Дали е свършил в мен??

• 48 334
  • 219
  •   1
Отговори
# 195
  • Бургас
Аз обаче съм сериозна в последния си коментар. Има ли още един в картинката?  Авторката може и да не отговаря на въпроса ми /че е директен/. Но ако има бебе и мъжа и е сигурен, че не е изтървал ще стане филм голям.  Peace

# 196
Изобщо не става дума за аборт в случай на сигурна връзка, става дума да забременееш умишлено, без да го питаш! Никой не говори за аборт. Но аз пък съм за тях. Не съм правила, но ги подкрепям, в зависимост от ситуацията. Но да не изкривяваме темата.

# 197

Авторката, темата ти отдавна се превърна в зрелищна арена. Помоли модератор да я заключи.
Преди време наистина тук можеше да получиш адекватен съвет и отговор, без да те ръфат и да ти се присмиват разни отракани лели. Имат си едно понятие с което се кичат- ССФ  и всеки, който не отговаря на него, бива безмилостно сдъвкан и изплют.
Много жалко, че бг-мамма се превърна в едно жалко място, в което разни недооценени и недоклатени лели се надцакват.  

Аз лично не мисля, че на въпроса "Дали е свършил в мен??" може да се отговори адекватно във форум или където и да е другаде, от хора, неучаствали в действието... И адекватни съвети все пак бяха дадени.

# 198
В темата нямаше да има нищо смешно по принцип. Но да питаш Милото дали е изтървало, той да ти каже не и ти пак да се чудиш "Ама дали пък ?". Ми не си е не. Я да мислим трезво. И защо по дяволите си помним на коя дата сме правили секс?
Айде ние от една година и нещо правим опити за бебе, налага ми се да помня. По преди да навършим заветното време осъзнати опити не съм си давала зор. Кога падне.
Директно питам авторката: Само с милото ли си била в този период? Може и да е груб въпроса, но пък е реален. Защото ако има бебе и Милото е убедено, че не е изтървало става страшно.

Да, само с него съм правила секс, а датите не ги помня, просто си водя календар, кога правим секс, кога ми е дошло, колко време ми е бил цикъла.

# 199
Абе хайде стига с тези глупости, надежди ,деца , обожания и простотии.
ХУБАВО РАЗБРАХ -ИСКАТ ДЕТЕ ,ПРАВЯТ ГО ,АМА ЗАЩО ПУСКАТ ТЕМА ,КАТО ЕДИН ТЕСТ СТРУВА 4-5 ЛВ БЕ .

# 200

Аз лично не мисля, че на въпроса "Дали е свършил в мен??" може да се отговори адекватно във форум или където и да е другаде, от хора, неучаствали в действието... И адекватни съвети все пак бяха дадени.
МОже само част от материала да е в нея, да има и в шепата.

# 201
deess, Jeni_E, kremika, Lili Sirakova, Mamacita Bandida, Mary_S, megg, petrunka, Plamache_, plodovo_mlqko, Radika, sapna, tin4ety, zveti81, Бендер, Дидичка, камъчка, малката лисичка, Мира 77, облачето хей, случайна непозната,  (+ 19 Скрит/и) и 16 Гости преглежда(т) тази тема.

Авторката, темата ти отдавна се превърна в зрелищна арена. Помоли модератор да я заключи.
Преди време наистина тук можеше да получиш адекватен съвет и отговор, без да те ръфат и да ти се присмиват разни отракани лели. Имат си едно понятие с което се кичат- ССФ  и всеки, който не отговаря на него, бива безмилостно сдъвкан и изплют.
Много жалко, че бг-мамма се превърна в едно жалко място, в което разни недооценени и недоклатени лели се надцакват.  

Доста епитети си използвала. Трябваше да помислиш преди да го напишеш това грандиозно заключение. Нито сме недоклатени, нито отракани. Аз лично си гледам сама детето, но не съм забременяла нито с измама, нито от стискане в шепата. Авторката щом е достатъчно зряла да прави секс, да беше влязла в гугъл да се поограмоти малко и тогава да пише. Посмяхме се , но мястото на подобна тема едва ли е в " искам бебе". Щом споделя с нас, значи си поема негативите.

# 202
Пак ми е интересно...значи- искам бебе, то си е почти свещено женско
желание.

Ама някак винаги съм си представяла, че това трябва да стане от огнена
взаимна прегръдка, от която и двамата избухват в неповторим оргазъм...
не от полвинчато несигурно изпразване.

Някак няма да ми е кеф детето ми да е заченато така...

# 203
Пак ми е интересно...значи- искам бебе, то си е почти свещено женско
желание.

Ама някак винаги съм си представяла, че това трябва да стане от огнена
взаимна прегръдка, от която и двамата избухват в неповторим оргазъм...
не от полвинчато несигурно изпразване.

Някак няма да ми е кеф детето ми да е заченато така...
Joy  АБЕ МАЙ МАЙ ТОВА СЕ Е СЛУЧИЛО

# 204
Вие се смеете,но аз зарязах едно гадже,защото свършваше директно върху килима.Беше много гадно,добре че ползвахме чужда квартира за срещите си. Mr. Green
Според мен на косата би било най-добре Laughing Чист протеин е това Grinning
Авторке,щом си водиш календар,значи си правиш и планове...

# 205
Подозираме, че пичът може да е имал незабравим оргазъм,
сега питаме авторката тя знае ли какво е това животно...

# 206
В темата нямаше да има нищо смешно по принцип. Но да питаш Милото дали е изтървало, той да ти каже не и ти пак да се чудиш "Ама дали пък ?". Ми не си е не. Я да мислим трезво. И защо по дяволите си помним на коя дата сме правили секс?
Айде ние от една година и нещо правим опити за бебе, налага ми се да помня. По преди да навършим заветното време осъзнати опити не съм си давала зор. Кога падне.
Директно питам авторката: Само с милото ли си била в този период? Може и да е груб въпроса, но пък е реален. Защото ако има бебе и Милото е убедено, че не е изтървало става страшно.

Да, само с него съм правила секс, а датите не ги помня, просто си водя календар, кога правим секс, кога ми е дошло, колко време ми е бил цикъла.
Водиш си календар кога правиш секс???

# 207
Абе хайде стига с тези глупости, надежди ,деца , обожания и простотии.
ХУБАВО РАЗБРАХ -ИСКАТ ДЕТЕ ,ПРАВЯТ ГО ,АМА ЗАЩО ПУСКАТ ТЕМА ,КАТО ЕДИН ТЕСТ СТРУВА 4-5 ЛВ БЕ .

Щото темата е безплатна.  Laughing

# 208
Видяхте ли сега новата визия на форума кво направи?  Mr. Green

# 209
Според мен вибрациите са били от теб и ти си свършила в него, затова най-добре и двамата да си направите тест, но не по-рано от 3тия, 4тия месец, след като е спрял да ти идва цикъла Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт