НОЕМВРИйчето проходи, чуди се къде каква беля да стори!!!

• 10 840
  • 281
  •   1
Отговори
# 90
  • Ботевград
Страхотин изгрив, страхотеннннннн  Grinning
Я да почерпя с едно късметлийско кафенце да ни върви днес
  bouquet

Деничка тука съм, ама напоследък работя на компютъра от вкъщи, малката прохожда, ползвам последните слънчеви лъчи за разходки и съм направо  Crazy Crazy Crazy
Иначе сме добре, имаме 8 зъба, стоим по цял ден в проходилката, Злати прави по няколко крачки сама и пада като круша  Mr. Green, колкото повече расте, толкова по-трудно става  Twisted Evil

# 91
здравейте и от нас! Ние имахме няколко екстремни преживявания през уикенда- Ран прекали с меденките и получи алергична реакция, бебето през това време беше с 38,5 температура- абе кошмар! Днес нещата са по- нормални, на работа съм и нямам време да чета и да пиша НО ВИ ПРАЩАМ МНОГО ЦЕЛУВКИ

ГАДАМЕР, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Бъди все така хубавичка и усмихната!

ИВЕ, ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА! ВИЕ СТЕ СЕМЕЙСТВО ЗА ПРИМЕР- ОСТАНЕТЕ СИ ТАКОВА!

# 92
Карил, дано не се тръшнеш... Давай поръчките! Hug

Крео, ЧРД! Бъди здрава и щастлива!
Дари М, да ти е живо и здраво християнчето!
Дени, аз май няма да мога да дойда на общия рожден ден, че ще ме завихри предизборна кампания, но ако в София си правим, както беше предложила Мерелин, ще се опитам да присъствам...
Мишолин от вчера има нов номер - вади бибата от уста и ми я бута да види аз как я смуча...След което се залива от смях!  baby_neutral Иначе за протокола - имаме си 6 зъба... Пристрастени цицоманковци сме. Няма да ни е скоро отбиването, въпреки че сучем сутрин и вечер само, а при екстрени ситуации - и нощем. Grinning
Рени, мерси за изгрева, страхотен е! Hug
Черпя ви пък сега за здравето на едно ново бебе. Приятелката ми роди тази нощ един четирикилограмов Йоан! Тежко е било секциото,
повече я боли от първата операция,
та дано всичко е наред!

Последна редакция: вт, 25 сеп 2007, 11:51 от masha

# 93
КРЕО, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! Пожелавам ти здраве, любов и късмет! и защо не още един юнак, или може би принцеса..  bouquet  bouquet  bouquetХубаво изкарване на празника и голяяяям и хубаааааааавв подарък  Mr. Green \не визирам килим... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

ДИЛ, ДЕНИ, мерси за загрижеността и рецептата, но...нямах Tiredсили за изпълнението и.Дани не можеше да спи спокойно, плачеше, въртеше се....Цяла нощ сме луднали..Има прозрачни сополета, а мен ме боли гърло. В крайна сметка звъннах на хомеопата, та ни даде предписания и се надявам утре да съм на бойна нога Hug Hug HugЗа КАРИЛ лесно нЕма, но и лесно се не дава #2gunfire

МАША, искам НОВАТА СПИРАЛА ДЕТО Я РЕКЛАМИРАТ ПО ТВ-то, от едната страна къса четка и дълга отдругата...Била около 8 лв. ИСКАМ черна...Четох много добри отзиви и я искам. Нека доставянето да започнееее ...С Е Г А!!! Mr. Green Money

ЦВЕТИ,  Praynig

# 94
  • София

Тук може да видите нашите снимки. Ще махна връзката довечера или утре, защото не искам да остава тук.

