Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява албумчето и как мога да добавя снимки към него?
Защо темата не е открита?
Каква е играта с гора и какви са нейните цели?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява албумчето и как мога да добавя снимки към него?
-
Защо темата не е открита?
-
Каква е играта с гора и какви са нейните цели?
-
Какво представлява изследването за синдром на Даун и как се извършва?
-
Какви видове дейности се предлагат в центъра, който е близо до мен?
), за името нека се роди и Ще ви кажа, решено е ве4е, но някък си взеха да ме хваЩат разни суеверия
, важното е 4е пак аз намазвам)
А за преливането на кръв е само превантивно, може и да не ти се наложи кръвопреливане и даное така.
блазе ти и със здраве да си я караш.
Това за ипотека в друга валута е много интересно ново нещо. Ама ако има финансерски форуми, нека Асто ги каже кои са. 'Щото аз се опитах да се регистрирам в един мамешки испански форум и още чакам потвърждение за регистрацията си.
. Чудя се сега, защото разбрах, че в кварталната полиция можеш да си подадеш док. за сертификат, който излиза за 60 дни, дали да не си подам документи за такъв
.
!Утре сутрин заповядайте пак.В компания е "по-сладко".
.Тази платената винаги я слагаха с другите,и сам нямала проблеми с малкия.Аз да ставам 4е ме 4ака работа целувки и Лека но6т 
И после,как да стане заспиването след като се е разсънил?Освен с дисциплина и малко рев-няма начин понякога.На обяд нямаме проблеми,от 1ч. до към 3.30ч. си спи без събота и неделя(тати си е вкъ6ти