Сериалът "Отчаяни съпруги"-сезон 4

• 26 378
  • 621
  •   1
Отговори
# 555
Обрязването е нещо нормално там. Доста често срещано е. Дори да си необрязан е странно.

Off: ва ни ла, голяма красота имаш в подписа си.

# 556
Обрязването е нещо нормално там. Доста често срещано е. Дори да си необрязан е странно.

Да, на мен ми направи впечатление още във филма "Клъцни, срежи", как сина на Макснамара не можеше да се понася и искаше сам да си го прави обрязването и вече сцени, драматизъм.....

# 557

И аз за това се сетих. Joy

# 558
  • София

Off: ва ни ла, голяма красота имаш в подписа си.

bowuu на мама гордостта  Mr. Green

много ме зарадва, криста   bouquet

# 559
Малка корекция към обясненията на kafe,в бяло:Бри не беше на погребение.След доста пререкания с Орсън,да обрежат бебето или не(Бри-за,Орсън -против),тя на своя глава,тайничко го заведе на една еврейска церемония.Евреите си имат обичай,правят събиране,на 8-мия ден от раждането на детето и го обрязват.Имат си специална церемония...и т.н.Та,Бри се натресе там,прави се на еврейка,издърдори куп щуротии,но завърши мисията:))))
 kafe,сигурно си гледала краткото привю,което показват в края на всеки епизод.Там така накъсано показат кадри,че от кратката сцена с Бри в черно и аз бих си помислила,че е на погребение.Както и в края на тазвечершната,показаха 5-6 момента от следващият епизод,но едва ли бих могла да навържа кой,с кого и как...добре ни хипнотизират и зарибяват,дума няма Mr. Green

# 560
# 561
Малка корекция към обясненията на kafe,в бяло:Бри не беше на погребение.След доста пререкания с Орсън,да обрежат бебето или не(Бри-за,Орсън -против),тя на своя глава,тайничко го заведе на една еврейска церемония.Евреите си имат обичай,правят събиране,на 8-мия ден от раждането на детето и го обрязват.Имат си специална церемония...и т.н.Та,Бри се натресе там,прави се на еврейка,издърдори куп щуротии,но завърши мисията:))))
 kafe,сигурно си гледала краткото привю,което показват в края на всеки епизод.Там така накъсано показат кадри,че от кратката сцена с Бри в черно и аз бих си помислила,че е на погребение.Както и в края на тазвечершната,показаха 5-6 момента от следващият епизод,но едва ли бих могла да навържа кой,с кого и как...добре ни хипнотизират и зарибяват,дума няма Mr. Green

ТинаХрис, може би си права  Peace Понеже тук много се говореше за погребение в квартала, като видях Бри в черно и наистина си помислих, че е на погребение. Гледам превю в един сайт малко преди да излезе новата серия
  bouquet

Хм....  newsm78 Тази нощ сънувах, че водя Сюзън на сватбата и и по пътя си купувахме шоколадови пури  Crazy хахаха
 bowuu

# 562
# 563
  • Бургас
Свалих я, но не можах да я "подкарам".  Пак ще трябва да чакама щерката да се върне от училище и да помага  Embarassed
btw, знам на кого е погребението и ако искате, ще ви кажа.

# 564
да не е на мъжа на Габи? нали го е ударила и паднал в океана?

# 565
Току що я изгледах.
Няма никакво погребение.

# 566
  • Бургас
Айда Грийнбърг. Не е главна героиня, но го обявяват едва ли не като павратен момент във филма.  За "заблуда на врага".

# 567
  • Бургас
Току що я изгледах.
Няма никакво погребение.

В тази серия може и да няма, но в някоя от близките серии ще има.

# 568
 CrazyОх..., добре, че е Айда, а не Макклъски, че тя повече ме кефи  Crazy  Peace

# 569
  • Бургас
ооо и аз съм й голям фен, много кефи   Laughing

Общи условия

Активация на акаунт