ФЕВРУАРСКИте бебоци - малки, сладки мушмороци

• 10 798
  • 284
  •   1
Отговори
# 210
  • насън...
мактубчи...може би защото е болна и мозъчето ми щрака в 1001 посоки...абе кофти тръпка си е де...
а тортата е разкошнааааааааа.............майстор си явно.....да ти е жива и здрава дъщеричката...

аним давам от тези капки и верно е по-добре...ама го наблъскахме с какви ли не други работи детето...като ме види вече да заставам до нея се озърта уплашена да види лъжичката с поредния бълвоч...и е една такава пресипнала...от многото рев ли или защото все е с отворена уста та да диша....а най-странното е, че се оказа фен на вит. ц-то....абе тя на пюретата не зяпа с такъв апетит....а то е толкова противно на вкус....голям е образ мойта пикла....Simple Smile)

# 211
  • Стара Загора
Явно днес е денят на 9300гр - и ние сме толкова и сме се извисили на 82 см.
Ухаааа висок ерген е Никито Peace

Мактуб тортата е прекрасна. coolcool
Особено ценя такива шедьоври на кулинарното изкуство, тъй като самата аз съм малко припряна,леко непохватна  и не бих успяла да сътворя такава красота Embarassed Браво  smile3501

П.П...и аз незнаех к'во е чаршаф. Добре, че Мяу се престраши да попита  newsm03

Последна редакция: ср, 03 окт 2007, 07:57 от sier

# 212
  • София
аним давам от тези капки и верно е по-добре...ама го наблъскахме с какви ли не други работи детето...като ме види вече да заставам до нея се озърта уплашена да види лъжичката с поредния бълвоч...и е една такава пресипнала...от многото рев ли или защото все е с отворена уста та да диша....а най-странното е, че се оказа фен на вит. ц-то....абе тя на пюретата не зяпа с такъв апетит....а то е толкова противно на вкус....голям е образ мойта пикла....Simple Smile)

И Петенцето е фен на вит. С newsm53 но при всеки нов симптом, независимо дали ти се струва безобиден, трябва да ходите на лекар. В случая може само да е пресипнала, но може и да прави ларингит, и трябва да се вземат мерки ...много лесно слизат секретите надолу, и може да се усложни. Ние още се влачим болни, Петето я снимахме на ренген Sad защото лекарката чу спазъм, и сега сме с тежката артилерия от лекарства. Дано до Петък се подобри, че няма повече варианти пред антибиотика Sad

Maktub, тортата е станала страхотна Hug Поздравления !

# 213
Добро утро,
ЧЕСТИТО на патеричка на Алинка и на бебчовците, дето са пораснали. Да са живи и здрави и много усмихнати. Алина да бъде щастлива в новото начинание, а тортата и е прекрасна, браво на майстора. Peace
Аз знех, че тези торти се "викат" облечени, много ми харесват и държах сватбената ни да е такава, а не на стандартните етажи, та оттогава знам. Подозирах, че това е т. нар. чаршаф, за който говорехте, само,че се чудех това ли му е новото име.
Марти се буди вече стандартно по 2-3 пъти през нощта. Аз не му давам да цока, не е гладен почти съм сигурна.
А зъбите явно са на път съвсем, щото вчера мрънкА половин ден, а сега също е киселяк. И само я хапе долната джучка...
Виброцил и аз давах няколко пъти, по съвет на педито за хремата. Даже и аз слагах веднъж- два пъти, нищо че пише, че не е желателно при кърмене.
Ние си смучем бибата и не ни пука, давам я в екстремни случаи, засега няма симптоми на "пристрастяване" Wink
Хриси, Никчето е голям юнак станал бе, пу- пу, да расте все така.
Нинка, успех в работата, дано ти е спокоен ВИко, та и ти да си спокойна  Peace
Айде до скоро ви.

# 214
Здравейте от една мама, на която много й се спи Wink
Благородно завиждам на мамите ,чиито дечковци спят по цяла нощ. У нас такова нещо - нема SadНе се ли събудим поне три пъти през нощта - не става. Тъкмо се унесе и заспи и таткото ни като захърка и айде пак скимтене.  CloseПрез нощта съм като сомнамбул, въртя се като луда , докато му угодя на Борислав. Давам цица - понякога иска , понякога не , давам вода - още повече реве, давам биба- хвърля я през решетката. Като се укроти след носене и гушкане, идва ред на играта.Вече не искам дори да си лягам вечер и добре ,че Валери спи в другата стая , иначе горкото няма да може да се наспи от нашите среднощни изпълнения.
Иначе ,вчера разгеле, свърши голямата работа Simple Smile Купих един сок от грозде и ябълка на Гербер , разредих с вода 1:1 и резултатът вечерта беше внушителен Mr. Green
Дадох и от глутеновите бисквитки на Плазмон. За сега няма реакция, много му допаднаха и се разсърди , че втора не получи  Grinning

# 215
  • Бургас
Добро утро! "Захвърлила" малкия  Twisted Evil в кошарата и набързо да питам,че ми е много любопитно: Как ги давате бисквитите Plasmon. Щото чета,чета и не мога да включа в какъв вид ги давате Rolling Eyes?
Приятни разходки на всички(майки и бебета)! 

