Сериалът "Отчаяни съпруги"-сезон 4

• 26 370
  • 621
  •   1
Отговори
# 570
Хехе радвам се Party Wink Аз гледах епизодчето без субтитри и наистина няма погребение, а Габи не убива Виктор, интересно как ли ще го махнат от сериала Thinking

# 571
Аз гледах епизодчето без субтитри и наистина няма погребение, а Габи не убива Виктор, интересно как ли ще го махнат от сериала Thinking
Е може при втория удар да го е убила, но не ми се вярва толкова лесно да се разминат. Големи сладури са с Карлос  Laughing

# 572
ей не коментирайте толкова рано.

# 573
ей не коментирайте толкова рано.
Embarassed
Еми нали качиха серията в Замунда  Rolling Eyes

# 574
Айде официалните коментари от утре, че днес повечето още сме на работа и не сме я гледали.  Wink
Макар, че на мен не ми пречи, но все пак е добре да е в бяло. Ако сте съгласни.  Peace
  bouquet

# 575
..., а Габи не убива Виктор, интересно как ли ще го махнат от сериала Thinking

Коментар в бяло: По-напред в темата имаше предварително инфо, че ще има ураган и някой от мъжете ще умре.

# 576
Оки els, явно съм пропуснала това инфо  bouquet

# 577
  • София
auuuuu,  много интензивна беше тази серия!

хора, влюбена съм в къщата и дворчето на сюзън. много ми допада стила им.

а вие коя къща харесвате? (знам, че имаше тема по едно време за това).

# 578
Коментар в бяло: По-напред в темата имаше предварително инфо, че ще има ураган и някой от мъжете ще умре.
Бяло:снощи на превюто за следващия епизод,дадоха за няколко секунди Линет,нададе ужасяващ писък...може само да се гадае...о,и да,в следващият епизод ще е торнадото май,та може да се разбере скоро кой умира. В този епизод беше много кофти моментът с майката на Линет....

# 579
На Габи къщата отвътре ми харесва Grinning А иначе Бри май имаше много хубава градинка Flutter
ТинаХрис ихаа торнадо, ще бъде интересно със сигурност Grinning

# 580
Коментар в бяло  Thinking: Нали някой по-горе спомена, че Айда Гринберг ще умре?! Или ще умират по двама  Crazy

# 581
Коментар:Нямам идея.Линет може и за друго да се окаже,че изпищя...те така накъсват сцените...ако искате да го изгледам пак,и да ви опиша кадър по кадър...  хихи

# 582
  • London, baby
Ох,дано не умира Том или Карлос!!  Praynig Майк наистина ли взима наркотици?? Без тези субтитри много работи не успях да преведа  Rolling Eyes Аз никъде в серията не видях Линет да изпищява????

# 583
Ох,дано не умира Том или Карлос!!  Praynig Майк наистина ли взима наркотици?? Без тези субтитри много работи не успях да преведа  Rolling Eyes Аз никъде в серията не видях Линет да изпищява????

Far Away написа, че е видяла Линет да изпищява в превюто на следващата серия...
 Peace

# 584
kafe не съм аз Laughing Някой друг го написа  Wink

Общи условия

Активация на акаунт