Есен на вратата чука, АПРИЛския отбор навънка все тъй щъка

• 10 729
  • 180
  •   1
Отговори
# 90
  • София
emi_jamie, честита дъщеричка!
[/color]   bouquet
Желая ти много радостни мигове с двете кукли! И чакаме снимки естествено.

# 91
  • у дома с любимите си хора
Привет и от нас-мама,Вики и бебка Рали!
Ейми-Джейми,честита ти дъщеричка!Много радост да ти носи,а на теб бързо възстановяване!
Отдавна не съм писала,но то покрай очакването на бебето,лудницата с Вико и раждането време не ми остава.В момента Ви е при баба си на гости за около месец за да мога аз да свикна със ситуацията,че нещо ми се губи контрола.Особено вечер с къпането,храненето и слагането по леглата.Лошото е,че няма кой да ми помага и на кого да разчитам.Едната баба е в Русе,а другата??!-всъщност нямаме такава,защото не се интересува от децата/от излизането ни от родилното не се е обадила да пита за малката и не желае да я види/.Не че ми пука особено,ама е някак гадно.
Иначе Вики се учи да пишка прав на "голямото гърне" и спи на "голямо легло".Много бърбори и пее.А към Ралица е любвеобвилен,целува я и я гушка много/чак ме притеснява на моменти/.

# 92
Колко много от априлските мами имат вече второ бебе. ooooh! Честито и на теб Вилиан!  bouquet

# 93
emi_jamie , Честито, да сте живи и здрави и двете:) Бързо възстановяване  bouquet

# 94
  • София
emi_jamie , ЧЕСТИТО - много здраве и хиляди усмивки ти пожелавам с двете слънчица!!!!

# 95
  • София
Момичета с априлчета, нас ни изписаха!
Бебе Калина се роди на 19 в 2 без 10 през нощта - с перфектните мерки 3450 и 52см.

Е, честитооооооо!!! Да ти е жива и здрава, усмихнато, щастливо и кротко бебе да е!
Радвам се, че раждането е минало бързо. Simple Smile И виж с какви хубави мерки е, само дето се притесняваше. Hug

Дани вчера навърши 1м и ви черпя с чийз-тортата ми  Grinning

Ето още малко нови снимки от нас - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=186070
Днес беше първата ни консултация - качил е 1200 гр и е дръпнал със 7см. Party На Емко пак отложихме ваксината, че покашля. Whistling

# 96
  • София
  Вилиан, честита дъщеричка! Да ви е здравичка, послушна и само радости да ви носи!

Ваня, ама Дани много порасна, няма я бебешката физиономийка  Peace. Пък и Емко все така да е грижовен  hug.

Ние сме болнички. От миналия уикенд Алексчо е с възпален ларингс. Та борим бацилките и тази седмица си стоя вкъщи. Редувахме се с таткото да го гледаме.

Честит празник на днес празнуващите! Много здраве и късмет!  newsm24 Flowers Four Leaf Clover

# 97
  • София
Дори, бързо оздравяване! Аман от болести!  ooooh!

Какъв ден е днес? newsm78

# 98
  • София
Св. Димитър,т.е. Димитров ден  Peace.

# 99
Благодаря Zdravi4 и Dori!
Честит празник и от мен на всички,носещи името Димитър!

# 100
  • София
Ауууу Вилиан теб как така те пропуснах?! Ти кога роди? Като прочетох написаното останах с впечатлението, че не е съвсем скоро и нали не се включваш често...
Както и да е, да ти е жива и здрава малката Рали, много да ви радва и слушка!
Честит имен ден на празнуващите!
Дори, на УНГ ли го води Алекс за ларингита? Аз още не съм завела Мартина, много рядко кашля вече, но звука, който издава хич не ми харесва. Бързо оздравяване.
Ваня каква е тая кърма? Много е пораснал Дани, пу да ти е жив и здрав!

# 101
  • София
shoshi, педиатърката ни каза за ларингса. На УНГ не съм го водила. Забелязала съм, че кашлицата най-бавно отминава  Thinking. Спряхме сиропчето и остана АСС100-прахчето.
Дано при Марти бързо отшуми кашлицата  Peace.

# 102
Шоши,на 27 септември беше събитието.Ей тъй както си спях ми изтекоха водите и хукнах към болницата.Е,хукнах образно казано.Нямах нито болки,нито контракции.В 3,10 ме включиха на система,а в 4,30 бях с пълно разкритие.Док все идваше да ме пита имам ли болки/не са ми слагали упойка-нито сега,нито преди/,защото не съм викала и пъшкала та да се чувам по коридорите. JoyАма пък после едно напъване беше 3 часа Sick Sick Sick,защото беба си стоеше високо и не искаше да излиза.Накрая му викам "Режи ме ,не мога повече да напъвам!".Пък той "А,няма такива работи!".И така  в 7,25часа се роди Ралица благодарение на него и на акушерката.

# 103
  • Кюстендил
Здравейте!Искам да ви питам вашите деца как се държат в присъствието на други дечица.Мирела не си дава играчките на никой,дори на сестра си,малката,ако вземе някоя играчка веднага и я дърпа.Когато ни идват на гости други деца се заиграва с тях,но после не престава да се сърди,че са си играли с нейните играчки.За всичко казва,че е "МОЙТО СИ",дори и за хора не само за играчки.Вече незнам как да обяснявам и какво да правя,притеснявам се от поведението и

# 104
  • София
MA6INKA, и Лили нищо не дава - нито на други деца нито на малкото си бебе-сестриче. А ако докопа някоя чужда играчка понякога решава, че е вече нейна и настават големи трагедии за връщането и. Още по-лошо е, че още не приказва и тези ситуации завършват с голямо реване и истерии.

Момичета, благодаря ви за поздравленията и пожеланията за малката Калина! Hug
Много се радвам на бебето, много ми е мъничко и сладичко /е, и ревливичко../ и ми става мъчно за Лили - все едно и изневерявам. Няколко пъти и се карам и пошляпвам, че е като слонче в стъкларски магазин по отношение на бебето и после изпитвам страхотна вина...

Общи условия

Активация на акаунт