ФЕВРУАРСКИте бебоци - малки, сладки мушмороци

• 10 791
  • 284
  •   1
Отговори
# 225
здравейте!явно се навърта някакъв вирус #Cussing out и трябва да се борим #2gunfire.желаем бързо оздравяване на всички.И Дари е сополива,но май е от зъби.вчера взех Коларгол и след като се омазах,накапах и пижамката/а май не се перяло Crossing Arms/,успях да сложа малко от тях в нослето й.сега се стичат пак кафеникаво-червени солопи /чак ме стряскат Thinking/,но да видим.носът й явно е забранена територия Rolling Eyes

# 226
А колко работа имам, не е истина... и като гледам как съм се засилила да я върша...  smile3511

Това трябваше с по-големи букви, та дано се сетя и аз да свърша нещо..
От два дена само се подканям, но никакви усилия не полагам  Confused

# 227
  • София
Искам да издам Цвети, че в новият брой на сп.Мама има една голяма и прекрасна статия за кърменето.
Браво Цвети!

# 228
  • София
Минава, минава, и гнойна даже, ама няма да се впускам в подробности - хомеопатията я нищихме вече  Mr. Green
Пожелавам на всички бързо да оздравяват и да са весели и игриви  Hug

Спомням си, но нищо не споменах в горния си пост, защото не мога да дам мнение за неща, които не съм опитвала.
А подкрепих Мяу, защото аз щях да направя същото в  тази ситуация...
Hug

Браво на Цвети   bouquet

# 229
Zdraveite:)
Otskoro vlizam i ne sam naisno kak moga da postavia snimka i moeto bebche,koeto e rodeno na 19.02 da se publikuva tuk
Ste rse radvam,ako mojete da mi pomognete:)

# 230
Zdraveite:)
Otskoro vlizam i ne sam naisno kak moga da postavia snimka i moeto bebche,koeto e rodeno na 19.02 da se publikuva tuk
Ste rse radvam,ako mojete da mi pomognete:)

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4825.0- ето тук прочети  Peace

# 231
Ох, много гадно това с болестите, бе..Нас за сега не са ни хващали, да чукна на дърво, пък за по натам ще видим...
Ние имахме интересна случка свързана със слинга. Една лелка ме фиксира от един балкон и така го ожали горкото бебе, че чак на мен жал ми стана.  Laughing Явно за пръв път виждаше такова чудо, щото репликите бяха от рода на :"Виж, виж как го носят...И му се спи, горкото". И после добавено с възмутен тон "Е, как може такова нещо!".  Ако имаше полиция наблизо сигурно щеше да я извика.  Аз не се изненадах много, защото съм чувала почти същите реплики, като ме видяха да нося бебето в самар. Явно всичко различно от количка предизвиква учудване и неодобрение....Нас квартала ни е запомнил явно, щото често се разхождаме със самара и си представям как ме одумват някои.. Whistling.  Да не говорим, че всички бабички се редуват да ми правят забележки, че е много голо детето.. Егати хората!

# 232
  • София
Все се каня да питам:
Аз ли съм единствения идиот, който носи бебе в една ръка и бута количката с друга?. Не иска диването да стои в количката и това си е  Close  и така е вече не помня откога. Какво ли не пробвам: легнал, седнал, по корем. Само на челна стойна не съм го слагала.
Sorry, ама съм афектирана и лекинко  Twisted Evil след поредното разнасяне из квартала.

# 233
О, и аз доста я нося, когато сме с количка. И все ми разправят - не я учи да я носиш, че ще свикне. Ми кво да направя, като не ще да седи в количката. За да не се счупвам от носене, когато сме далече от вкъщи си нося и слинга, та ако се налага да я нося, поне да не е на ръце, че не се издържа.

# 234
  • offshore & overseas
Все се каня да питам:
Аз ли съм единствения идиот, който носи бебе в една ръка и бута количката с друга?. Не иска диването да стои в количката и това си е  Close  и така е вече не помня откога. Какво ли не пробвам: легнал, седнал, по корем. Само на челна стойна не съм го слагала.
Sorry, ама съм афектирана и лекинко  Twisted Evil след поредното разнасяне из квартала.

Май има и други идиоти.  Mr. Green Аз например бях поставяна нееднократно в позицията на глупавия слон, когато Кали беше на седем месеца и десетина дена (тогава бяхме на море)... #Silly

Силна стратегия за тези случаи е да си взимаш придружител, който или да бута празната количка, или да носи непослушко Ники.

# 235
  • София
Силна стратегия за тези случаи е да си взимаш придружител, който или да бута празната количка, или да носи непослушко Ники.

Точно поради тази причина най-любимите дни в седмицата са ми събота и неделя. Тогава излизаме с татииииииииииии  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 236
Ники не обичаше количката докато беше легнал в нея.. сега вече бива.. Но до скоро.. има нов номер обръща се с лице назад и се вози праш... това ако не го закопчея... и е много доволен от номера си и ми се смее през прозорчето..
baby doll услугите на кой хомеопат ползваш.. боаронец или класически?
За хремата: Еуфорбиума хич не ни лови.. последно Кирязов ни изписа едни правени капки и 5 дена никаква промяна... днес слжих Клоралгол, макар да не съм му фен.. да видим.. МРАЗЯ ДА ЕКСПЕРИМЕНТИРАМ С ДЕТЕТО СИ!

# 237
  • София
И аз лепнах някакъв вирус  Confused За щастие на Ева и няма нищо засега...
Забелязах, че когато е права, пъпчето й изхвръква по някакъв странен начин, несиметрично  #Puppy dog Ще я водя до края на седмицата да я види докторката, да не би да е пъпна херния. Дано да не е, съм я оставяла да плаче, уффф...

Ели, когато се видяхме, ти спомена, че Алина ще тръгва на балет Wink  Тортата е много хубава, поздравления  Kissing Heart

# 238
Боарон.
Не харесвам Кирязов.
Ама ще ти пиша след малко ЛС.

# 239
Мале колко болни бебоци и мами направо сърцето ми се свива и ми стана  мъчно  smile3518. Нашата февруарска дружина нещо грипа май не я подмина. Дано поне бързо да оздравяват всички и големи и мънички, че лошо така.
Нашата млечница (която е бял кахър на този фон) почти отмина остана само пресипналия ни глас. За сега се пазим от вируси ама не се знае кога ще ни се лепне нещо (дано ни отмине). Иначе нощем почти, а преди обяд спим до 10-11-13 и после по улиците чак докато се стъмни.
От горе съседите вече ме изкарват извън нерви всяка вечер се слуша музика с бас който се чува в целия ни апартамент #Cussing out #Cussing out До толкова ме бяха ядосали че сънувах, че се качвам горе влизам със шут и почвам да душа собственичката на апартамента ужас (а по принцип не съм конфликтна личност ) ooooh!
Пожелавам бързо оздравяване на всички мами и болни мъничета. Лека и спокойна нощ. Hug

Общи условия

Активация на акаунт