ФЕВРУАРСКИте бебоци - малки, сладки мушмороци

• 10 809
  • 284
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Здравейте Simple Smile
Честит рожден ден на АлинаДа е жива и здрава и много да слушка мама и тати
Благодаря и аз за поздравите. Валентинката обаче днес голям номер ми направи, спи вече от 1 час и после следобяд няма да спи. Вече май режим трябва да й се прави, дето хич не съм по режимите, ама така не става. Сега ще излезем и после пък трябва да се прибираме да хапва, изобщо...
За палеца и бибата - Валето никога не е искала биба, прибрала съм я от 3-ия месец като ненужна вещ Simple Smile. По едно време си смучеше палеца, ама това беше към 2-ия 3-ия месец и после изведнъж спря за моя радост. Та ние в това отношение сме тип топ - ни биба, ни палец, само дето ми ползва цицата за приспиване, ама и това ще отмине все някога Simple Smile

# 196
а Дари е фенка на бибероните,играе си с нея,вътри я ,размятва я и т.н.понякога си я взима и си заспива с нея Heart Eyes.но пък напоследък взе да заспива в 22:30,а сутрин спи до 9:30,не че ми е проблем на мен/даже е супер-наспивам си се Laughing/,но май трябва да е по-ранобудна Wink.при вас как е  newsm78

# 197
  • София
Уффф а пък Петето е голям превърженик на палеца Sad.... въобще не уважава бибата и по никакъв начин не мога да я накарам да я задържи в устата си Blush, освен един кратък период когато я ползваше за чесалка hahaha
Но поне се успокоявам с това, че лапа палеца само като й се приспи, и щом заспи го маха ....през деня въобще не се сеща за него newsm78....някакви идеи как да я откажа newsm78

а Дари е фенка на бибероните,играе си с нея,вътри я ,размятва я и т.н.понякога си я взима и си заспива с нея Heart Eyes.но пък напоследък взе да заспива в 22:30,а сутрин спи до 9:30,не че ми е проблем на мен/даже е супер-наспивам си се Laughing/,но май трябва да е по-ранобудна Wink.при вас как е  newsm78

Киша, Криси ми беше така, дори и сега има такъв режим. Проблем ми е само като я вдигам за детска Laughing Докато Петя е корено различна, заспива по часовник към 19:30-20:00 и става в 6:30 сутринта ooooh!

# 198
Честит Рожден Ден на Алина ! Желая и щастливото и безгрижно детство!
Честити месечинки и на всички празнуващи бебоци!

Ние не смучем пръсти ами само биба слава богу и се надявам да не почнем за напред.

# 199
Аз победих и палеца и биберона.. Ники си сучеше много усилено палчето.. после баба му го научи и на биберон.. редуваше ги но никога не съм го оставяла нито да заспива нито да си суче палеца през другото време.. ама аз съм трагичен случай - спя дълбоко но ако чуя че смуче палец се събуждах.. и го взимах и му давах гърда.. в резултат: не си сучем палеца, но като се събудим не заспиваме докато не дойде мама да ни гушне.. Бибата ч скрих преди 2 седмици и от нея го отказах докато не му е станала навик..Фукам се защто 5 м се борих с палеца и е имало защо..
П.С. изчезвам че ми изяде лаптопа това дете.. вече отпечта един зъб

# 200
  • Бургас
Честит рожден ден на малката Алина!
Честито и на всички растящи бебоци!
Мария определено е фен на естествените си биберони Mr. Green. Купила съм й каучукови на chico,но само ги ръба.Нали няма зъби.
Относно спането направо ме е срам Embarassed.Мария спи при нас,ляга си с нас около 11h и сутрин спим двете докъм 10h amiiii

# 201
  • насън...
здравейте момичета,

нямам време много да пиша, щото по цял ден сме навън...само вечер ви прочитвам докъдето сваря преди да заспя пред компа...:Simple Smile сега си намерих заместник за малко...

да се отчетем, че вече и ние сме в групата на сополивите:(...тва явно е някакъв гаден вирус, който ни повали всички в къщи...чувствам се като парцал...така ме цепи тиквата, че две не виждам...а мен рядко ме боли глава...и двете с петка сме кисели щото ни никнат зъби:)..аз си влача 3 мъдреца вече 10 години и е некъв кошмар за няколко дни през два-три месеца...на всичкото отгоре тъкмо ми дойде и определено не е по-леко от преди, даже напротив...уф...но най-гадното е състоянието на петето..температурата спадна, но и е толкова запушен носа, че не може да диша...зачервява се и аха да се задуши...ужасно е:(...та в тази връзка да попитам някой от вас ползваше хомеопатични капки за нос - да сподели...мен малко ме е страх на своя глава да давам...не знам какво да правя...а осцилококцинума по колко давате? нашата педка е от много крайните и все ни ги изписва едни...виброцим изписа - капки - ама някъде в нета четох, че са мнг силни и са с антибиотик...не знам може пък да сме за по-силни капки в крайна сметка...
ох...така се надявах да ни се размине...и тъкмо си мислех, че се е разминало...ама аз каквото си помисля...и за хубаво и лошо все става...навремето гледах един филм в брандон лий (син на брус лий) и си мисля "добре поне, че той е жив" и ако щете вярвайте на другия ден във вестника, чета, че е убит.........сигурно имам някакви гадателски способности...улавям вибрации...абе беш ли му м***** кво е ама е страшничко...
и в тази връзка искам да споделя нещо, щото ще се побъркам инак...
сънувах ужасен кошмар............сънувах петя умряла, че я няма вече.....толкова ужаснооооооо....толкова рев....и беше замесена една от вас...събудих се и не знаех на кой свят се намирам...само чух гласа на петето от кошарата и помислих, че сънувам...ох...много беше странно...докато се опомня, че това все пак е реалността и тя е жива и е до мен....

и накрая да не пропусна да поздравя всички за рожд. дни и месеци..Simple Smile всичко най-хубаво от ношето сополиво семейство.....Simple Smile
сори, че май доста дълъг стана поста...при мен е така...като не пиша често...

Последна редакция: вт, 02 окт 2007, 15:25 от Amen

# 202
  • София
До колкото знам във Виброцил-а няма антибиотик Thinking
Често се изписва за малки деца, давала съм на Криси, също и на Петя ...има отпушващ ефект http://bezrecepta.abv.bg/vibrocil.html#g5 
Потърси второ лекарско мнение, след като не си съгласна с педиатърката, но лекувай хремата Peace

# 203
Ние още сме с хрема , хомеопатичните капки , които аз споменах са Euphorbium (то всъщност е спрей , което много улеснява слагането) , ама ефект няма при нас. Габи още пие и антибиотик от който е с разстройсво и от днес с подсечено дупе  #Cussing out

Maktub , честита ти пораснала Алина , да е здрава , усмихната и лъчезарна !!!
Беше ме питала за секрет от носа , във връзка с антибиотика. Не са ни взимали такъв , аз доколкото разбрах доки го изписа заради оголемени сливици и зачервено гърло, а не заради хремата.

# 204
  • София
Привет и от нас  Hug
Честито на всички пораснали мами и бебоци на които сте пропуснали да честитим bouquet Всичко най-най-най....... Ама с какви вкусотии черпите - клавиатурата ми е цялата в лиги.
Много сте активни  smile3523- не мога да ви насмогна. Тъкмо поизчета какво сте изписали и се наканя да драсна нещо и мрънчо се сети за мен  mamma и така от няколко дни. Бебоци вече не иска ама грам да седи самичък, едвам се отскубвам да скоча до WC-то. Трябва или да си играем, или да се носим а ако не съм публика  smile3501.
Та по засегнатите теми:
Зъби - нямаме. Мъчат ни, будим се по найси пъти на нощ. Надявам се скоро да избиват.
Палец - биберон. За палеца не се сеща, дори и ръцете вече не ги яде, но за сметка на това бибата ни е любима. С нея заспива, а като я изпусне успява сам да си я намери и сложи, а ако е на някое закътано място плаче и мама му я дава. Как ще се оттучваме, не знам, но май е за предпочитане пред палеца.
За спането. Николай вечер заспива към 21.00, което е супер, но сутрин ме буди с песен към 6.30  ooooh! Днес се успа до 7.00 и бях много хепи. Иначе през деня днемва 3 пъти след манджа за по 30-45 минутки.
Amen, знам, че ако сънуваш, че някой е умрял значи ще му "умрат" ядовете. Така че сънят ти е хубав  Peace
Ами това е засега от нас. Отивам да положа морно д..е до бебоци, че след малко ще се събуди пълен с енергия и свежи идей за прекарване на вечерта  newsm44

# 205
  • София
Честит рожден ден на Алина    bouquet

Честито и на всички празнуващи бебоци   party002 newsm67  Party Time Tada

# 206
ние днес бяхме на педиатър-Дари е 9320гр ooooh!,едва я измерихме на височина-75см /около/,избиват й още сумати зъбаци Close и може да не се спи,отгоре на всичко е сополива/май от това Thinking/и след малко ще се борим с Коларгола #Crazy.едва й сменям памперсите,а на нея й е особено забавно Joy и затова често изпускат,но на нея въобще не й пука Wink

# 207
  • София
Здравейте Simple Smile
Валето заспа в 8:30, после се събуди към 9. сега сигурно ще се събуди в 12 и ще иска да играе Sad
ама така е, тя всеки ден спи по различно време през деня и от това й зависи кога ще заспи за нощен сън. Ако заспи някой път към 7 до 8 примерно, после задължително откарва игра до 12 през нощта и с нищо не мога да я приспя. После задължително ми се буди 3-4 пъти през нощта. Щастливки сте мамите дето бебоците спят или ставате само по веднъж.
Киша и Валето тежи към 9300, защото на два дигитални кантара излиза по толкова. и аз вече едвам я вдигам, особено през нощта като ставам сънена сънена, направо ми се струва, че е 20 кила. На консултацията ще видим колко ще я измерят де с техния кантар отпреди 2 века Simple Smile Иначе напоследък хич не иска да яде, любимите пюрета ги плюе, кашата на Блевит също, която на мен много ми допада. Научила е един странен начин за изкраване на храна от устата, дано скоро отмине.
Лека нощ от мен.

# 208
  • София
Явно днес е денят на 9300гр - и ние сме толкова и сме се извисили на 82 см.

# 209
Амен, мисля, че този сън в такъв период от живота има различно значение. Мисля, че просто ума ти си е поиграл на "какво ще стане, ако..."

Благодаря на всички за пожеланията!  Hug И Алина ви благодари! Еми, бях ли ти споменала, като се видяхме, че ще ходи на балет? Или си телепат, или аз съм съвсем изфирясала и не помня... Днес беше за първи път и е много доволна  Grinning
Явно добре сте стискали палци за чаршафа и той стана  bowuu Ето ви още една почерпка, този път по-реална  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт