НОЕМВРИйчето проходи, чуди се къде каква беля да стори!!!

• 10 848
  • 281
  •   1
Отговори
# 75
Момичета нещо май се разболявам...Нямам и сили да Tired пиша. Едната щерка ме разиграва да тичам в най-активния\пиков час из центъра за маратонки..Да не говорим ДАни как издържа-  ooooh!изключително тежко Cry...Нямам крака, нито кръст, нито ръце, защото Cry го носих на ръце достичка, - НЕ ИСКА КОЛИЧКА #Cussing out TiredНакарая маратонки не взехме  #Cussing out

МАША ДОБРЕ ДОШЛА!!! Имам поръчка за теб, ще пиша на лични! bowuu Радвам се за МИшон, пишон..и с нетърпение чакам среща! Hug

ЧЕСТИТО ХРИСТИЯНЧЕ на ДАРИ!!!  bouquet

ЖЕни, ...ще свалиш, ще свалиш...промяната ти е невероятна\казах ти го в парка Peace

КЛЮКИ, стискам палци на Ивко да се успокои..Вярвам в лечението ви!!! Hug

СОФИЯ , чедо морско!!! Привет!! Давай снимки и ти\ако вече не си качила де.. Embarassed\\

# 76
  • на странно място ......
Иве, честита годишнина!

Дари М, честито хрисиянче да радва много мама и тати!!

Дил, честито прохождане на Гогича!!!

Варненки много сте готини и вие и бебоците, пу пу!! Hug

София, добре завърнала се, чакаме много снимки и хубав отчет да направиш!! Mr. Green

# 77
Преди да заспи, Гого се забавлява с татко си, като се учеха на колко годинки ще става детето... та в тази връзка ми се върти предложение за следваща тема : "Ноемврийче - мамина разтуха, учи се свещичката да духа!"  Нещо трябва да се коригира, но не мога да захапя сега....
Свате, благодаря!  Hug Дано! Дайте жокер, когато се засилите към морската  Praynig
Златна  Hug
Кaril, за твоите оплаквания, великият руски народ прилага изпитания метод: 100 мл. водка за болния - вътрешно + страстен секс, докато партньора не се изпоти поне три пъти. Ако не помогне до два часа -  удвояваме дозата на водката и продължаваме до пълното изчезване на оплакванията!  Laughing Embarassed
Спокойна нощ и сладки сънища! Hug

# 78
 newsm59 КРЕО!ЖЕЛАЯ ТИ ДА СИ МНОГО ЗДРАВА, МНОГО ЖЕЛАНА, МНОГО ОБИЧАНА, МНОГО УСМИХНАТА И МНОГО ЩАСТЛИВА.БЪДИ ВСИЧКО ТОВА, КОЕТО ТЕ КАРА ДА СЕ ЧУВСТВАШ ИСТИНСКА ЖЕНА И МАЙКА  newsm51

Дари, нека ти расте здраво, късметливо и праведно малкото християнче  smile3525
Дени, много хубава новина е това за залата  newsm10 Аз също ще проверя за украса, имам нещо в предвид.А и идея за подаръците имам, но ще я разкажа утре вечер, че сега едва гледам  Tired
Рени, Григ често я виждам, нали сме в един квартал.Последно я видях преди 2-3 седмици и от тогава не съм.Но се беше захванала усилено с работа, а и искаха да сменят жилището.Общо взето каза, че не й остава време за форума.А Дана естанала голяма хубавелка  Simple Smile

Сега ви желая лека нощ и отивам да  Sleeping И сутринта да знаете, че и аз пийвам с вас кафенце, но не пред компа, че още е на ремонт  Confused

Последна редакция: вт, 25 сеп 2007, 01:20 от lightblue

# 79
  Незнам дали ще си спомните, но преди месец правихме среща в Борисовата, та ето и снимките от мен  Mr. Green
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=168442&photo=21
а това са снимките от срещата в Южния парк: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=173811&photo=79
  Креми, честит рожден ден   bouquet! Да си жива и здрава и много, много обичана и желана   bouquet!

Дари, да ти е живо и здраво християнчето   bouquet!

# 80
Момичета, бих искала да споделя с вас изгрева от тази сутрин!

# 81
Добро утро!

Крео, честит рожден ден, много любов, щастие и здраве ти желая!

