя.

# 142
Pepit@, за6то не си вземе6 сита за полициата( за информация) и като отиде6 6те ти обяснят всичко. За NIE - няма начин да ти излезе второ NIE - веднъж получи6 ли го, то ти остава за винаги. (2 НИЕ-та е съ6тото като да има6 2 ЕГН-та).

# 143
Pepit@ ако това ти е първа резиденция, трябва да чакаш писмото от полицията, поне на мен така ми казаха (като се наредих да чакам на опашката пред полицията), а то се бави близо 6 месеца ако си подала април значи трябва да го чакаш октомври месец да го получиш и тогава става бързо, проблема е докато започне работното време после по бързо минават тъй като ги разделят в две редици- едни са за взимане на документи,  на другите им дават сити за подаване на документи. В другите градове е по лесно, но в Мадрид е ужас с тия документи, че сме много "маймуни на клона". Joy

# 144
Мимии, за преместването на детето да спи в отделна стая има специален метод, казва се método estivill. Ето тук малко инфо, ако те интересува http://www.doctorestivill.com/metodoestivill/.Има цяла книга,казва се Duérmete niño, в коята са описани всички стъпки, които трябва да следва6, и всичко свързано със спането при малките деца. На мен ми бе6е много инересна и полезна, аз съм следвала всички стъпки и съм доволна. Всяко дете по различен начин реагира на тази промяна, някои плачат всяка вечер в продължение на една две седмици( но това не е притеснително, до един два месеца свикват). Моят син плака първата вечер 1 час и половина без да спира и накрая заспа.(През това време естествено влизах: първо след 1 мин., после след 2 мин., после след 3 мин и след това най-малко през 5 минути да му кажа не6то мило). На следва6тия ден на обяд плака 5 мин., и свикна. Препоръчвам ти да прочете6 книгата, преди да го преместите. Ето я тук: http://www.agapea.com/Duermete-nino-n66556i.htm ( тази с цена 9.95). Може би я има и в библиотеките. Дано да съм ти помогнала.Успех!

# 145
Ето н и и нас!Мими да ви е 4естита колата  bouquet,да си я карате далго време.Знам какво е предимството с кола,наистина не зависи6 от никого.dark аз сам стра6но доволна от вниманието на лекари сстри Peace,постояно ме обикаляха,4еститиха в болницата ми бе6е приатно просто.Асто така е мила и аз мисля 4е пропускат ваксини,но така ми казаха ,така правя newsm78.Тази платената винаги я слагаха с другите,и сам нямала проблеми с малкия.Аз да ставам 4е ме 4ака работа целувки и Лека но6т  bouquet

# 146
ЕХООООООООО,ДРУЖИНА Hug Hug Hug
Само минавам да ви пратя по една целувка на вас и на малчовците Heart Eyes
Не смогвам напоследък

# 147
ROZI24,благодаря ти! HugДори и да не я ползваме дълго,поне мъжът ми 6те свикне с 6офирането,за6тото току 6то стана 6офйор-лятото взе теорията,сега-кормуването и тепърва му предстои да се усъвър6енства.По-нататък искаме не6то новичко-тази 6те е като "учебна",но пък си е на6а. Laughing
Donostia,много,много благодаря.Аз съ6то имам тук една от "Coca-Cola"-"El libro de sus suenos"се казва.Главно за успокояване на дечицата преди сън.Съ6то е хубава.Но докато заживеем отделно....не знам.Май доста плач и разправии 6те има. newsm78
Не че сега не заспива често с рев.Особено като си дойде тати от работа,а Иви о6те не се е кротнал да спи-то са глезотии да се радват един на друг,то са игри и гъделичкане... CrazyИ после,как да стане заспиването след като се е разсънил?Освен с дисциплина и малко рев-няма начин понякога.На обяд нямаме проблеми,от 1ч. до към 3.30ч. си спи без събота и неделя(тати си е вкъ6ти Crazy)И така.6те погледна книжките и 6те пробвам да ги намеря в Куенка.Пак благодаря!  bouquet

Момичета,лека но6т от мен!А утре-пак на кафенце! Grinning

# 148
  • En un lugar de La Mancha...
Саби, вие от кога сте на гуарде, кажи как го приема малката, на мен ми се иска до 1 годинка да се гледаме, но 6те видим.
Rali,на гуарде сме от две седмици,но 4 дена пропуснахме,заради болестта.Първите дни беше малко трудно,поплакваше доста,но сега взе да свиква и мисля,че доста и харесва.Ние малко на шега бяхме пуснали документите,не мислихме сериозно да я водим още тази година,но пък те взеха,че ни дадоха plaza и решихме да пробваме.Аз не работя,имам паро до септември другата година и нищо не ми пречеше да си я гледам,но така или иначе сутрин все съм заета с домашни задачки,че покрай чистене,готвене,гладене и т.н.не можех да и обръщам много внимание.Сега аз си върша работата спокойно,тя се наиграва на воля с другите дечица,като се прибере е умряла за сън,спи една дълга сиеста,а после цял следобед съм изцяло отдадена на нея,правим дълги разходки,играем,учим се да ходим...Та за сега съм доволна,лошото са вирусите,болестите,но казват,че ако не ги изкара сега,после ще се разболява повече като започне училище.Не знам,ти най-добре си прецени,но не знам дали ще можеш вече да я запишеш тази година newsm78.
Вес,радвам се да разбера,че не съм единствената лунатичка тук Mr. Green
Мимии,честита ви кола  car003!
Момичета,да ви се похваля, моята майка ще ни идва на гости за 1 месец към края на октомври.Купихме и билет от тези сега,които са на промоция на БГ айр.С таксите излезе 180?.Промоцията е от 15 октомври до 15 декември ако някой се интересува,така че Йоана ще си има баба Grinning.
Лека вечер на всички!

# 149
Саби бравос 6те си има6 компания Hug.Мими 6те се нау4и няма накаде ,и аз нямам книгка и искам много да се нау4а Laughing,ама малко ме е 6убе с това каране.Това за билетите не е ло6о една поната 6те идва по това време newsm78,6те и кажа.Целувки и лека но6т  bouquetГаби кутията ти е пална мерси за рецептата стана страхотна пита Peace,наи-хубавата ми досега

Общи условия

Активация на акаунт