# 216
  • постоянно
Честито на всички бебоци  Hug
Мактуб- тортата е много красива....
Момичета от вчера Сам като заспива и си върти главата  наляво- надясно.Вашите бебоци правят ли така?
В понеделник тръгва по цял ден на ясла , а аз на работа- сърцето ми е като стафида свито- дали ще  се справим? Shocked Shocked Shocked
Тук  при нас  е вече зима- има няма 10-12 градуса. #Crazy
Извадих зимните чеизи...
Нямаме зъби още, но съм сигурна че не сме далеч от целта  Mr. Green
Вили

# 217
  • offshore & overseas
Maktub, тортата е истинско творение, а чаршафът е изкусно избродиран.   bouquet Да ти е честита Алина-балерина!! Да расте все така нежна и красива [везничка  Heart Eyes] и, най-вече -- да е здрава и весела!!

Дано до Петък се подобри, че няма повече варианти пред антибиотика Sad

Ако няма висока и несваляема Т, няма нужа от антибиотик...  Naughty

Последна редакция: ср, 03 окт 2007, 10:32 от Мяуче

# 218
От бисквитките Плазмон вчера дадох за първи път. Борислав започна направо да я гризе с венците си , няма зъби , и отчупи по-голяма парченце , но то много бързо се стопи в устата ,така че не се задави Simple SmileСлед това продължи по същият начин.Продавачката в магазина ме предупреди , че се топят и няма опасност от задавяне.
Ще кача малко снимки , че ние изоставаме със снимковия материал Simple Smile

# 219
  • София
Ако няма висока и несваляема Т, няма нужа от антибиотик...  Naughty

Ох, Мяу направо ми се е свило сърцето Sad , и се успокоявам, че ще се оправи защото въпреки болна е много жизнена и дива Laughing За температурата няма, то антибиотицити верно подтискат температурата...но за мен проблем е кашлицата, като започне няма спиране, не може да се изкашля и се дави, много жално плаче като свърши с кашлянето Cry. Ако лекарката прецени и изпише антибиотик, ще е защото с по-слабите лекарства не може да се овладее....а ме е много страх от пневмония щот, не е шега работа при толкова малко бебе и  върви ръка за ръка с влизането в болница Cry

# 220
  • offshore & overseas
Anim, разбирам те напълно, защото аз вчера взех много трудното решение Кали да започне антибиотик (взехме го с мъжа ми, де), преди да съм я измъчила тотално.

Но тя пък трети ден не можеше да свали температурата и се оказа, че освен пробойни от два зъба, имала ангина (слава Богу, не гнойна и слава Богу, нищо друго).

Иначе като понижи леко Т-то и тя се превръща в дива котка, но вдигне ли пак до висините, е жална гледка Cry...

Мисля, че при вас ще се размине, но ако не, да знаеш, че не е чак толкова страшно. Hug

ЕстественНо, караме на кърмо-антибиотична диета + Вит. С + enterol, последното за възстановяване баланса на чревната флора. Антибиотикът вече подейства и Кали е доста по-добре. Засега няма нежелани ефекти и се моля да не проима!!  Praynig

А при все, че всички минаха през тая щура треска, на мене нищо ми няма. Сега разбрах, че е по-гадно детето ти да страда -- това е болка, която по-трудно се поема и преглъща... ooooh!

Последна редакция: ср, 03 окт 2007, 14:42 от Мяуче

# 221
  • София
Мдаа права си, мен не ме плаши толкова антибиотика /все пак Петето беше 5 дни на антибиотик в родилното ooooh!/ колкото това, че може да се налага използването му....демек по- сериозно положение Sad
А ти си взела правилно решение, ангина не минава без антибиотик Peace
Бързо излекуване на Каля и приятна разходка, ако излизате Grinning
Аз отивам да си напека детето на слънчице, че съм се превърнала в параноичка само да духне леко вятър ooooh!

# 222

Минава, минава, и гнойна даже, ама няма да се впускам в подробности - хомеопатията я нищихме вече  Mr. Green

Пожелавам на всички бързо да оздравяват и да са весели и игриви  Hug

# 223
  • offshore & overseas

Минава, минава, и гнойна даже, ама няма да се впускам в подробности - хомеопатията я нищихме вече  Mr. Green

Пожелавам на всички бързо да оздравяват и да са весели и игриви  Hug

Благодарско за пожеланията!!

Честно казано, аз не съм привърженик нито на антибиотиците, нито на хомеопатията. И доста се поизпотих, докато се реша да лекувам Кали с антибиотик, като голям дял за това има и моето възпитание (антибиотик = отрова).  Embarassed

Но откъдето и да го погледнеш, все за лекарства става дума. А и хомеопатията е малко мътна за моя вкус (в смисъл до голяма степен се разчита на честна дума и на [авто]сугестивни метОди Peace), докато за антибиотиците всичко се знае (вкл. и неприятните неща).

Аз естествено първо опитвам укрепване на естествените защитни сили на организЪма.  Mr. Green Но когато организмът не се справи достатъчно бързо, особено при мъничко дете, трябва да се действа решително, за да не се стигне до поражения.

Ей, какъв съм демагог, беее!  bowuu

А колко работа имам, не е истина... и като гледам как съм се засилила да я върша...
  smile3511

# 224
  • София
Всички болнички бебенца да оздравяват бързо!

Общи условия

Активация на акаунт