Обувки с хоризонтален ток???

• 9 441
  • 191
  •   1
Отговори
# 90
  • Sf
Непременно ще си поръчам такива! Ау, само да съм модна европейка по американски.

Отначало помислих, че някоя от вас си търси обувки с хоризонтален квадратен ток - бързоходки им казвам аз, обаче като отворих темата, хехе  Mr. Green

Какво ли не измислят вече хората, за да са оригинални... Представям себеси как вървя с такива обувки и изведнъж в най-големия ми бяг по задачи, обувката се сцепи през средата, точно до тока, хохохо  Mr. Green То с обикновени обувки си губим я капачета, я откъртваме ток даже, та с тези ли.

Но висшата мода си е друго нЯщо  Laughing

# 91
Ужасни са  #Crazy

# 92
Тази вечер в Пълна промяна Кремена Халваджиян беше с такива обувки.....Ужас.

# 93
Kremena ne moje da propusne prosto.No li4no na men mi haresaha kak i stoqt.

# 94
Вярно, че Кременчето сега е в студиото на Пълна промяна точно с такива чепици.
Това не са обувки за всеки, твърде екцентрични са.

# 95
Otkakto gi vidiah na neiniq krak iskam i az takiva.Ako niakoi znae kade moga da gi nameria v Bulgaria neka da mi kaje.

# 96
  • Все на втория етаж
Вярно, че Кременчето сега е в студиото на Пълна промяна точно с такива чепици.
Това не са обувки за всеки, твърде екцентрични са.

И аз ги видях. На нейния крак ми допаднаха, аз обаче не се представям с такива обувки.

# 97
 Joy Баси гадните обувки. На луди ни правят вече Tired

# 98
  • E-CLM & CH-VD
Otkakto gi vidiah na neiniq krak iskam i az takiva.Ako niakoi znae kade moga da gi nameria v Bulgaria neka da mi kaje.

Започва сееее Mr. Green

# 99
Ееееее дайте снимка на Кремена с това чудо, чак не мога да повярвам. Mr. Green Mr. Green

Как ходеше???

# 100
Ееееее дайте снимка на Кремена с това чудо, чак не мога да повярвам. Mr. Green Mr. Green

Как ходеше???
Не я дадоха да ходи, но само там беше камерата, в обувките и татуто й! Направи ми лошо впечатление!

# 101
 hahaha знаех си

# 102
Не ми харесват Sick

# 103
е то и на слоницата от зоологическата градина няма да и харесат, защото няма да може да си напъха стъпалото в тях Simple Smile

ето това е сайта на дизайнера, има филмче от последното ревю, голяма част от жените са с такива обувки и си ходят съвсем нормално (до колкото се ходи нормално на висок ток):

http://www.marcjacobs.com/

ако бях жена и бях достатъчно стройна и имах достатъчно пари бих си купила  Flutter

# 104
Мдам...
Разрових се и открих,че първи ги е представил в колекцията си Junko Shimada: http://www.junkoshimada.com/fullpage.html
Този вариант,като че ли бих го възприела...

Последна редакция: чт, 27 сеп 2007, 13:45 от Diorella

Общи условия

Активация на акаунт