НОЕМВРИйчето проходи, чуди се къде каква беля да стори!!!

• 10 817
  • 281
  •   1
Отговори
# 255
Добър ден на всички.
Карил, благодаря за пожеланията. Пиша ви набързо от работното място, че сега още ми е по-свободно. Като замаяна съм, честно ви казвам... Следобед имам предизборна проява на Бриго, трябва и репортаж да правя... Абе, изобщо, почна се... Whistling
Дени, честит двоен празник! Да са ти живи и здрави мъжленцата, и да те обичат! Hug

# 256
Дени, честит празник! Пожелавам ви още мнооого години щастлив семеен живот   Heart Eyes
И аз както Карил не давам зимафлуор. Много вярвам в хомеопата, пък и смятам. че книгата "Световна конспирация срещу здравето" не е написана просто ей така....
Гадамер, наситина си много хубава с новата прическа, и доста смело според мен е да си резнеш косицата  Hug
Момичета от нощес Вики ми е със сополи, леко кашлюка /заради секретите/ и има 37,5 Т... Вчера ни изби второто зъбче и се чудя дали състоянието му не е такова заради зъбетата - има подут венец на предно горно зъбе. Иначе си е жизнен - играем си, папка... Много се притенсявам и само го дебна да не се влоши  Tired . За сега сме на капки /хомеопатични/
Как да позная ако неразположението му е от зъбите?  newsm78
Наде, ама много е хубавичка малката Ангелинка! Още веднъж - да ви е жива и здрава!
До скоро!
[/color]

# 257
Дени, честита годишнина   bouquet! Още много години любов, щастие и разбирателство по между ви   bouquet! Честита месечинка и на Теди   bouquet!

# 258
  • София, Дианабад
Дени, честита годишнина и честита месечинка на Тедката!

Наде, Честит 1 рожден ден на Ани. Да е жива и здрава, да порастне голяма красавица и да бъде много щастлива!

Григ, честита сватба, бъдете много щастливи!

Маша, стискам палци бързо да влезеш в ритъм и да слушаме скоро репортажите ти Laughing

Една почерпка  и от мен по случай месечинката на Борис   и

Усмихнат ден  Laughing- изчезвам, че много задачи имааааа........
Мариана, много си готина така и си мноого смела  Grinning
Соня, дано се оправите със сополчетата, а относно омазването - нямам думи.  #Crazy

Последна редакция: пн, 01 окт 2007, 12:13 от Дари М

# 259
ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА, ДЕНИ! ПОЖЕЛАВАМ ВИ ДА ОСТАРАЕЕТЕ ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО! И ДА НАПРАВИТЕ СКОРО ТЕДИ БАТКО!

Гадамер, много ми харесва прическата ти. Фризьорът на Ради явно е много добър, защото и тя винаги изглежда перфектно. Като я споменах, къде е Ради, не я виждам в последните няколко страници...

Маша, кураж мила, знам колко е трудно, но истината е, че ние понасяме раздялата по- турдно от децата, т.е. те са си добре. А това, че  мама  работи също си има предимства.

Ние два дена бяхме само на вън, много добре си изкарахме. В събота бяхме в Борисовата градина и засякохме Качка и Маги- големи сладурки са и двете Simple Smile А в неделя ходихме в Зоопарка, Ран беше много доволен, най- много му харесаха мечките, Неда пък беше впечатлена от слона

Накрая ви предавам много поздрави от Диана и Александър- те са добре, малкия дивее и не оставя мама да седне на РС-то Simple Smile

# 260
Здравейте момичета  Hug
Не съм ви чела и сега ще наваксвам. Ние бяхме с малкия Дани 11 дни в Детската клиника към Александровска болница. Изкарахме много тежък остър бронхиелит. А само три седмици преди това пак бяхме болни от същото но педито тогава не ме прати в болница а каза че в къщи ще го лекуваме и резултатът е бил че не е излекуван като хората и после ни е трябвала най малката инфекция за да пламнен отново  и то много по зле. Малкото ми детенце преди да го закарам в болницата беше с белодробна недостатъчност едвам дишаше. И така 11 дни яко инжекции, инхалации и антибиотик. Целият ми е надупчен милия. А едвам го предпазих да не си изяде абоката. Направо беше най-големия ужас който някога съм преживяла. Sad Много се надявам да не се потрети защото тогава докторите казаха че можело и да е астма. Всичко било на алергична основа но се знае от какво. Така съм уморена. Там беше много пълно с болни бебчета които по цяла нощ плачат и Дани не можеше да заспи спокойно. Освен това от кортизоните беше много превъзбуден и нервен а и непрекъснато гладен. Сега трябва много да си го пазя. Да ограничавам контактите с други дечица Tired. А това ми се вижда почти невъзможно. Той толкова се радва на други деца а и на него само му се лепят на количката и го закачат минувачи. Много ме е страх.
Сега се връщам да почета колкото мога. Целувам ви  bouquet

# 261
Raqtime ужасно е това, което си преживяла- единственото, което се сещам, е мога да направя е да ви предавам цялата положителна енергия, на която съм способна и мнооооооого целувки на Дани. Разбирам как се чувстваш, аз бях само един ден в болница с Ран, когато го оперираха и това е най-кошмарния ми ден, изпълнен със страхове и притеснения. Надявам се всичко лошо вече да е зад гърба ви и Дани да укрене

# 262
  • Бургас
Здравейте мили момичета.Много ми липсвахте всички!
 Аз паднах с един буркан в кухнята и си разрязах здраво лявата ръка, а съм левичарка и сега съм като пълен инвалид  Sad  Laughing На 19.09 ми правеха операция на ръката, защото имам прерязани сухожилия, главния ми нерв беше срязан на половина и мускула на палеца.Три дена лежах в болницата, но вече съм си в къщи.Даже днес се видях с Лина и Пети, ама аз бях без Велизар защото не мога да бутам количката.В сряда сигурно ще ми свалят конците и после ще трябва да ходя на рехабилитации, защото почти не мога да си мърдам палеца.Казаха ми че ще се възстановя но доста бавно, а белята за една секунда стана.Не съм ви чела от както стана всичко, само накарах мъжа ми да ви пише че ми се случи случка.Сега свеки взе детето на вилата и съм сама и ще мога да ви по изчета.Дано при вас всичко да е наред и се пазете!

love001  love001  love001

# 263
Здравейте момичета!

За флуорните капки:

И преди сме коментирали темата. С колегата (половинката на gadamer) сме на различни мнения... Аз съм против даването на капки. Не съм давал с Кармен, не давам и сега с Аличка. Не желая да споря с никого, има достатъчно информация, нека всеки САМ прецени.

Ух, много тъжно, милички...  Cry Стискам палци, ragtime, mariya86Praynig

За РД:

Момичета, какво ще кажете за някаква по-оригинална украса. Не само готовите "Happy Birthday", гирлянди и т.н., а нещо, което ние да си измислим и изрисуваме. Да остане хубав спомен от това тържество. Имаме тук и поетеси, и художници... Давайте предложения!  Hug

Поздрави!

# 264
ragtime, mariya86, много ми стана мъчно като ви чета. Дано се оправяте бързо и никога не се повтярят тези отрицателни емоции.

Деничка, честита годишнина от сватбата! Много дълги години да сте щастливи заедно! Днес най-после успях да пусна парите за нощувките.

Маша, как е Мишо? Продължавате ли с процедурите?

Лек и уснихнат ден, момичета!

# 265
ragtime, mariya86 много съжалявам за това което ви се е случило! Пожелавам ви за напред само положителни и хубави емоции   Praynig

# 266
  • София
ragtime, mariya86, искрено съжалявам за преживяното. Аз също ви изпращам положителната си енергия и стискам палци при вас нещата бързо да се оправят!!! Praynig

Дари, да ти е жив и здрав малкия мъж!!!  bouquet

# 267
ragtime, mariya86, искрено съжалявам за преживяното. Аз също ви изпращам положителната си енергия и стискам палци при вас нещата бързо да се оправят!!! Praynig

Дари, да ти е жив и здрав малкия мъж!!!  bouquet

Peace

# 268
ragtime, mariya 86, дано всичко се оправя по-бързо и без последствия  Praynig

Ние днес бяхме на контролен преглед за окото на Моника. В общи линии още не се знае дали всичко е наред, все още се отделя малко секрет. И в комбинация с хремата е възможно отново да се запуши канала  Cry Освен това чак днес разбирам от очната, че отпушването при Моника е станало доста трудно, тъй като мембраната била много плътна, а това е допълнителен фактор за повторно запушване ...Нормалната манипулация трае няколко минути, а при нас продължи около половин час...Освен това ми каза, че е възможно сондажът да е "помогнал" за заболяването на Моника, понеже упойката намалявала имунната защита на организма  #Cussing out И какво излиза в крайна сметка - все едно сме в омагьосан кръг - от една страна трябва да пазя детето от разболяване (най-вече хрема), защото може да се получи повторно запушване, а от друга - самата манипулация може да допринесе за разболяването  #2gunfire След един месец отново сме на преглед  Praynig Ако, недай си боже, се запуши отново каналчето, не съм сигурна, че ще се съглася на повторна манипулация.....Още не мога да се отърся от първата...Моля се да не се стига дотам  Praynig

# 269
     Райтаим-шока в болницата е неуписуем-аз още го изживявам,онази нощ пак не можах да спа като се сетих през какво преминахме преди месец-пожелавам ви скорошно оздравяване-по-скоро бързо възтановяване и един съвет:Обърни се към хомеопат smile3521ако искаш ще ти дам координати.Ние ще започваме да лекуваме стреса на Ивко-получен от болницата.
     Мария86-и на теб много положителна енергия и бързо възтановяване и на всички бебки и бебоци.
     Като чета тук се успокоих,че не сме само ние от средношните ревливковци,а нали имахме и потоци сополи уж ясен признак за нови зъби ама"Ц"-добре че сополите спряха.
      Мариянка -страхотна си и няма какво да се страда по-косата-направо ти завиждам-това е предимството на правата коса.
       Анка партизанка е една мноооого голама хубавица-да е жива,здрава и да радва много мама и тати!!! newsm51 newsm51 newsm51
       Дени и на вас от сърце мноооого любов и голяяямо щастие txtloves Heart Eyes newsm76 Two Hearts  loveuuu
       Тали и на мен ми се случват такива работки ама при сваляне на пампата,че ние гърнето него тачим още.
     Варненки -страхотни сте smile3515.чак ви завидях като се сетя колко е хубаво във Варнаааа
        Ети пише за срещичка-айде бе защо няма коментар?

Общи условия

Активация на акаунт