Последна редакция: ср, 26 сеп 2007, 10:59 от София

# 95
 Hug Страшни снимки! Peace

# 96
Честито християнче на Дари!
Честита годишнина на лъчезарното семейство на Ивето!
Честити рождени дни на Мариянка и Крео! От щастие и късмет да не се отървете!
Предлагам да се срещнем в четвъртък, ако искате, по обяд, и да посетим магазинчето, което Клюки предложи за джвъчките за празника. Много не си представям мъниците да позволят носене на някакви чудатости по главите, примерно, но да напазаруваме окраса... newsm78

# 97
ЧЕСТИТ РОЖДАН ДЕН НА КРЕО И ГАДАМЕР НА ПАТЕРИЦА

ЧЕСТИТО ХРИСТИЯНЧЕ НА ДАРИ
ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА НА ИВИЧЕ

не съм писала скоро но Ина точи едни сополи защото е тръгнал 8-мия зъб и е страшно кисела когато дойде време да заспи защото се дави и хлипа
Бързо оздравяване и на другите болни ноемврийчета
Лина -ще ти пратя номер и на отеца извършил кръщенката защото там кръщава само той
Целувки и приятен слънчев ден

# 98
София, не знам как точно да определя снимките - много, ама много са добри, сред тях има невероятни попадения. Много лично ми подействаха. А Борис е пораснал много!

# 99
Мариянка и Крео да сте живи, здрави и безкрайно щастливи!
Дари, честито малко, сладко християнче!
Diama, и Вики спинка по същи начин - ако не през час то максимум през два ще започне да мрънка. Сложила съм си едно походно легло в неговата стая и като стане нетърпимо да обикалям от стая в стая - направо лягам до него на походното. Според мен ги мъчът зъбетата, пък и много сънуват - аз го чувам как понякога се смее на глас в съня си или пък си пляска за нещо... и най-често е мрънкането!
Прекрасна е идеята за празнично облекло, но да си призная нямам идея от къде да купя нещо по-празнично на Виктор.
Деничка, много хубави торти!
Аз съм се застягала за рождения ден на Вики. Ще го направим на едно с кръщането. Сега съм на тема торти  Whistling
Карил, ако Дани изобщо вече не иска количката, може да пробвате от триколките. Вече возя Виктор навън само с триколката, че в количката е такова цвилене, дране и опъване... ако ме видят по улиците от УНИЦЕФ в този момент директно ША ми го вземат!  Naughty  Та накрая и аз кат теб - на ръце, ама бутам и количката...

# 100
  • София, Дианабад
Честит рожден ден, Крео!  newsm51
Марианка,  и на теб на патерица!
Да сте живи и здрави, много обичани съпруги и майки и да ви се сбъдват винаги мечтите
newsm10

Благодаря ви за честитките smile3521, още не мога да пусна снимки, че чакам тези от девер ми  Sad

Петя, как е Моника? Днес се чухме с Мони, специални поздрави изпраща на всички  Laughing
Дени, тортитe са страхотни! Казвdй с какво да помагаме от София, че си представям как ще се нагърбиш със 100 задачи. Днес се опитах да ти пусна паричките, но плащаха пенсии, разбираш защо не успях... Sad
Весе, за четвъртък ще се класираме на среща, само транспорт да има Laughing
Маша, добре сте се завърнали! Липсваше ни  Laughing
А какво стана със списъка на детските клубове?
Да пишем впечатления от тези, които сме посещавали и ако искате аз мога да направя списък и Дени да го качи на 1 страница на темата?

Последна редакция: пн, 01 окт 2007, 10:03 от Дари М

# 101
Момичета забравих да ви попитам дали давате на дребосъците /и ако не давата знаете ли от кога може да се дават/: зрял фасул, леща, зеле и зелен бобецццц  newsm78

# 102
  • София, Дианабад
T@LI, зрял фасул, леща и зеле май след1 годинка, макар че Борис  е захранен с леща и зеле, но в много малки количества. Зелен боб спокойно давай. Simple Smile

# 103
Момичета забравих да ви попитам дали давате на дребосъците /и ако не давата знаете ли от кога може да се дават/: зрял фасул, леща, зеле и зелен бобецццц  newsm78

T@LI, Тедката от около месец яде зеле и зелен фасул...дават ги от кухнята...вчера например яде ястие зелен фасул, а утре ще хапва месо със зеле...незнам дали е от яденето, но напоследък доста си попръцква младежът, при това и звучно Mr. Green
Лещата и зрелият фасул ги дават след годинката, поне в нашата кухня е така Peace

kalynka, заповядай при нас!  bouquet

# 104
  • София
Маша, Мина, благодаря за добрите думи за снимките Hug Ние с мъжа ми си падаме по фотографията, любителски, но се стараем да ставаме все по-добри Sunglasses

На морето беше страхотно, още не знам на кой свят съм, София е пренаселена и недружелюбна, добре поне че времето е хубаво...

Общи условия

Активация на акаунт