ФЕВРУАРСКИте бебоци - малки, сладки мушмороци

• 10 793
  • 284
  •   1
Отговори
# 255
  • София
упсс ..нещо ми се скапа нета Embarassed

# 256
  • постоянно
Момичета, ние почти си имаме ЗЪБ- вече се вижда, но още не се напипва.Голям зор са това зъбите- цяла нощ не съм спала, през 30 мин мрън мрън миличкия боли го.Сега  пак  е в леглото и пак мрънка- и тази ли нощ няма да се спи?  newsm78
Вили

# 257
Айде и ние май идваме в отбора на болните  Sad Дребен е с хрема а мама е с бъбречна криза. Ужас не ме бяха хващали бъбреци от както преди да забременея 5 години си правя лечебния глад. Но сега заради кърменето не мога и си позволявам много забранени неща и така става. Сега се чудя дали е от смяната на сезоните лято и  есен както обикновено или от гроздето. Абе дано не ме събори много иначе аз си търпя на болка и ще си я изкарам. Дано и дребчо се размине само с хрема и не слезе на долу че ще сме страшна картинка.
her_76 честито ви полуизлязло зъбче.
roverandom пробвах аз няколко пъти съм се качвала единия път в 1:30 единия в 24, но не отравят вратата изобщо на никой. По едно време бях решила да им спирам тока от шалтера. А вчера домоуправителката ги изловила като се прибират и им дигнала скандал за това че тормозят всички и резултата беше музика от 22:30 до 1 през нощта за отмъщение.  Simple Smile

Последна редакция: пт, 05 окт 2007, 00:50 от Mish

# 258
От горе съседите вече ме изкарват извън нерви всяка вечер се слуша музика с бас който се чува в целия ни апартамент

Ако е след 22.30 - полиция!   phoneuu

Иначе ви пожелавам да се оправяте бързо!  Hug

# 259
  • София
И ние се записваме в отора на болните - от вчера кашлица, а от днес -хрема. Явно това постоянно променящо се веме ни изпонатръшка всички.

# 260
Мish и ние имаме един съсед - младок , който си мислеше ,че ще успее да събори блока , но не успя. Нещата не се оправиха докато не се престраших да викна полиция на два пъти. В началото си мислех ,че с добра дума ще разбере момчето , но като го помолих учтиво да си изгаси басите , оня ми се пресмя. Майка му ми отговори ,че и моите синове щели да пораснат и тогава ще видя аз... ShockedТа веднъж се обадих в полицията , но беше извън часовете за почивка , но полицая ме посъветва да го дебна . Когато е в нарушение младежа / от 14,00 -16,00 часа  и от 22,00 до сутринта / да ги извикам полицаите . Първото посещение е мъмрене , второто е съставяне на акт - глоба , и третото е - съд по бързата процедура за хулиганство. Нашият герой се кротна след второто викане на полицията . Вече е тихо и спокойно Grinning

# 261
  • София
Пропуснах да се похваля  Grinning
Вчера Петето е пишкала цели три пъти в гърнето, и понеже и днес успяхме си е направо за хвалба Laughing

За комшийските истории мога много да разказвам, направо си изхабих нервите  ooooh! но единственият плюс ми е, че и двете ми деца се научиха да заспиват на много шум, бормашини, музика или гръмотевици няма проблем, но само ако са заспали на тихо.

# 262
  • София
Здравейте Simple Smile
аз може утре да дойда в мола да се видим, че ми е и по път. нали този на Стамболийски? кой ще идва и кога и къде ще се срещнем?
отиваме на разходка сега
приятен ден от мен  Hug

# 263
  • Бургас
Хайде вече всички да оздравяват  bouquet. Ние по цял ден се мотаме по улиците и най-вече в Морската градина. Моренцето е спокойно и сякаш си почива от всички плажуващи Wink!
При нас нищо ново освен обичайното лудеене. Както майка ми казва:всичко се връща. Аз съм била доста "ужасно" Twisted Evil дете. Много ми е палава моята,но пък взех без да искам да се напъхвам в някои стари дрехи Laughing
Успех на този кастинг(на тези,които ще участват) и чакам снимки!
Само последно да се поФаля.Утре в Бургас ще си правим Кърмаческа среща newsm68

# 264
И аз с хвалбите.. Ники вече си мънка тата, тати, тате... не го насочва към баща си разбира се, но е много сладко..пък една приятелка сподели, че мъжа и бил "тати", а тя била "ЦИЦИ".. много са сладки тези бебешоци...

# 265
мъжа и бил "тати", а тя била "ЦИЦИ".. много са сладки тези бебешоци...

Joy

# 266
Ехооо, какво става за утре, ще има ли среща в мола. Нас могат да ни стоварят там, ама кой друг ще идва, всички се покрихте... Rolling Eyes
Хайде пишете, моля,ч е сама не ми се ще да ходя  Crossing Arms
Приятна вечер!

# 267
  • София
Nie shte sme tam kum 10.30h

Последна редакция: сб, 06 окт 2007, 00:16 от galastra

# 268
  • насън...
anim на нас ни изписаха суметролин...бил по-добрият вариант пред антибиотиците, макар че като чета какви страхотии пише в листовката...много се чудехме дали да го даваме, защото и на други бебета със същите симптоми изписват само вит. ц., само дето ние сме си прегракнали, а това си е форма на ларингит, както и да го погледнеш....вие какво вземате?...пожелавам ви бързо оздравяване, както и на всички останали болни бебочковци...
а иначе в къщи е голям купон... движим се с маски и сумтим като дарт вейдър и прилагаме такива джедайски номера, за да я накараме да си вземе лекарствата...Simple Smile

бадемче, ако се сещаш преди време бях писала за тва дране и ти даже ме успокои, че и вие правите така...мойта госпойца види ли се на голо и почва...където свари...обикновено там където може да докопа е коремчето и от двете страни на врата - на раменцата....кошмарно е...цялата е в рани...кървави...така че е мой ред да те успокоя...ако не дай си боже са гъби - веднъж беше споменала, че переш нейните неща с вашите...опитай за малко да ги переш отделно...а ако си се дере и на други места, като нас - значи си я е хванала нервата...Simple Smile
успех...дано всичко е оки

# 269
  • насън...
ех...свате откога се каня да кача снимки, че съм ти обещала...ама все не остава кога или ме мързи...некой ден...а иначе има някои разкошни кадри, на които просто прелива нашио талаН..Simple Smile

а за кастингът не ставаме, щото още не можем да седим сами:)...то почти нищо не можем...леле какава е мързелана, не е истана само...то не че няма на кого да се метне...мама и с друго може да не влезе в историята, ама с великия си мързел белким я сколаса...мойте все ме бъзикат, че ако ме болеше колкот ме мързешеееееее.......та...понякога, когато е на кеф може да се обърне и тва е....нито пълзи, нито се изправя, нито нищо...иначе социалните дейности ги владее...тва азбуката вече я изрежда на един дъх...спокойно си казва мама, баба, да, не, всекви срички понятни и непонятни...дава боц, маха за чао....абе изобщо много активна в приказките...имам чувството, че ще проговори преди да проходи....Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт