Дали е свършил в мен??

• 48 289
  • 219
  •   1
Отговори
Здравейте.
Моля ви трябва ми компетентно мнение, мисля, че съм бременна, но ми се струва, че е още много рано за тест. Последно ми дойде на 20.12.13. правихме секс на 28.12 след това на 04.01.14. и на 08.01.
На 04.01. мисля, че той свърши в мен, питах и той каза че не и че е свършил в себе си и 100% нямало нищо, но аз се почувствах някак си странно, малко преди да си го извади почуствах нещо като пулсации и после бях доста по-мокра от обикновеното. Дали е възможно да е свършил в мен без да е разбрал? Моля ви кажете ми ако знаете нещо по темата наистина много е важно, пък и честно казано страшно много се надявам да съм бременна. Ако може да ми кажете и кога най-рано мога да си направя тест за бременност също ще съм ви много благодарна!
Предварително благодаря и стискайте палци да е така както си мисля Simple Smile)))

# 1
Как точно е свършил в себе си? Ами като ти закъснее си правиш теста

# 2
Свършил в себе си?...  newsm78

Може да е свършил в теб, без да е разбрал, да. Той иска ли бебе от теб?

# 3
  • Лутаща се
Как точно е свършил в себе си?

Вероятно е свършил в шепата си?  newsm78
Знам ли. Веднъж ми се случи един мъж да постъпи така, та е възможно

# 4
И аз не го разбрах това свършване в себе си.  Mr. Green И друго не ми е ясно - той иска ли бебе или само ти? Защото ако и двамата го искате, не разбирам защо той не свършва в теб.  newsm78 Ако сте правили секс без да се пазите има вероятност да си забременяла. Изчакай още няколко дни и си направи тест.

# 5
Има такова нещо, технически се нарича "ретроградна еякулация".

Доста трудна техника. По-лесната е да се излъже.

# 6
Тук никой няма как да знае дали партньорът ти е свършил в теб или е свършил извън теб, освен някоя врачка. Но такова нещо като
Цитат
свършил в себе си
няма.
Предполагам си наясно, че бременност може да настъпи и без партньора да свърши вътре в жената, ако не е ползван презерватив или други средства за предпазване от бременност? Ако не си наясно, е добре да се информираш по въпроса.
Тест за бременност можеш да направиш няколко дни след датата на очакваната менструация. В много редки случаи, тест направен преди датата на менструацията може да отчете реален резултат.

# 7
Ако не си бременна, предлагам следващия път някоя от бг-мамите да се яви като доброволка и да свети с фенерче, където трябва, по време на акта, за да знаем със сигурност свършил ли е в теб, или - не.

# 8

Доста трудна техника. По-лесната е да се излъже.
Едва ли го умее тоя младеж напет.

# 9
Свършил е в шепата си, да. По принцип иска да имаме деца, но не на този етап, според него още не сме напълно финансово стабилни и т.н. А ако си направя сега тест най-вероятно няма да отчете нали?

# 10
smile3521

Иначе темата ми мирише на пързалка и вероятно е пусната от хлапе, което се чуди дали ще върже гаджето.   Sunglasses

# 11
Рано е още за тест, изчакай поне 1 ден закъснение.

# 12
smile3521

Иначе темата ми мирише на пързалка и вероятно е пусната от хлапе, което се чуди дали ще върже гаджето.  Sunglasses
ИЛи от някой онанист.  hahaha hahaha

# 13
Дори и темата да е пързалка, аз поне научих нещо ново, а именно що е то "ретроградна еякулация". Както каза преди време една съфорумка: "Знаех си, че този форум ме прави по-умна!" Mr. Green

# 14
Аз все повече се изумявам колко неграмотни хора правят бебета...
а същевременно колко от интелигентните се борят с репродуктивни
проблеми.

На някои наистина им трябва човек при секса да свети.

Освен това не мога да си представя, че има сексуално активна
жена, която не може да разбере по мирис и консистенция след
акта какво се е случило. Освен ако наистина не е от ония, дето
като слепи животинки се онождат, после отиват като добичета
в родилното...абе тъжна работа...

http://en.wikipedia.org/wiki/Retrograde_ejaculation

Ето, за ограмотяване. За да му се случи на мъж това, или има
заболяване, или практикува тайни китайски учения.

Малко вероятно Ганьо Балкански да му се случат и двете,
той си е здрав български оплодител Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт