Дали е свършил в мен??

• 48 277
  • 219
  •   1
Отговори
# 210
Пак ми е интересно...значи- искам бебе, то си е почти свещено женско
желание.

Ама някак винаги съм си представяла, че това трябва да стане от огнена
взаимна прегръдка, от която и двамата избухват в неповторим оргазъм...
не от полвинчато несигурно изпразване.

Някак няма да ми е кеф детето ми да е заченато така...

И сигурно детето ти ако е заченато така ще го върнеш- рекламираш.

# 211
Водиш си календар кога правиш секс???

а може би прави секс по календар Simple Smile

# 212
Видяхте ли сега новата визия на форума кво направи?  Mr. Green
Току що си го помислих същото и аз

# 213
В темата нямаше да има нищо смешно по принцип. Но да питаш Милото дали е изтървало, той да ти каже не и ти пак да се чудиш "Ама дали пък ?". Ми не си е не. Я да мислим трезво. И защо по дяволите си помним на коя дата сме правили секс?
Айде ние от една година и нещо правим опити за бебе, налага ми се да помня. По преди да навършим заветното време осъзнати опити не съм си давала зор. Кога падне.
Директно питам авторката: Само с милото ли си била в този период? Може и да е груб въпроса, но пък е реален. Защото ако има бебе и Милото е убедено, че не е изтървало става страшно.

Да, само с него съм правила секс, а датите не ги помня, просто си водя календар, кога правим секс, кога ми е дошло, колко време ми е бил цикъла.
Водиш си календар кога правиш секс???

Да, не мисля че е нещо грешно и неправилно, водя си календар и за страшно много други неща  Embarassed

# 214
И един тест за интелигентност да вземат да направят.

А защо не и тест с детектор на лъжата...

"И сигурно детето ти ако е заченато така ще го върнеш- рекламираш. "

Няма начин да е така.

# 215
  • Бургас
В темата нямаше да има нищо смешно по принцип. Но да питаш Милото дали е изтървало, той да ти каже не и ти пак да се чудиш "Ама дали пък ?". Ми не си е не. Я да мислим трезво. И защо по дяволите си помним на коя дата сме правили секс?
Айде ние от една година и нещо правим опити за бебе, налага ми се да помня. По преди да навършим заветното време осъзнати опити не съм си давала зор. Кога падне.
Директно питам авторката: Само с милото ли си била в този период? Може и да е груб въпроса, но пък е реален. Защото ако има бебе и Милото е убедено, че не е изтървало става страшно.

Да, само с него съм правила секс, а датите не ги помня, просто си водя календар, кога правим секс, кога ми е дошло, колко време ми е бил цикъла.
В такъв случай чисто човешки ще ти кажа само едно. Изчакай мъжа си да прояви желание за дете. Не го притискай. Защото това не е правилно. Нямаш моралното право да вземеш такова решение сама.
Дано нещата ви се подредят.

# 216
Видяхте ли сега новата визия на форума кво направи?  Mr. Green

Точно това си мислех. Никога иначе нямаше да я открия тази тема.

Въпроса не е толкова  в това, че тя не го пита иска ли, а в неграмотно поставената тема.  "Свършил в себе си" е култово!

# 217

Да, не мисля че е нещо грешно и неправилно, водя си календар и за страшно много други неща  Embarassed
[/quote]
това си е знак  за някакво психично разтройство ,но не знам кое по-точно

# 218
Абе хайде стига с тези глупости, надежди ,деца , обожания и простотии.
ХУБАВО РАЗБРАХ -ИСКАТ ДЕТЕ ,ПРАВЯТ ГО ,АМА ЗАЩО ПУСКАТ ТЕМА ,КАТО ЕДИН ТЕСТ СТРУВА 4-5 ЛВ БЕ .

Кое е простотия и глупост? Надеждата, децата или нещо друго....

# 219
Няма лошо календарчето, направи си и карта на влагалището и отбелязвай сперматозоидите с X.

Общи условия

Активация на акаунт