Туфи има син :))))))

• 7 021
  • 136
  •   1
Отговори
# 120
туфи,честита рожба,да ти е жив и здрав,и много да те слуша и радва,защото аз съм също на 30.03 родена и само майка ми си знае горката какво е било Mr. Green ,много усмивки и здраве най-вече Laughing

# 121
Цитат на: Туфи
Цитат на: A.A.M.Belev
Кейти как се справя ?

Ami определено ревнува, което се изразява в неимоверен гевезелък за всяко нещо....което от своя страна много ме изнервя, защото тя не беше такова дете до онзи ден Rolling EyesКогато Филип спи няма друга като нея-пак предишното дете е #Milti
Ще свикне малката души4ка-гушкай я пове4ко  Grinning

# 122
Честито!

Да ви е здрав малкия мъж!

Много радост да ви носи и с много любов да си го отгледате!

Бързо възстановяване на мама и мноооого щастливи дни за напред на цялото семейство Grinning

# 123
Туфенце, миличка. Прости ми, че чак сега научих новината Embarassed  Embarassed  Embarassed
Но от сърце ви казвам ДОБРЕ ДОШЛИ с малкият-голям Филип.Пожелавам ти да расте здрав и щастлив. А кака Кейти мнооого да помага и по-малко да ревнува (неизбежно е)Приеми моите най-сърдечни пожелания
Наздраве и чакаме снимки

ПП: Ама майстори сте с тати  Wink , и от двата вида го докарахте  Laughing

# 124
  • Добрич
Цитат на: Туфи
Срам не срам,ще си призная,че от време на време се чувам да му казвам Кейти....ужас Crazy Embarassed  Embarassed  Embarassed  Embarassed много си приличат, макар всеки от тях да си има свой облик .....

Миличка, и аз бях така. Като видях Пепенцето, така ми заприлича на Деската и постоянно му виках "момичето на мама Grinning ". И това продължи много дълго. Но приликата им като бебета е толкова голяма....
Радвам се, че сте в къщи, че се чувстваш добре. Всичко най- хубаво ви желая!

# 125
  • Букурещ
#Milti  #Milti  #Milti Знаех си, че ще е Филип #Milti  #Milti  #Milti На мен Филип много ми харесва Grinning
Туфи, тъкмо днес се питах какво става с вас и хоп- ето, ти вече пишеш из форума.
Добре дошли у дома!!!!
Целувки на кака Кейти и малкото бебошорче Филип Grinning  Grinning  Grinning

# 126
Честито!!!
 newsm51  newsm51  newsm51

# 127
Честита радост!!!newsm30
 Здраве и щастие на бебчо и цялото семейство!
 family

# 128
ЧЕСТИТО! ДА ТЕ РАДВА ДЪЛГИ ГОДИНИ!  ura  Two Hearts  newsm51

# 129
  • варна
Туфи,честито ти синче.Да ти е живо и здраво,много да те радва и слушка #Milti  #Milti  #Milti

# 130
bouquet   bouquet   bouquet
ДА СТАНЕ ГОЛЯМ И СИЛЕН МЪЖ smile3548

# 131
Туфи, честит ти син. Да ви е жив и здрав smile3525, да ви слуша много, да има щастливо детство 1swing и само радостни мигове family
Радвам се, 4е вси4ко е минало успешно. newsm51

# 132
НА ТУФИ - ЧЕСТИТО БЕБЕ И ОТ МЕН!

# 133
Честито и от мен, Туфи!
Само радост и щастие да ти носи малкия голям Филип Simple Smile
Да сте живи и здрави!

# 134
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
ЧЕСТИТА РАДОСТ.
ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ ЮНАК.
Да носи само радост на мама и тати.