Отговори
# 315
И какво сега, от кога искате снимки?
Аз пуснах от 18-я рожден ден.
Ето Ви една, от таблото на отличниците пък, може би 87-ма bowuu

аватар, молим.

само аз ли се прецаках?

май да  Twisted Evil

# 316
аватар, молим.

само аз ли се прецаках?

Аз довечера или утре най-късно. Макар че още съм в шок и ужас от тогавашната си прическа и ми трябва силна воля, за да пусна снимката  hahaha

# 317
  • някъде ... тук ...
Айде, Джули, не си сама Laughing

# 318
  • София
Аз довечера или утре най-късно. Макар че още съм в шок и ужас от тогавашната си прическа и ми трябва силна воля, за да пусна снимката  hahaha

Я, я, я дай да видим smile3508

# 319

Сеирджийка... Mr. Green
Ша изтраеш до довечера  smile3534
И недей да ми търкаш кунки, ами търси снимка за аватар  Crossing Arms

# 320
  • София

Сеирджийка... Mr. Green
Ша изтраеш до довечера  smile3534
И недей да ми търкаш кунки, ами търси снимка за аватар  Crossing Arms

Аз съм си я намерила, ама чакам да ми дойде кефа да я преснимам и кача тука Mr. Green

# 321
Аз съм си я намерила, ама чакам да ми дойде кефа да я преснимам и кача тука Mr. Green

Ти си в по-изгодна позиция от мен - няма как да е по-страховита от сегашния ти аватар  hahaha

# 322
  • София

Ти си в по-изгодна позиция от мен - няма как да е по-страховита от сегашния ти аватар  hahaha

На аватара ми е снимката от дипломата Twisted Evil

# 323

На аватара ми е снимката от дипломата Twisted Evil

Тогава май си кърмила още, щот кат гледам имаш бая цица Whistling

# 324
Скок на аватар, да не и е самотно на Джули - снимка от диплома за средно образование с печат. Година 98ма Whistling

# 325
Скок на аватар, да не и е самотно на Джули - снимка от диплома за средно образование с печат. Година 98ма Whistling

Тцъ, тцъ, безсрамно красива си. Сега, след теб как да си сложим и ние снимките  Mr. Green

# 326
  • някъде ... тук ...
Аз явно не съм в час  ooooh! Снимка от диплома трябва така ли?
Аз от средното нямам, защото не е у мен, имам от университета.

# 327
Аз явно не съм в час  ooooh! Снимка от диплома трябва така ли?
Аз от средното нямам, защото не е у мен, имам от университета.

Не е задължително. Идеята е да си пуснем снимки, тип паспортни от периода - 16-20 години да речем. Снимката от дипломата е само вариант.

# 328

Хахахаха, тогава бяха луди, млади години - всичко беше прекрасно. В следващото предствяне ще сложа някоя снимка от бременността и ще пообсъдим кой е Фрии Уили и има ли почва в този форум Wink.

# 329
  • някъде ... тук ...
Ок, намерих някаква Peace

Общи условия

Активация на акаунт