Рени, благодаря за изгрева - страхотен е, но града ми се струва много мрачен и бетонен.

Като стана дума за Григ - преди няколко вечери се чухме с нея, само хубави нови неща има при тях, но тя обеща да дойде да ги сподели тук. Казах и и за общия РД и тя остана очарована и каза, че ще дойдат.

За залата - Дени, за колко човека е залата, че ако е много малка да не е много задушно? Освен украсата трябва да предвидим и тортата, Дени, имаш ли идея от къде да се поръча хубава и забавна детска торта?

И накрая нещо смешно - Мартин вече ме съблича на публични места, завира си главичка в деколтето ми и иска да цока. Знаех си, че ще дойде и този момент, но се надявах да го отложим във времето Simple Smile.

# 82
Eх, Мина, неможе всичко да е идеално! Все пак това е Младост, а комините в далечината са на ТЕЦ-а в Дружба  Confused!

# 83
Рени, Рени.. като гледам колко рано си станала ми идва на ум само да снимам слънцето аз като се излюпя - ето, днес съм станала рано рано.. преди почти час. А тази снимка е супер наистина Simple Smile
Мина, Сашко прави същото. Сутринта даже от нощницата си извади манджата Simple Smile

# 84
Добро утро на всички малки сладурани и на техните мами! lovekiss

Честит рожден ден, kreo! Жива, здрава, обичана, желана...

Рени, благодатя за прекрасното небе и Слънчо, които си споделила с нас! Hug
dil, харесва ми това заглавие! Peace
karil, как си днес, мила? Надявам се по-добре... Praynig
Мина, залата е за 30 човека, ама нали ще я ползваме само за детския РД...малко може да ни е тясно, но другия вариант е ресторанта, където няма да ни разрешат да сложим играчки и други такива...
За тортата - мисля да я поръчам тук...ще трябва и там да говоря с управителя, ако могат да ни предложат нещо по-специално...като за ноемврийчета Wink

Хубав ден от мен! Flowers Bouquet

# 85
  Честит Рожден ден Крео! Бъди здрава и щастлива! Весел празник!
И накрая нещо смешно - Мартин вече ме съблича на публични места, завира си главичка в деколтето ми и иска да цока. Знаех си, че ще дойде и този момент, но се надявах да го отложим във времето Simple Smile. [/b]
   smile3501 newsm62
benighted, много хубави снимки  Peace и благодарско за изгрева  Hug
Успешен и усмихнат ден!

# 86
  • Пловдив
 HugДобро утро! HugСтрахотен изгрев.Благодаря!
Като чета колко бебешори имате същите оплаквания като нас:мрънкате,кашляне ,сополи,не иска да яде,(най-вероятно от зъбките)колики.Та за коликите по това време исках да кажа,че и ни е вчера доста помрънкахме вечерта явно,че беше от коремчето,защото попръцкахме доста Joy hahaha и се успокоихме  PeaceИначе вече имаме 4 зъбчета

# 87
  • Отвъд алеята зад шкафа
Добро утро и от мен!

Крео ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!!!!!!!!!!!!!   bouquet   bouquet   bouquet

Не ми се пише нещо....но ще ви чета  Rolling Eyes

# 88
Добро утро и от мен момичета. Ето ви закуска  Hug

Крео, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Много здраве, щастие и любов всеки ден!!!
Линка, който си дала води към главната страница на снимка.бг

Рени, страхотно е утрото - свежо и обещаващо. В бетонния град също има чар Simple Smile

Дари, Честито християнче  Heart Eyes

Софи, добре дошла! Чакаме снимки от морето на малкия Бо Simple Smile

Ние пак сме сами Sad Таткото е в командировка в Пловдив, а следващата седмица ще е в чужбина. Бая ще се озоря.

И Лина спи от седмици много неспокойно - буди се или мънка насън през половин -1 час. Явно са зъби. Превърнала сме нощите в едно постоянно цоцане. Засега обаче повече зъби не виждам.

# 89
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ей мами знаете ли, че след няколко дни пак ще си имаме рожденничка - сладурката на мама velinova. Сега като четох темата на октомврийките всички постове са само пожелания за рожденни дни. След половин месец и ние започваме  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт